- 26 Nisan 2019
- 4.536
- 6.755
- 158
- 39
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #7.141
Canımben Tuğçe arkadaşımıza okudum ama 2 tane fazla okumuşum okumayan arkadaşlardan biri 2 tane eksik okuyabilir miTuğçe Arkadaşımız için Okundu Bildirimi Yapmayanlar
Mrvyvz4832
V Vavin
Mucizemm222
Cacaben
Sisko ama gururlu
Merhaba benide eklermisiniz rica etsemEki Görüntüle 2115798
hamile kalmak için veya evladını sağlıkla kucağına almak için tefriciyye okumak isteyenler beni etiketlesin...listemiz açıktır her zaman katılabilirsiniz.bu liste başladıktan sonra katılanlar liste sonuna eklenir.
1- @aselatilgan (evlat sahibi olmak için) bat: 9 mart
2- @Ceydagvsl (evlat sahibi olmak için ) bat: 4 mart
3- @Vavin (evlat sahibi olmak için) bat: 4 mart
4- @glmserser (evlat sahibi olmak için) bat: 10 mart
5- @Jannefel (evlat sahibi olmak için) bat: 12 mart
6- @Shokella (evlat sahibi olmak için) bat: 15 mart
7- @Supurgesizcadiii35 (evlat sahibi olmak için ) bat: 16 mart
8- @AsyaaAyazz (evlat sahibi olmak için ) bat: 28 mart
9- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) bat: 31 mart
10- @ftmclk (evlat sahibi olmak için ) bat: 3 nisan
11- @ikraberraol (evlat sahibi olmak için ) bat:
12- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için) bat:
13- @Hanimkoylununhanimi (evladını sağlıkla kucağına almak için)
not:Ezberinizde varsa veya bir kağıda yazıp adetliykende okuyabilirsiniz.ve abdeste gerek yok.Adetli olan kadınlara Dua okumak yasaklanmamıştır. Adetli kadınlar kuran ayetleri dışında her türlü Duayı okuyabilirler. Salatı Tefriciye veya halk arasında 4444 duası olarak da bilinen bu özel duayı adetli olan kadınlarında okuması caizdir. Adetli olan kadınlara yapmaları yasak olan sadece bir kaç ibadet vardır ve dua etmek bu yasaklar arasında değildir. Diledikleri gibi ve diledikleri kadar her türlü dua, Zikir ve tesbihat okuyabilirler bunun dinen hiç bir mahzuru yoktur aksine okumaları fazilet ve sevaba vesiledir.
tefriciyye niyet nasıl yapılır.
ilk önce niyet ederek 2 rekat namaz kılınır.Namaz bitip selam verince 100 defa"Estağfirullahelaziyme ve Etubüileyh" diyerek tövbe ve istigfar edilir. Sonra Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim."İnnallahe ve melaiketehü yüsallune alennebiyyi ya eyyühellezine amenu sallü aleyhi ve sellimu teslima.
ayeti okunur ve Euzü besmele çekip Salat-ı Tefriciyeyi okumaya başlanır.
okudum Allah kabul etsin inşallahTEFRİCİYE LİSTEMİZ
1.begonvil1985 193
2. @dilhun80 - 193
3. @Tospaagtd - 193
4.Umut_2019 - 198
İsmim Sahire Gökçe;
Ya Rabbi Sahire Gökçe kuluna Hidayet ver. Borçlarını da tez zamanda bitirmeyi nasip et.
5. @Saadetim33 - 193
6. @ayseMsb - 193
7.Mrvyvz4832 -193
8. @caramel_7 - 193
9. @Nzlnaz - 193
10.Ocalh - 193
11. V Vavin - 193
12. @Deryaa123 - 193
13.mimiraculum - 193
14.Mucizemm222 - 193
15. @Tanemruyasu - 193
16. @yalutserkan - 193
17. @Bademmm388 -193
18. @kzmkzm -193
19. @sibell13 - 193
20. N Nana - 193
21. @humanbeings - 193
22.Cacaben - 193
23.Sisko ama gururlu - 193
Sahire Gökçe arkadaşımızın dua'sı için 193 adet Salavat-ı Tefriciyye okuyup 13 Mayıs Çarşamba Saat:18'e kadar bildirim yaparsanız çok sevinirim
Tefriciyye başlama şeklini hepimiz biliyoruzdur. Bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım istedim. Duâ’sı yapılacak arkadaş güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılar. Tam bir imân ve inançla 21 defa “Estağfirrullah el azîym ve etûbu ileyh” diyerek tövbe istiğfar getirir. Sonra ne için okuyorsa , kalbe ona niyet eder. “Borcumdan, fakirlikten, şu muradıma erdir gibi....” Salavat-ı Tefriciyye’ye başlamadan önce bir defa “Eûzü besmeleyi” okuyup ondan sonra başlanır. Yüzünüz kıbleye karşı olursa daha müessir olur. Okuyuş esnasında , başka bir şeyle zihninizi meşgul etmemeye çalışınız. En önemli hususlardan biri; 4444 adedin ne bir fazla ne de bir eksik olmamasına çok dikkat etmektir. Bu adet kilidin anahtarı gibidir, anahtarın dişlerinden bir tanesinin eksik yada fazla olursa kapıyı açamazsınız.
Merhaba benide eklermisiniz rica etsem
begonvil1985 canım liste tamamlandımı katılabilirmiyim yeğenim rica etti sınavları varmış
arkadaşlar Allah rızası için katılabilirmiyim ne olur çok önemli bir dileğim var çok zordayım bebeğim de var onun yüzü suyu hürmetine lütfen BENİ EKLEYİN NOLUR CEVAP BEKLİYORUM ALLAH İÇİN EKLEYİN BEN DE BAŞKALARI İÇİN OKURUMbegonvil1985
Benim için sorun yok canımKızlar,Meral01 , W whiteice67 ve C cemkaraemre arkadaşlarımız listemize katılmak istiyorlar. Normalde liste başladıktan sonra almayız, çünkü ilk kişilere okumadıkları için hak geçmemesi adına... Ama listenin henüz çok başındayız, eğer onayınız varsa ben alınmasından tarafım. Eğer 3'ü de listeye katılırsa 26 kişi olacağız,
Dua sahibi :169
Dua Kardeşi:171 adet okuyacak
onaylıyorsanız, yarın ki yeni listeye adlarını dahil ediyim
arkadaşlar Allah rızası için katılabilirmiyim ne olur çok önemli bir dileğim var çok zordayım bebeğim de var onun yüzü suyu hürmetine lütfen BENİ EKLEYİN NOLUR CEVAP BEKLİYORUM ALLAH İÇİN EKLEYİN BEN DE BAŞKALARI İÇİN OKURUMbegonvil1985
Benim için sorun yok mutlu olurumKızlar,Meral01 , W whiteice67 ve C cemkaraemre arkadaşlarımız listemize katılmak istiyorlar. Normalde liste başladıktan sonra almayız, çünkü ilk kişilere okumadıkları için hak geçmemesi adına... Ama listenin henüz çok başındayız, eğer onayınız varsa ben alınmasından tarafım. Eğer 3'ü de listeye katılırsa 26 kişi olacağız,
Dua sahibi :169
Dua Kardeşi:171 adet okuyacak
onaylıyorsanız, yarın ki yeni listeye adlarını dahil ediyim
Benim için sorun yok mutlu olurum
Estagfurullah arkadasım bır takıntım var esım bebegımı ıstememsıtı ayrıyız bebegımı sucluyorum ona kotu davranıyorum bebegıme ıyıdavranmak sıfalanmak ıstıyorum takıntımı yenmek ıstıyorum nolur gruba alın konu da acarım tabı kı ne gerekıyorsa yaparım!Kımın duasının kabul olacagı bellı olmaz arkadaslarım tek demenızı ıstedıgım dua NOLUR cemkaraemre nıcklı arkadasımızın TAKINTISI GEÇSİN DUASI KABUL OLSUN BEBEĞİNİ SEVSİN İYİ DAVRANSIN.canım bugün net'e ancak girebildim, nolur kusura bakma ancak cevap yazabiliiyorum. Ben katılmandan tarafım, listedeki diğer arkadaşlarında onayı alırsam yarın seni yeni listeye dahil edeceğim. Yanlız dileğinin acil olduğunu yazmışsın, sanırım acil dua'ya ihtiyacın var. Yine arkadaşlara sorarız, onayları olursa seni önlere alırız, ama olmaz ise listenin sonuna eklemek zorundayım. Bu arada hemen bir konu açıp kendin için tefriciyye başlatabilirsin, Kalan usulü olursa hızlıca biter.Konu link'ini bu sayfada da paylaşırız, arzu eden arkadaşlarda katılır.
özel olmazsa neden bu kadar acil olduğunu sorabilir miyim?
bebeğin olduğunu yazmışsın,sağlık problemi mi yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?