Merhaba benide eklermisiniz rica etsem

okudum Allah kabul etsin inşallah

arkadaşlar Allah rızası için katılabilirmiyim ne olur çok önemli bir dileğim var çok zordayım bebeğim de var onun yüzü suyu hürmetine lütfen BENİ EKLEYİN NOLUR CEVAP BEKLİYORUM ALLAH İÇİN EKLEYİN BEN DE BAŞKALARI İÇİN OKURUM begonvil1985

Merhaba benide eklermisiniz rica etsem
begonvil1985 canım liste tamamlandımı katılabilirmiyim yeğenim rica etti sınavları varmış

Kızlar, Meral01 , W whiteice67 ve C cemkaraemre arkadaşlarımız listemize katılmak istiyorlar. Normalde liste başladıktan sonra almayız, çünkü ilk kişilere okumadıkları için hak geçmemesi adına... Ama listenin henüz çok başındayız, eğer onayınız varsa ben alınmasından tarafım. Eğer 3'ü de listeye katılırsa 26 kişi olacağız,

Dua sahibi :169
Dua Kardeşi:171 adet okuyacak

onaylıyorsanız, yarın ki yeni listeye adlarını dahil ediyim

Benim için sorun yok canım kimin duası kabul olur belli olmaz

canım bugün net'e ancak girebildim, nolur kusura bakma ancak cevap yazabiliiyorum. Ben katılmandan tarafım, listedeki diğer arkadaşlarında onayı alırsam yarın seni yeni listeye dahil edeceğim. Yanlız dileğinin acil olduğunu yazmışsın, sanırım acil dua'ya ihtiyacın var. Yine arkadaşlara sorarız, onayları olursa seni önlere alırız, ama olmaz ise listenin sonuna eklemek zorundayım. Bu arada hemen bir konu açıp kendin için tefriciyye başlatabilirsin, Kalan usulü olursa hızlıca biter.Konu link'ini bu sayfada da paylaşırız, arzu eden arkadaşlarda katılır.
özel olmazsa neden bu kadar acil olduğunu sorabilir miyim?
bebeğin olduğunu yazmışsın,sağlık problemi mi yoksa?

Kızlar, Meral01 , W whiteice67 ve C cemkaraemre arkadaşlarımız listemize katılmak istiyorlar. Normalde liste başladıktan sonra almayız, çünkü ilk kişilere okumadıkları için hak geçmemesi adına... Ama listenin henüz çok başındayız, eğer onayınız varsa ben alınmasından tarafım. Eğer 3'ü de listeye katılırsa 26 kişi olacağız,

Dua sahibi :169
Dua Kardeşi:171 adet okuyacak

onaylıyorsanız, yarın ki yeni listeye adlarını dahil ediyim

Benim için sorun yok mutlu olurum

Estagfurullah arkadasım bır takıntım var esım bebegımı ıstememsıtı ayrıyız bebegımı sucluyorum ona kotu davranıyorum bebegıme ıyıdavranmak sıfalanmak ıstıyorum takıntımı yenmek ıstıyorum nolur gruba alın konu da acarım tabı kı ne gerekıyorsa yaparım!Kımın duasının kabul olacagı bellı olmaz arkadaslarım tek demenızı ıstedıgım dua NOLUR cemkaraemre nıcklı arkadasımızın TAKINTISI GEÇSİN DUASI KABUL OLSUN BEBEĞİNİ SEVSİN İYİ DAVRANSIN.
Ne yapmam gerek günde kaç tane okumam lazım arkadaşım bana yol gösterir misin? Allahım hepınızden razı olsun oruclarınızı namazlarınızı kabul etsın.Gunahlarımızı bagıslasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…