Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Yahu nasil çıkmadı sabah verdigin tahlil anlamadim. 2 saatte calisir laboratuvar. Devlette mi yaptırmistin?
Yok canımm sağlık ocağına werdim çıkmamış bilmyrm yarın çıkar dediler de ben barkod nosunu aldım netten bakarım diye Ay allaahım ne olur hayırlısıyla sağlıklısıyla olmuş olsun orda bizim ondan haberdar olmamızı bekliyo olsun amiiinnn

Hakkında hayırlısı olsun canım. Valla cok merak ettim bende. Onun sonucu cikmistir da sisteme henuz girmemislerdir. Sende sakin ol stres yapma

Hakkında hayırlısı olsun canım. Valla cok merak ettim bende. Onun sonucu cikmistir da sisteme henuz girmemislerdir. Sende sakin ol stres yapma
Ben hiç bi ay bu kadar heyecan yapmamıştım bu ay çok farklı neden bilmyrm yinede hakkımızda hayırlı olan neyse rabbim onu nasip etsin hikmetinden sual olunmaz sıkıntı stres çare değil neticede sadece içten yapılmış o samimi dualarınız dualarımız önemli olan onuda esirgemeyelim bizbirimizden lütfen kızlar

Sanirim bende sira ama namazimi kılmadım henüz kilayim haber veririm sonra baslarsin canim
Allah kabul etsin simdiden canım. Namaz kilinca haber et bende okumaya basliyayim.
Kızlar birde sıra geldiğinde yapmamiz gerekenleri yazar mısınız? Bana ne kadar var bilmiyorum ama simdiden bilgim olsun paniklemeyim sonrasında

Allah kabul etsin simdiden canım. Namaz kilinca haber et bende okumaya basliyayim.
Kızlar birde sıra geldiğinde yapmamiz gerekenleri yazar mısınız? Bana ne kadar var bilmiyorum ama simdiden bilgim olsun paniklemeyim sonrasında
Tamam canim kilar haber veririm .2 rekar namaz kiliyoruz sonra 100 tevbe istigfar okuyoruz bir de innellahe ve meleeiketehuu yüsallüüne alennebiyy. Ye eyhuhellezine emeenüü salluu aleyhi ve sellimüü teslimen kesiraa ayetini okuyup basliyoruz.ahzab suresi 59. Ayet olmasi lazim ayeti kurani kerimden okursan daha guzel olur .

Saol canim Allah razı olsun. ekran görüntüsünü aldım hazirliklarimi araştırmalarımı yapayım şimdiden.

Shokella evet sağlık ocağında verince öyle oluyor ertesi gün çıkıyor. Hayırla gelsin yeğenimiz dualarımız seninle ❤
Ağzın bal yesin emi ne güzel bi cümleydi o öylee aminn inşallah hepimizin yeğenleri olsun teyze olalım hep birlikte inşallahhh

İnşallah canım anne de olalım,teyze de olalımm :)))
Amiiiin çok çoook amiiin allahım duy sesimizi lütfen bu ay nasip et hepimize Ama bişy diycem genel olarak forumlra bakıyorum da bu ay hamilelik çok olmuş çok şükür dikkat ettiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…