- 22 Şubat 2018
- 788
- 1.470
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
Saol hanifecim Allah razı olsun rabbim tez vakitte hepinize nasip etsin hayırlı evlatlar inşallahSupurgesizcadiii35 esmacım 370 okudum Allah evladını saglıkla kucagına almayı nasip etsin sana göz aydınlığı olacak hayırlı bir evlat olsun ❤
Canım bende 2 ay klomen kullandım çok ağrı yapıyor hatta göğüs ağrımdan sütyeni takıp çıkartamıyordum bu ilacı kullanırken belirtini pek anlayamazsın canım en güvenilir yöntem test yapmanhamiş arkadaşlar belirtileriniz nasıldı özellikle ilk haftalar neler hissettiniz ben klomen kullandım bu ay kasık ağrısından bel ağrısından ölüyorum acaba tutmuşmudur yoksa ilaç mı böyle yapıyor
O zaman daha beklemem lazım adetime varCanım bende 2 ay klomen kullandım çok ağrı yapıyor hatta göğüs ağrımdan sütyeni takıp çıkartamıyordum bu ilacı kullanırken belirtini pek anlayamazsın canım en güvenilir yöntem test yapman
Bnm baş dönmem ve tansiyon düşüklüğü m başlamıştı birde avuç içlerim ateş gibi yanıyordu ve hissetmiştim vücudunu çok iyi tanıyorsan farklılıkları hissediyorsun zatenO zaman daha beklemem lazım adetime var
Cnm bizi haberdar et güzel haberler bekliyoruz inşllahBat geçti pazartesiyi bekliycem kan için belki o zamana adet gelir belli olmaz ama beyaz akıntım hala dewam ediyo inşallah wardır ya
Kan werdim sabah dua edin sizle ebrucum inşallaaah wardır akşama belli olurCnm bizi haberdar et güzel haberler bekliyoruz inşllah
İnşallah canım dualarımdasın rabbim kalbine göre hayırlısıyla versin inşallahKan werdim sabah dua edin sizle ebrucum inşallaaah wardır akşama belli olurSupurgesizcadiii35 abla 370 okudum allah kabul etsin
Amiiin kuzumm amiiinnn inşallahhİnşallah canım dualarımdasın rabbim kalbine göre hayırlısıyla versin inşallah
Aslıhan’cım rabbim inşallah hayırlı sonuçlar çıkartır dualarım seninle inşallah hepberaber sevinirizKan werdim sabah dua edin sizle ebrucum inşallaaah wardır akşama belli olurSupurgesizcadiii35 abla 370 okudum allah kabul etsin
Ayy abla amiiin amiiin inşallah size bişey anlatcam ama hastanedeyim müsait değilim akşam ewde detaylı yazcam canolarAslıhan’cım rabbim inşallah hayırlı sonuçlar çıkartır dualarım seninle inşallah hepberaber seviniriz
Bekliyoruz canımAyy abla amiiin amiiin inşallah size bişey anlatcam ama hastanedeyim müsait değilim akşam ewde detaylı yazcam canolar
Hayirli haberlerini merakla bekliyoruz canimm.Kan werdim sabah dua edin sizle ebrucum inşallaaah wardır akşama belli olurSupurgesizcadiii35 abla 370 okudum allah kabul etsin
Songülcüm daha bitiremeyen arkadaşlar var ses çıkmadı benim bile daha 70 tane var en iyisi yarın başlamak o zamana kadar sende bitirirsin canımBenim de okumam henüz bitmedi yeni arkadaşa geçmek için sadece ben kaldıysam geçilsin bitirince yazıcam inşallah