- 21 Nisan 2017
- 1.461
- 2.203
- 30
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
Ayhh inşallahh inşallaahhhHayirli haberlerini merakla bekliyoruz canimm.
Sonuc belli mi canim merak ettim:)Ayhh inşallahh inşallaahhh
Yok canımm sağlık ocağına werdim çıkmamış bilmyrm yarın çıkar dediler de ben barkod nosunu aldım netten bakarım diyeYahu nasil çıkmadı sabah verdigin tahlil anlamadim. 2 saatte calisir laboratuvar. Devlette mi yaptırmistin?
Hakkında hayırlısı olsun canım. Valla cok merak ettim bende. Onun sonucu cikmistir da sisteme henuz girmemislerdir. Sende sakin ol stres yapmaYok canımm sağlık ocağına werdim çıkmamış bilmyrm yarın çıkar dediler de ben barkod nosunu aldım netten bakarım diyeAy allaahım ne olur hayırlısıyla sağlıklısıyla olmuş olsun orda bizim ondan haberdar olmamızı bekliyo olsun amiiinnn
Ben hiç bi ay bu kadar heyecan yapmamıştım bu ay çok farklı neden bilmyrm yinede hakkımızda hayırlı olan neyse rabbim onu nasip etsin hikmetinden sual olunmaz sıkıntı stres çare değil neticede sadece içten yapılmış o samimi dualarınız dualarımız önemli olan onuda esirgemeyelim bizbirimizden lütfen kızlarHakkında hayırlısı olsun canım. Valla cok merak ettim bende. Onun sonucu cikmistir da sisteme henuz girmemislerdir. Sende sakin ol stres yapma
Supurgesizcadiii35 bundan sonraki arkadaş nergismormu ben yavaştan başlayayım okumaya haftasonu düğün için ildışında Olacağım
Allah kabul etsin simdiden canım. Namaz kilinca haber et bende okumaya basliyayim.Sanirim bende sira ama namazimi kılmadım henüz kilayim haber veririm sonra baslarsin canim
Tamam canim kilar haber veririm .2 rekar namaz kiliyoruz sonra 100 tevbe istigfar okuyoruz bir de innellahe ve meleeiketehuu yüsallüüne alennebiyy. Ye eyhuhellezine emeenüü salluu aleyhi ve sellimüü teslimen kesiraa ayetini okuyup basliyoruz.ahzab suresi 59. Ayet olmasi lazim ayeti kurani kerimden okursan daha guzel olur .Allah kabul etsin simdiden canım. Namaz kilinca haber et bende okumaya basliyayim.
Kızlar birde sıra geldiğinde yapmamiz gerekenleri yazar mısınız? Bana ne kadar var bilmiyorum ama simdiden bilgim olsun paniklemeyim sonrasında
Saol canim Allah razı olsun. ekran görüntüsünü aldım hazirliklarimi araştırmalarımı yapayım şimdiden.Tamam canim kilar haber veririm .2 rekar namaz kiliyoruz sonra 100 tevbe istigfar okuyoruz bir de innellahe ve meleeiketehuu yüsallüüne alennebiyy. Ye eyhuhellezine emeenüü salluu aleyhi ve sellimüü teslimen kesiraa ayetini okuyup basliyoruz.ahzab suresi 59. Ayet olmasi lazim ayeti kurani kerimden okursan daha guzel olur .
Ağzın bal yesin emi ne güzel bi cümleydi o öylee aminn inşallah hepimizin yeğenleri olsun teyze olalım hep birlikte inşallahhhShokella evet sağlık ocağında verince öyle oluyor ertesi gün çıkıyor. Hayırla gelsin yeğenimiz dualarımız seninle ❤
İnşallah canım anne de olalım,teyze de olalımm :)))Ağzın bal yesin emi ne güzel bi cümleydi o öylee aminn inşallah hepimizin yeğenleri olsun teyze olalım hep birlikte inşallahhh
Amiiiin çok çoook amiiin allahım duy sesimizi lütfen bu ay nasip et hepimizeİnşallah canım anne de olalım,teyze de olalımm :)))