- 22 Şubat 2018
- 788
- 1.470
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
Olsun canım vakti zamanını bekliyor sabırla beklicezGünaydın canlar bu ay da gelmemiş kanda 2.0 çıkmış yani yok demek oluyor hala adet olmadım ama kandaki bazı değerlerim yüksek we düşük farklı bir rahatsızlık olabilir korktumda açıkçası inşallah bişey yoktur bakalım dua edin çok tşkkür ederim sizlere
Hayırlısı cnm vakti zamanı değilmiş demekki.En kısa zamanda gelir inş bebişin bekletmezGünaydın canlar bu ay da gelmemiş kanda 2.0 çıkmış yani yok demek oluyor hala adet olmadım ama kandaki bazı değerlerim yüksek we düşük farklı bir rahatsızlık olabilir korktumda açıkçası inşallah bişey yoktur bakalım dua edin çok tşkkür ederim sizlere
Herseyin hayırlısı canım. Sende moralini bozma. Mevsim değişikliklerinde ufak tefek gecikmeler olabilir. Diğer kan değerlerinde sıkıntılı şeyler değildir umarim.Günaydın canlar bu ay da gelmemiş kanda 2.0 çıkmış yani yok demek oluyor hala adet olmadım ama kandaki bazı değerlerim yüksek we düşük farklı bir rahatsızlık olabilir korktumda açıkçası inşallah bişey yoktur bakalım dua edin çok tşkkür ederim sizlere
Bitiremeyecek gibi olanlar varsa yazsin biz tamamlayalim. 100 tane okuyabilirim bugünA aselatilgan A AsyaaAyazz @S267 kızlar ne durumdasınız bitirdimizmi sizden haber bekliyorum diğer arkadaşa geçicez
1- @aselatilgan (evlat sahibi olmak için) bat: 9 mart (Merve)
2- @Vavin (evlat sahibi olmak için) bat: 4 mart 370 OKUDU
3- @AsyaaAyazz (evlat sahibi olmak için ) bat: 30 Mart (Göksu)
4- @Shokella (evlat sahibi olmak için) bat: 15 mart (Aslıhan) 370 OKUDU
5- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) bat: 31 mart (Gizem) 370 OKUDU
6- @Ceydagvsl (evlat sahibi olmak için ) bat: 12 Nisan (Özge ) 370 OKUDU
7- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) bat: (Ebru). 370 OKUDU
8- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma) 370 OKUDU
9-Dil-i bitab (evlat sahibi olmak için ) bat Saliha) 370 OKUDU
10-Rakika (evlat sahibi olmak için)bat: (Hanife) 370 OKUDU
11- @S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül) bat:
12-Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem) 370 OKUDU
Kuzum benim eksigim çok okursan sevinirim. 23 nisan ayağına çok yoğunuz çalışmalar vs. hafta sonu da nişan vardı okuyamadım o yüzdenBitiremeyecek gibi olanlar varsa yazsin biz tamamlayalim. 100 tane okuyabilirim bugün
Hakkinda Hayirlisi olsun Aslicim insAllah önümüzdeki ay olurGünaydın canlar bu ay da gelmemiş kanda 2.0 çıkmış yani yok demek oluyor hala adet olmadım ama kandaki bazı değerlerim yüksek we düşük farklı bir rahatsızlık olabilir korktumda açıkçası inşallah bişey yoktur bakalım dua edin çok tşkkür ederim sizlere
Tmm 100 tane okuyayim inşallah. Kac adet okuduğumu yazarim size de kolay gelsin.Kuzum benim eksigim çok okursan sevinirim. 23 nisan ayağına çok yoğunuz çalışmalar vs. hafta sonu da nişan vardı okuyamadım o yüzden
Canim eksik çok ama Saliha ya gecip dağıtım yapicak misin bugun?A aselatilgan A AsyaaAyazz @S267 kızlar ne durumdasınız bitirdimizmi sizden haber bekliyorum diğer arkadaşa geçicez
1- @aselatilgan (evlat sahibi olmak için) bat: 9 mart (Merve)
2- @Vavin (evlat sahibi olmak için) bat: 4 mart 370 OKUDU
3- @AsyaaAyazz (evlat sahibi olmak için ) bat: 30 Mart (Göksu)
4- @Shokella (evlat sahibi olmak için) bat: 15 mart (Aslıhan) 370 OKUDU
5- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) bat: 31 mart (Gizem) 370 OKUDU
6- @Ceydagvsl (evlat sahibi olmak için ) bat: 12 Nisan (Özge ) 370 OKUDU
7- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) bat: (Ebru). 370 OKUDU
8- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma) 370 OKUDU
9-Dil-i bitab (evlat sahibi olmak için ) bat Saliha) 370 OKUDU
10-Rakika (evlat sahibi olmak için)bat: (Hanife) 370 OKUDU
11- @S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül) bat:
12-Synonyms (evlat sahibi olmak için )(Sinem) 370 OKUDU
Teşekkür ederim canım benim sana da kolay gelsinTmm 100 tane okuyayim inşallah. Kac adet okuduğumu yazarim size de kolay gelsin.
Sinemcim bende haber gelse hemen paylaşıcam akşama kadar gelmezse yeni arkadaşlarıda ekleyip Yen’i listeyi yaparızCanim eksik çok ama Saliha ya gecip dağıtım yapicak misin bugun?
Ben okuyorum canim son surat :) simdi 140 okudum. Saliha için listeden de 45 daha düşüp paylastirabilirsin sabah okumustum ben biraz.Sinemcim bende haber gelse hemen paylaşıcam akşama kadar gelmezse yeni arkadaşlarıda ekleyip Yen’i listeyi yaparızbenim şansıma böyle oldu yapacak yok canım
200 adet okudum Allah kabul etsin. bugünlük benden bu kadar. Evde firsat bulamayabilirimTeşekkür ederim canım benim sana da kolay gelsin
Kuzum benim Allah razı olsun200 adet okudum Allah kabul etsin. bugünlük benden bu kadar. Evde firsat bulamayabilirim
Canim kac eksikse bizde okuyalım daha cabuk biterCanım ben okuyamadım aşılamam olacak ya biraz gergindim yarın okumaya başlıcam inşallah bugün çatlatma iğnem olacak kafamı veremedim hiç bişeyeSupurgesizcadiii35
Bu mesajını gördüm heyecanla son sayfayı açtım acaba ne oldu diyeKan werdim sabah dua edin sizle ebrucum inşallaaah wardır akşama belli olurSupurgesizcadiii35 abla 370 okudum allah kabul etsin