- 22 Şubat 2018
- 788
- 1.470
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
Canım hafif bir çizgi var gibi ama batın ne gündü birde bu test erken gebelik testimi eğer diğer testlerdense çizgiyi görmek zor olabiliyor adeti bir kaç gün geçmesi lazımcanım ama inşallahhh vardır yaa sevindir biziEki Görüntüle 2136713 Siz göremiyceksiniz kesin çnkü ışık yansımış ayy bilemedim yada bana görünyo sadece bu bugün yine rüyamda gördüm sanah namazndan sonra doğum yapmıştım çirkn bi oğlum oluyo
Gerçekten mi ben ilk defa gördüm böyle kendimde o yüzden attım adet günüm dündü dün akşam yaptım zaten inşallaaahhh wardır inşallaaaahhCanim sıkıntı etme kendine. 2 gun daha bekle git bi kan testi yaptır olmazsa. Benimde belli belirsizdi ben negatif dedim eşim negatif değildir dedi kan testi yaptık ve pozitif çıkmıştı. Cok küçükse negatif gibi oluyor idrar testinde anca kan testinde anlarsın
Ben gordum galiba iki testte de ,bat ne zaman testin markasi ne?
Bilmyrm ki belkide öyledir bnimde göz yanılgım oldu olabilr adet gelmezse tekrar yaparım inşallah wardır hayırlısıylaCizgi beyaz mi beyazsa t cizgisinin yeri oluyor o.pembelik olmasi gerek
Yook herşy allahtan sadece bozuldum yani yıkılmycam inşallahh werende o alanda ben kimim ki hayırlısı olsunN
Bende çok silik olarak görüyorum ama çok umutlanma üzülüyo sonra insan bi iki gün sabret testi tekrarla yada net sonuç için kan testi yaptır inşallah hayırlı sonuç alırsın paylaşırsın bizimle
Bat geçti pazartesiyi bekliycem kan için belki o zamana adet gelir belli olmaz ama beyaz akıntım hala dewam ediyo inşallah wardır yaErken gebelik testi yap cnm çizgi kaymış gibi geldi bana bu kaset testleri hiç sevmiyorum :)
Bat geçtiyse direk kanda verebilirsn
Abla bat dündü dün akşam yaptım zaten yok erken gebelik testi değil ucuz testlerden belkide öyledir inşallah yani inşallah dediğiniz gibi olur çok teşekkür ederim hepinizeCanım hafif bir çizgi var gibi ama batın ne gündü birde bu test erken gebelik testimi eğer diğer testlerdense çizgiyi görmek zor olabiliyor adeti bir kaç gün geçmesi lazımcanım ama inşallahhh vardır yaa sevindir bizi
evet canım gördüm inşAllah vardır hadi hayırlısı bebetime güvenilir mi acaba albi var mesela sennki gibi bir çizgi hep çıkıyor negatif de olsa.Bat dündü kuzum dün yaptım eşim almıştı bebetıme markası erken gebelik değil normal 4 liralık testlerden gördün mü sahiden
Bence güvenilir değil yada gebe değilim bakalım artık inşallah wardır inşallahh dua edin lütfenevet canım gördüm inşAllah vardır hadi hayırlısı bebetime güvenilir mi acaba albi var mesela sennki gibi bir çizgi hep çıkıyor negatif de olsa.
Canım ben bu testi 3 TL’ye aldım ve çok memnun kaldımm bata 2 gün kala çizgi belliydi bulursan bunlada deneyebilirsinAbla bat dündü dün akşam yaptım zaten yok erken gebelik testi değil ucuz testlerden belkide öyledir inşallah yani inşallah dediğiniz gibi olur çok teşekkür ederim hepinize
Ayyy canımbenim çok saol amin rabbim hepimizin yavrularına sağlık sıhat versin hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.Supurgesizcadiii35 Esma cim hayırlı olsun canım Bayadır topigi takip etmiyordum Rabbim kucağına sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin inşallah çok sevindim adına
Evlat isteyenlere de evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah
Cnm o şekilde ilk denedik eşit dağılım olmadı hak geçmesin diye eşit bölerek okuyoruz bitiremeyenlere zaman veriyoruz yada aramızda paylaşıp okuyoruz kalan rakamı sorun olmuyor o şekilde@supurgesizcadiii35 canım. Yeni listede toplamdan düşerek devam etsek olmaz mı? 44 aldım kalan 4400 şeklinde olsa. Ben dahil işyerinde yoğun olduğumuz için verilen eşit sayıları bitirmekte gecikebiliriz. Olmaz mı ?
PekiCnm o şekilde ilk denedik eşit dağılım olmadı hak geçmesin diye eşit bölerek okuyoruz bitiremeyenlere zaman veriyoruz yada aramızda paylaşıp okuyoruz kalan rakamı sorun olmuyor o şekilde
Saol canım Allah razı olsun valla hamilelikte ne yenecek ne yenmeyecek o kadar zorki şaşırdım artık biri ihlamur iç iyi diyo biri içme şakın diyo biri limon ye diyo biri aaa limon yeme düşük yapıyo diyo zencefil içinde ye dediler sonra şakın yeme dediler kafam allak bullak olduSupurgesizcadiii35 senin için 370 okudum canım boğazın hala ağrıyorsa taze zencefil deneyebilirsin parmağının ucu kadar kesip kabuğuyla ye ,hamilelikte kullanılıyor bildiğim kadarıyla