- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.179
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
Canimmerhaba arkadaşlar bende 2 aydır bebek isteyenlerdenim 4444 tefriciyenin çok özel bir dua olduğuna inanıyorum.bende katılmak istiyorum hamile kalıncada sağlıklı bir bebekiçin devam edicem bu gruba ...ne kadar okuyoruz benide listeye eklermisiniz
Canım ben çalışıyorum pek vaktim olmuyor ancak bildirimlere bakıyorum maşallah Allah sayılarımızı artırsın :)))Amiiiin çok çoook amiiin allahım duy sesimizi lütfen bu ay nasip et hepimizeAma bişy diycem genel olarak forumlra bakıyorum da bu ay hamilelik çok olmuş çok şükür dikkat ettiniz mi
4000demisim 4400 olacakti. :)Supurgesizcadiii35 ablacim ben namazımi kildim 44 tane de okudum 4000 i pay edebilirsin @Vavin Synonyms
Amiiin inşallaah inşallahhCa
Canım ben çalışıyorum pek vaktim olmuyor ancak bildirimlere bakıyorum maşallah Allah sayılarımızı artırsın :)))
Amin canım inşallah çok saol ağzına sağlıkSupurgesizcadiii35 Esma ablacim ben bitirdim Rabbim saglikli kolay dogum hayirli evlat nasip etsin❤❤
Canım 1. Sayfadaki ilk mesajda neler yapılacak sırayla yazıyor Ordanda bakabilirsinAllah kabul etsin simdiden canım. Namaz kilinca haber et bende okumaya basliyayim.
Kızlar birde sıra geldiğinde yapmamiz gerekenleri yazar mısınız? Bana ne kadar var bilmiyorum ama simdiden bilgim olsun paniklemeyim sonrasında
Yeni listeyi yarın paylaşıcam canım senide eklerim rabbim dualarımızı kabul etsin sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin inşallahmerhaba arkadaşlar bende 2 aydır bebek isteyenlerdenim 4444 tefriciyenin çok özel bir dua olduğuna inanıyorum.bende katılmak istiyorum hamile kalıncada sağlıklı bir bebekiçin devam edicem bu gruba ...ne kadar okuyoruz benide listeye eklermisiniz
Allah kabul etsin canım yarın Yen’i arkadaşlarla bir sayımız kaç olduysa kişi başına düşecek olanı yazarım başlarız inşallahSupurgesizcadiii35 ablacim ben namazımi kildim 44 tane de okudum 4000 i pay edebilirsin @Vavin Synonyms
Sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum canım inşallah Bebiş yoldadırAğzın bal yesin emi ne güzel bi cümleydi o öylee aminn inşallah hepimizin yeğenleri olsun teyze olalım hep birlikte inşallahhh
Amiin ablacım adet gelmedi henüz an itibariyle 4 gün gecikti yarın herşey netleşicek ama içimdeki o saçma ses geldi diyo dışımdakide kendini kandrma diyo rabbim hayırlısını nasip etsin inşallhSonucunu sabırsızlıkla bekliyorum canım inşallah Bebiş yoldadır
Amin canım gelmesin 9 ay o kırmızılar dualarımdasın bende yaşadım ilk testi yapınca çok inçe çizgiydi acaba değilmi testmi bozuk yada kimyasal olurmu gibi bir sürü senaryo geçti kafamdan ama Rabbim ol dedimi önünde hiçbirşey duramazAmiin ablacım adet gelmedi henüz an itibariyle 4 gün gecikti yarın herşey netleşicek ama içimdeki o saçma ses geldi diyo dışımdakide kendini kandrma diyo rabbim hayırlısını nasip etsin inşallh
Amin sinemcimm inşalaahhhhhhhGünaydınn... hayirli haberler duyacağımız bir gün olsun inşallah. ❤
Kuzum ben 70 adet okudum. Seni tamamlayıp ayrılabilir miyim. Kpss sınavım yaklaştı ona odaklanıp atanmak istiyorum. Aynı zamanda da çalışıyorum. Hoş görürseniz sevinirim. Allah hepimizi kavuştursun bebeklerine inşallah. Ama toplamdan düşme şeklinde olursa az da olsa yardımcı olurumA aselatilgan A AsyaaAyazzS267 kızlar ne durumdasınız bitirdimizmi sizden haber bekliyorum diğer arkadaşa geçicez
1- @aselatilgan (evlat sahibi olmak için) bat: 9 mart (Merve)
2- @Vavin (evlat sahibi olmak için) bat: 4 mart 370 OKUDU
3- @AsyaaAyazz (evlat sahibi olmak için ) bat: 30 Mart (Göksu)
4- @Shokella (evlat sahibi olmak için) bat: 15 mart (Aslıhan) 370 OKUDU
5-juliet55 (evlat sahibi olmak için ) bat: 31 mart (Gizem) 370 OKUDU
6- @Ceydagvsl (evlat sahibi olmak için ) bat: 12 Nisan (Özge ) 370 OKUDU
7- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) bat: (Ebru). 370 OKUDU
8- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma) 370 OKUDU
9-Dil-i bitab (evlat sahibi olmak için ) bat Saliha) 370 OKUDU
10-Rakika (evlat sahibi olmak için)bat: (Hanife) 370 OKUDU
11-S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül) bat:
12-Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem) 370 OKUDU
Tamam canım sen bilirsin tamamlayınca bilgi verirsinKuzum ben 70 adet okudum. Seni tamamlayıp ayrılabilir miyim. Kpss sınavım yaklaştı ona odaklanıp atanmak istiyorum. Aynı zamanda da çalışıyorum. Hoş görürseniz sevinirim. Allah hepimizi kavuştursun bebeklerine inşallah. Ama toplamdan düşme şeklinde olursa az da olsa yardımcı olurum
Amin kuzum benim Allah razı olsun hepinizdenTamam canım sen bilirsin tamamlayınca bilgi verirsinSıkıntı Yok canım herkesin işi gücü olabilir gönül bırakma olmaz böyle işte herzaman bekleriz kendine iyi bak inşallah atanırsın canım hayırlı evlat nasip etsin rabbim ayrıca