- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
Shokella gülüm hamilelik şüphesi varken belden vurmuyor benim hacamatçım düşüğe sebebiyet veriyormuş. O yüzden ben hep yumurtlamadan önce yaptırıyorum canım dikkat et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım çok üzüldüm rabbim sabır nasip etsin inşallah en kısa sürede hayırlısıyla sağlıklı sıhatli bebek nasip etsin inşallah. mazeretli olman tefriciyye okumana mani değil canım bir kağıda yaz ordan okuyabilirsin.gün içinde yeni liste yayınlayacağım senide eklerim canım.merhabalar. bende aranıza katılmak istiyorum hanımlar. geçen hafta 2. gebeliğimde düşükle sonuçlandı. rabbim kimseye yaşatmasın. bu son olur inşallah sağlıklı bir bebeğe kavuşmak için çaba veren herkese de nasip eder inşallah Allah. şimdi mazeretliyim ama bir kaç güne aranıza katılmak isterim
Canım bana yardım edin çok yoğunum 180 adet okudumGÜNAYDIN KIZLAR HAYIRLI BİR HAFTA GEÇİRELİM İNŞALLAH
@41EEEEE41 ebrucumun duasının bitmesine az kaldı sadece @juliet55 gizemcim haber versin @Hanimkoylununhanimi arkadaşımıza geçicez.
aramıza yeni arkadaşımız katıldı @nazah35 hoşgeldin canım bize ismini de söyleyebilir misin?
1- @aselatilgan (evlat sahibi olmak için) bat: 9 mart (Merve) 340 OKUDU
2- @Vavin (evlat sahibi olmak için) bat: 4 mart 340 OKUDU
3- @AsyaaAyazz (evlat sahibi olmak için ) bat: 30 Mart (Göksu) 340 OKUDU
4- @Shokella (evlat sahibi olmak için) bat: 15 mart (Aslıhan) 340 OKUDU
5- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) bat: 31 mart (Gizem)
6- @ftmclk (evlat sahibi olmak için ) bat: 3 nisan (Fatma). 340 OKUDU
7- @Ceydagvsl (evlat sahibi olmak için ) bat: 12 Nisan (Özge ) 340 OKUDU
8- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) bat: (Ebru) 340 OKUDU
9- @Hanimkoylununhanimi (evladını sağlıkla kucağına almak için) 340 OKUDU
10- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma) 340 OKUDU
11- @nergismor (evlat sahibi olmak için ) bat: (Saliha) 340 OKUDU
12- @HemDeliHemAsik (evlat sahibi olmak için) bat: (Hanife) 340 OKUDU
13- @S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül) bat: 340 OKUDU
14- @nazah35 (evlat sahibi olmak için)
canım şimdi müsaitsen juliet55 arkadaşımız yetiştirememiş ona yardım edebilirmisin ?çok sevinirim. okumaya şimdiden başlıyayım o halde ben :) Allah dualarımızı kabul eder inşallah. bu duanın sayesinde evlenmiş biri olarak bu duanın hikmetlerine çok güveniyorum.
rica ederiz canım benim kalan 50 taneyi sen okuyabilirmisin diğer arkadaşa geçelimmi?Kızlar çok teşekkür ederim
saol canım ağzına sağlık :)kalan 50 adeti okudum .Allah kabul etsin.
memnun oldum sinemcim bana bu sayfa çok uğurlu geldi her arkadaşıma dediğim gibi sanada uğurlu gelir inşallah:)Allah dualarımızı kabul etsin inşallah. ben Sinem bu arada
Şimdiye meraktan ölmüş idrar testi yapmıştım bile:) şaka bi yana allah gönlüne göre versin inş bu ay gelmiştir bebişinCanım benim bat yarın. İster istemez heyecanlıyım iki gündür. Aslında hiç umudum yok yine olmayacak gibi gelio. Bu ay 12 ml lik güzel bir yumurtam oluşmuş doktorum söyledi. Ovulasyon testine göre günleride değerlendirdik ama yinede umutsuzluk var. Kasiklarimda ağrı var. Hem sol hem sağ kasigimda batmalar oluo. Bir de goguslerim hassaslasti. Uclarida acio ama bunlar adet öncesi belirtiler de olabilir. 3 gündür hafif grip gibi oldum ilaç falan içmedim belki bişey vardır diye. İnşaallah yine kırmızılari görmem Supurgesizcadiii35
Vala canım adetim gecikmeden test yapmicam diye söz verdim kendime. Çünkü çok stres oluyorum ve çok üzülüyorum. Beklicem bakalım iki gün daha. Aminn canım Allah hepimize en kısa zamanda sağlıklisindan nasip etsinŞimdiye meraktan ölmüş idrar testi yapmıştım bile:) şaka bi yana allah gönlüne göre versin inş bu ay gelmiştir bebişin
Tabiki haberleşirizz inşallah olmuştur yaa bende senin gibi düşünyorum ama inşallah yanılırızAmin kuzum benim amiiinn Allah sağlıklisindan hayırlısindan nasip etsin. Evet benim az kaldı ama niyeyse umutlu değilim. Şifa olsun canım hacamatın. Haberleşelim olur mu