- 22 Şubat 2018
- 788
- 1.470
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
Hanımköylününhanımı için okuyoruz canım79 adet kim için okuyoruz kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanımköylününhanımı için okuyoruz canım79 adet kim için okuyoruz kızlar
Allah razı olsun kuzum benim çok teşekkür ederim :)Fatmacım ftmclk arayı çok uzatma olurmu helal olsun sende helal et allaha emanet ol dualarda buluşalımm A AsyaaAyazz canım ben okudum kalan 59 adetini sen misafirlerinle ilgilen kolay gelsin
Rica ederim cümlemizden inşallahAllah razı olsun kuzum benim çok teşekkür ederim :)
Tamam canım sende helal et müsait olduğun zaman bekleriz.Kızlar ben artık topiklere katılamayacam bu aralar aşırı yoğunum Ramazan da tekrar katılırım aranıza inşallah dua eden herkesten Allah razı olsun Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Hakkınızı helal edin Allah'a emanet olun..
Okudum canimftmclk canım sen 79 taneyi okudunmu okumadıysan paylaşalım bilgi bekliyoruz.
Dil-i bitab canım öğlen başlatıcam zaten o zamana kadar rahat rahat bitir.
nazah35 senin bittimi canım bilgi bekliyoruz.
Canım okumadım ama okudu say ben okurum onuftmclk canım sen 79 taneyi okudunmu okumadıysan paylaşalım bilgi bekliyoruz.
Dil-i bitab canım öğlen başlatıcam zaten o zamana kadar rahat rahat bitir.
nazah35 senin bittimi canım bilgi bekliyoruz.
Allah razı olsun canım helal olsunFatmacım ftmclk arayı çok uzatma olurmu helal olsun sende helal et allaha emanet ol dualarda buluşalımm A AsyaaAyazz canım ben okudum kalan 59 adetini sen misafirlerinle ilgilen kolay gelsin