Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

merhaba arkadaşlar bende 2 aydır bebek isteyenlerdenim 4444 tefriciyenin çok özel bir dua olduğuna inanıyorum.bende katılmak istiyorum hamile kalıncada sağlıklı bir bebekiçin devam edicem bu gruba ...ne kadar okuyoruz benide listeye eklermisiniz
Canim Supurgesizcadiii35 Supurgesizcadiii35 seni liste ekler kisi sayina gore paylasip okuyoruz

Ca
Amiiiin çok çoook amiiin allahım duy sesimizi lütfen bu ay nasip et hepimize ☺️ Ama bişy diycem genel olarak forumlra bakıyorum da bu ay hamilelik çok olmuş çok şükür dikkat ettiniz mi ☺️
Canım ben çalışıyorum pek vaktim olmuyor ancak bildirimlere bakıyorum maşallah Allah sayılarımızı artırsın :)))

Allah kabul etsin simdiden canım. Namaz kilinca haber et bende okumaya basliyayim.
Kızlar birde sıra geldiğinde yapmamiz gerekenleri yazar mısınız? Bana ne kadar var bilmiyorum ama simdiden bilgim olsun paniklemeyim sonrasında
Canım 1. Sayfadaki ilk mesajda neler yapılacak sırayla yazıyor Ordanda bakabilirsin❤️

merhaba arkadaşlar bende 2 aydır bebek isteyenlerdenim 4444 tefriciyenin çok özel bir dua olduğuna inanıyorum.bende katılmak istiyorum hamile kalıncada sağlıklı bir bebekiçin devam edicem bu gruba ...ne kadar okuyoruz benide listeye eklermisiniz
Yeni listeyi yarın paylaşıcam canım senide eklerim rabbim dualarımızı kabul etsin sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin inşallah ❤️❤️❤️

Sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum canım inşallah Bebiş yoldadır❤️❤️❤️❤️❤️
Amiin ablacım adet gelmedi henüz an itibariyle 4 gün gecikti yarın herşey netleşicek ama içimdeki o saçma ses geldi diyo dışımdakide kendini kandrma diyo rabbim hayırlısını nasip etsin inşallh ☺️☺️❤️❤️❤️❤️

Amiin ablacım adet gelmedi henüz an itibariyle 4 gün gecikti yarın herşey netleşicek ama içimdeki o saçma ses geldi diyo dışımdakide kendini kandrma diyo rabbim hayırlısını nasip etsin inşallh ☺️☺️❤️❤️❤️❤️
Amin canım gelmesin 9 ay o kırmızılar dualarımdasın bende yaşadım ilk testi yapınca çok inçe çizgiydi acaba değilmi testmi bozuk yada kimyasal olurmu gibi bir sürü senaryo geçti kafamdan ama Rabbim ol dedimi önünde hiçbirşey duramaz ❤️❤️❤️❤️❤️

A aselatilgan A AsyaaAyazz S267 S267 kızlar ne durumdasınız bitirdimizmi sizden haber bekliyorum diğer arkadaşa geçicez ☺️

1- @aselatilgan (evlat sahibi olmak için) bat: 9 mart (Merve)
2- @Vavin (evlat sahibi olmak için) bat: 4 mart 370 OKUDU
3- @AsyaaAyazz (evlat sahibi olmak için ) bat: 30 Mart (Göksu)
4- @Shokella (evlat sahibi olmak için) bat: 15 mart (Aslıhan) 370 OKUDU
5- juliet55 juliet55 (evlat sahibi olmak için ) bat: 31 mart (Gizem) 370 OKUDU
6- @Ceydagvsl (evlat sahibi olmak için ) bat: 12 Nisan (Özge ) 370 OKUDU
7- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) bat: (Ebru). 370 OKUDU
8- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma) 370 OKUDU
9- Dil-i bitab Dil-i bitab (evlat sahibi olmak için ) bat:KK43:Saliha) 370 OKUDU
10- Rakika Rakika (evlat sahibi olmak için)bat: (Hanife) 370 OKUDU
11- S267 S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül) bat:
12- Synonyms Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem) 370 OKUDU

A aselatilgan A AsyaaAyazz S267 S267 kızlar ne durumdasınız bitirdimizmi sizden haber bekliyorum diğer arkadaşa geçicez ☺️

1- @aselatilgan (evlat sahibi olmak için) bat: 9 mart (Merve)
2- @Vavin (evlat sahibi olmak için) bat: 4 mart 370 OKUDU
3- @AsyaaAyazz (evlat sahibi olmak için ) bat: 30 Mart (Göksu)
4- @Shokella (evlat sahibi olmak için) bat: 15 mart (Aslıhan) 370 OKUDU
5- juliet55 juliet55 (evlat sahibi olmak için ) bat: 31 mart (Gizem) 370 OKUDU
6- @Ceydagvsl (evlat sahibi olmak için ) bat: 12 Nisan (Özge ) 370 OKUDU
7- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) bat: (Ebru). 370 OKUDU
8- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma) 370 OKUDU
9- Dil-i bitab Dil-i bitab (evlat sahibi olmak için ) bat:KK43:Saliha) 370 OKUDU
10- Rakika Rakika (evlat sahibi olmak için)bat: (Hanife) 370 OKUDU
11- S267 S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül) bat:
12- Synonyms Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem) 370 OKUDU
Kuzum ben 70 adet okudum. Seni tamamlayıp ayrılabilir miyim. Kpss sınavım yaklaştı ona odaklanıp atanmak istiyorum. Aynı zamanda da çalışıyorum. Hoş görürseniz sevinirim. Allah hepimizi kavuştursun bebeklerine inşallah. Ama toplamdan düşme şeklinde olursa az da olsa yardımcı olurum :KK200:

Kuzum ben 70 adet okudum. Seni tamamlayıp ayrılabilir miyim. Kpss sınavım yaklaştı ona odaklanıp atanmak istiyorum. Aynı zamanda da çalışıyorum. Hoş görürseniz sevinirim. Allah hepimizi kavuştursun bebeklerine inşallah. Ama toplamdan düşme şeklinde olursa az da olsa yardımcı olurum :KK200:
Tamam canım sen bilirsin tamamlayınca bilgi verirsin ❤️ Sıkıntı Yok canım herkesin işi gücü olabilir gönül bırakma olmaz böyle işte herzaman bekleriz kendine iyi bak inşallah atanırsın canım hayırlı evlat nasip etsin rabbim ayrıca ❤️❤️❤️❤️☺️

Tamam canım sen bilirsin tamamlayınca bilgi verirsin ❤️ Sıkıntı Yok canım herkesin işi gücü olabilir gönül bırakma olmaz böyle işte herzaman bekleriz kendine iyi bak inşallah atanırsın canım hayırlı evlat nasip etsin rabbim ayrıca ❤️❤️❤️❤️☺️
Amin kuzum benim Allah razı olsun hepinizden :KK68:

Günaydın canlar bu ay da gelmemiş kanda 2.0 çıkmış yani yok demek oluyor hala adet olmadım ama kandaki bazı değerlerim yüksek we düşük farklı bir rahatsızlık olabilir korktumda açıkçası inşallah bişey yoktur bakalım dua edin çok tşkkür ederim sizlere ☺️❤️

X