Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Shokella Shokella gülüm hamilelik şüphesi varken belden vurmuyor benim hacamatçım düşüğe sebebiyet veriyormuş. O yüzden ben hep yumurtlamadan önce yaptırıyorum canım dikkat et :KK66:
Ayy gerçekten mi buhün gitmedim zaten yarın orta bölgelere wurdurayım belim we rahim bölgesi dursun inşallah hamiş kalırım da yaptıramam ☺️☺️ Çok teşekkür ederim canmcım ❤️

Tabiki haberleşirizz inşallah olmuştur yaa bende senin gibi düşünyorum ama inşallah yanılırız ☺️☺️
İnşaallah canım. Artık o kırmızılari görmeye gücüm kalmadı. Bu ay da olmazsa akışına bırakıcam. Biraz kafa dinlicem. Bir yılı geçti korunmayali. Allah hayırlısını versin canım

İnşaallah canım. Artık o kırmızılari görmeye gücüm kalmadı. Bu ay da olmazsa akışına bırakıcam. Biraz kafa dinlicem. Bir yılı geçti korunmayali. Allah hayırlısını versin canım
Yok yok wazgeçmek yok deniycez elimizden ne geliyosa artık inşallah bu ay oluvermiştir inşallahh inşalaaahhh ☺️❤️

Yok yok wazgeçmek yok deniycez elimizden ne geliyosa artık inşallah bu ay oluvermiştir inşallahh inşalaaahhh ☺️❤️
Ah inşaallah canım ya. Benim öyle dedigime bakma bu ay da bal tarçın çörekotu yicem :)) adet gelince hüsran oluosun sonra bitince yeni umutlar başlıyor. Aslında yumurta kalitem iyimis ama belki şifa olur. Denemedim demem. Sen yaptinmi bal tarçın çörekotunu

Ah inşaallah canım ya. Benim öyle dedigime bakma bu ay da bal tarçın çörekotu yicem :)) adet gelince hüsran oluosun sonra bitince yeni umutlar başlıyor. Aslında yumurta kalitem iyimis ama belki şifa olur. Denemedim demem. Sen yaptinmi bal tarçın çörekotunu
Yok hiç denemedim nasıl olduğunuda bilmiyorum anlatırsan denerim ☺️ Bu arada Supurgesizcadiii35 Supurgesizcadiii35 abla ben okudum 79 adet allah kabul etsin ❤️

Yok hiç denemedim nasıl olduğunuda bilmiyorum anlatırsan denerim ☺️ Bu arada Supurgesizcadiii35 Supurgesizcadiii35 abla ben okudum 79 adet allah kabul etsin ❤️
Canım ölçülerini falan bende bilmiyorum ama kolay bir kür. Vala çörekotu ve tarçın karıştırıp sabah akşam bir çay kaşığı yiyosun heralde. Yapicagim zaman arastircam. Adetin 2. Veya 3. Günü başlayıp yumurtalama dönemine kadar 12 gün falan yiyomussun

Canım ölçülerini falan bende bilmiyorum ama kolay bir kür. Vala çörekotu ve tarçın karıştırıp sabah akşam bir çay kaşığı yiyosun heralde. Yapicagim zaman arastircam. Adetin 2. Veya 3. Günü başlayıp yumurtalama dönemine kadar 12 gün falan yiyomussun
Bal tarçın çörekotu adetin 2. Günü başlayıp 10 gün yeniyor kızlar sabah akşam bende malzemelerini almıştım yapmak için o ay hamile kaldım duruyor.Şimdi korunma sürem bitsin bende denicem

Bal tarçın çörekotu adetin 2. Günü başlayıp 10 gün yeniyor kızlar sabah akşam bende malzemelerini almıştım yapmak için o ay hamile kaldım duruyor.Şimdi korunma sürem bitsin bende denicem
İnşaallah tekrar kalırsın canım benim. Çay kaşığı ile mi içtin

Canım benim bat yarın. İster istemez heyecanlıyım iki gündür. Aslında hiç umudum yok yine olmayacak gibi gelio. Bu ay 12 ml lik güzel bir yumurtam oluşmuş doktorum söyledi. Ovulasyon testine göre günleride değerlendirdik ama yinede umutsuzluk var. Kasiklarimda ağrı var. Hem sol hem sağ kasigimda batmalar oluo. Bir de goguslerim hassaslasti. Uclarida acio ama bunlar adet öncesi belirtiler de olabilir. 3 gündür hafif grip gibi oldum ilaç falan içmedim belki bişey vardır diye. İnşaallah yine kırmızılari görmem :KK43: Supurgesizcadiii35 Supurgesizcadiii35
Canım rabbim yüzünü güldürsün inşallah hayırlı haber gelir bekliyorum dua edicem belirtilerin baya var ama benimde kasık ağrılarım baya vardı batıyordu göğüslerim şişmeye ve uçları acımaya başlamıştı ara ara bel ağrıdı giriyordu birde gece 8 -9 oldumu koltukta uyuyakalıyordum içme ilaç canım bazı bayanlar gebelik başında grip benzeri şeyler yaşayabiliyor

Canım rabbim yüzünü güldürsün inşallah hayırlı haber gelir bekliyorum dua edicem belirtilerin baya var ama benimde kasık ağrılarım baya vardı batıyordu göğüslerim şişmeye ve uçları acımaya başlamıştı ara ara bel ağrıdı giriyordu birde gece 8 -9 oldumu koltukta uyuyakalıyordum içme ilaç canım bazı bayanlar gebelik başında grip benzeri şeyler yaşayabiliyor
Ah inşallah canım rabbim bu ay yüzümu güldürur umarım. Bende de var uyku hali dediğin gibi. Haber vericem canım ❤️❤️

Cnm ben kullanmadım aldım malzemeleri ama kaldı.İşde denemeyi düşünüyorum tatlı kaşığı yiyorlar genelde.Benim bi sorun yok yumurtalarım da ama daha kaliteli hale getiriyormuş bu kür
Evet benimde bir sorun yok. Bu ay doktorum güzel bir yumurtan oluşmuş dedi ama ben yinede yapmak istiyorum. Bakalım inşallah adet olmamda gerek kalmaz.

Hayirli aksamlar bal tarcin çörek otu kuru yumurta gelisimi icin yapiliyor yumurtlamaniz duzgun ise kist yapabilir arkadaslar dikkatli kullanmanizi tavsiye ederim
Ya benim sorun yok ama belki daha kaliteli olur diye yapayım demiştim. Yapmasammmi acaba. Kaş yapalım derken göz çıkarmayalim :KK43:

Ya benim sorun yok ama belki daha kaliteli olur diye yapayım demiştim. Yapmasammmi acaba. Kaş yapalım derken göz çıkarmayalim :KK43:
Sen bilirsin canim kullanip sıkıntı olmayanlarda var ama kist olusanlarda.var forumda vardi bal tarcin corekotu kullananlarin paylasim sayfasi bi oku istersen

X