Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Canım hafif bir çizgi var gibi ama batın ne gündü birde bu test erken gebelik testimi eğer diğer testlerdense çizgiyi görmek zor olabiliyor adeti bir kaç gün geçmesi lazımcanım ama inşallahhh vardır yaa sevindir bizi

Gerçekten mi ben ilk defa gördüm böyle kendimde o yüzden attım adet günüm dündü dün akşam yaptım zaten inşallaaahhh wardır inşallaaaahh

Yook herşy allahtan sadece bozuldum yani yıkılmycam inşallahh werende o alanda ben kimim ki hayırlısı olsun

Erken gebelik testi yap cnm çizgi kaymış gibi geldi bana bu kaset testleri hiç sevmiyorum :)
Bat geçtiyse direk kanda verebilirsn
Bat geçti pazartesiyi bekliycem kan için belki o zamana adet gelir belli olmaz ama beyaz akıntım hala dewam ediyo inşallah wardır ya

Abla bat dündü dün akşam yaptım zaten yok erken gebelik testi değil ucuz testlerden belkide öyledir inşallah yani inşallah dediğiniz gibi olur çok teşekkür ederim hepinize

Bat dündü kuzum dün yaptım eşim almıştı bebetıme markası erken gebelik değil normal 4 liralık testlerden gördün mü sahiden
evet canım gördüm inşAllah vardır hadi hayırlısı bebetime güvenilir mi acaba albi var mesela sennki gibi bir çizgi hep çıkıyor negatif de olsa.

evet canım gördüm inşAllah vardır hadi hayırlısı bebetime güvenilir mi acaba albi var mesela sennki gibi bir çizgi hep çıkıyor negatif de olsa.
Bence güvenilir değil yada gebe değilim bakalım artık inşallah wardır inşallahh dua edin lütfen

Abla bat dündü dün akşam yaptım zaten yok erken gebelik testi değil ucuz testlerden belkide öyledir inşallah yani inşallah dediğiniz gibi olur çok teşekkür ederim hepinize
Canım ben bu testi 3 TL’ye aldım ve çok memnun kaldımm bata 2 gün kala çizgi belliydi bulursan bunlada deneyebilirsin

Eklentiler

• 387B9274-E61C-459D-B105-F80DDF8E27EE.jpeg
    12,9 KB · Görüntüleme: 27
Ayyy canımbenim çok saol amin rabbim hepimizin yavrularına sağlık sıhat versin hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Rabbim her kadına bu duyguyu tattırsın inşallah

Hayirlisiyla anne olmak icin okuduğumuz DUASİ BERAAT GECESİNDE KABEDE YAPİLACAK HATİMLERİMİZDE 29 yasin ,21meryem, 78 fetih suresi,10 bin fetih suresi ilk ayet,48 bin ihlas,27 bin tevhid,3 bin 600 tefriciye eksigimiz var katilmak isteyenler hangisindan kac aldigini yazabilir mi? isminizi de soylerseniz listemize ekeyip hocamiza verecegiz .

Cnm o şekilde ilk denedik eşit dağılım olmadı hak geçmesin diye eşit bölerek okuyoruz bitiremeyenlere zaman veriyoruz yada aramızda paylaşıp okuyoruz kalan rakamı sorun olmuyor o şekilde

Supurgesizcadiii35 senin için 370 okudum canım boğazın hala ağrıyorsa taze zencefil deneyebilirsin parmağının ucu kadar kesip kabuğuyla ye ,hamilelikte kullanılıyor bildiğim kadarıyla
Saol canım Allah razı olsun valla hamilelikte ne yenecek ne yenmeyecek o kadar zorki şaşırdım artık biri ihlamur iç iyi diyo biri içme şakın diyo biri limon ye diyo biri aaa limon yeme düşük yapıyo diyo zencefil içinde ye dediler sonra şakın yeme dediler kafam allak bullak oldu Boğaz ağrım biraz daha devam ediyor ama Ateşim yok çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…