Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

canim bugun yazdiklarini okumustum ama aynisinin basima gelecegini tahmin etmemistim :) bugün kayinvalideme geldik. Dun konsmuslar balik almislar yarin bana balık yemeğe geliceklermis:) haftasonu 2gunde sinavim var ama ders calisacagimi dusunen yok.birde çalışıyorum neyse isten izin alip misafir agirlamaca faslı benide bekliyor. Allah kolaylik versin bizlere...
Benimkiler yine yatıya geliyor. Yemek yapamam dedim eşime. Düşünmemek kötü ya. Bari müsait misiniz diye sorsalar

Benimde bugun geliceklermis de biz bugun misafirlige gidicez diye yarina ertelemisler. Bende konu arasında ogreniyorum yarin bana gelinecegini :)
En çok buna kızıyorum işte ben de. Bekliyorum bakalım bizimkiler saat kaçta gelecek. Eşim de saolsun haber vermez. Aramayacam da sinir oldum ona

Yaaa siz bide beni dinleyin adetim bugündü gelmedi kandil görmesi falan derken ewe geldim test taptım ikinci çizgi silik gördüm eşimde gördü ama o kadar yoktu ki ne yok diyebildik ne de war sonra gittim baktım oda yoktu yıkılmadım çnkü bu ay değişiğim herşey rabbimden ol derse olur ama bozulmadım da diyemem ki :KK43:

Yaaa siz bide beni dinleyin adetim bugündü gelmedi kandil görmesi falan derken ewe geldim test taptım ikinci çizgi silik gördüm eşimde gördü ama o kadar yoktu ki ne yok diyebildik ne de war sonra gittim baktım oda yoktu yıkılmadım çnkü bu ay değişiğim herşey rabbimden ol derse olur ama bozulmadım da diyemem ki :KK43:
Sabah tekrarla canim testi insAllah vardir hadi hayirlisi

Arkadaşlar merhaba ben 2 bebek kaybettim tıbbi bir sebep bulunamadı şuana kadar sağlıkla kucağıma alacağım bir bebek sahibi olmak istiyorum salat-ı tefriciye okuyorum 2750 tane okudum şuana kadar 1 tane bile olur önemli olan kalpten edilmiş dua
Canım 200 tanede ben okurum allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah cümlemize içindede sana ☺️

Ayyyyy inşallah canımmm ❤️❤️❤️ Bende ilk silik gördüm içini ferah tut çok heyecan ve merak yapıyo insan biliyorum ama sabırlı ol 2. Testte inşallah daha koyu çıkacak rabbim herşeyin hayırlısını versin canım ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Ayyyyy inşallah canımmm ❤️❤️❤️ Bende ilk silik gördüm içini ferah tut çok heyecan ve merak yapıyo insan biliyorum ama sabırlı ol 2. Testte inşallah daha koyu çıkacak rabbim herşeyin hayırlısını versin canım ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Amiin inşallah abla ama çok silikti belkide göz yanılgısıydı ama daha önce hiç karşılaşmadım en az 50 tane test yapmışımdır yani ☺️

image.jpg
Görüyo musunuz bakın bi

Eki Görüntüle 2136713 Siz göremiyceksiniz kesin çnkü ışık yansımış ayy bilemedim yada bana görünyo sadece bu bugün yine rüyamda gördüm sanah namazndan sonra doğum yapmıştım çirkn bi oğlum oluyo ☺️
Canim sıkıntı etme kendine. 2 gun daha bekle git bi kan testi yaptır olmazsa. Benimde belli belirsizdi ben negatif dedim eşim negatif değildir dedi kan testi yaptık ve pozitif çıkmıştı. Cok küçükse negatif gibi oluyor idrar testinde anca kan testinde anlarsın

Eki Görüntüle 2136713 Siz göremiyceksiniz kesin çnkü ışık yansımış ayy bilemedim yada bana görünyo sadece bu bugün yine rüyamda gördüm sanah namazndan sonra doğum yapmıştım çirkn bi oğlum oluyo ☺️
Ben gordum galiba iki testte de ,bat ne zaman testin markasi ne?

Erken gebelik testi yap cnm çizgi kaymış gibi geldi bana bu kaset testleri hiç sevmiyorum :)
Bat geçtiyse direk kanda verebilirsn

X