- 22 Şubat 2018
- 788
- 1.470
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
Tamam canım çok sağol sende Allah’a emanet ol inşallahOkudum canım 79 adet helal olsun Allah’a emanet ol Supurgesizcadiii35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım çok sağol sende Allah’a emanet ol inşallahOkudum canım 79 adet helal olsun Allah’a emanet ol Supurgesizcadiii35
İsmin burcu mu kardeşim 500 tane okurum benArkadaşlar merhaba ben 2 bebek kaybettim tıbbi bir sebep bulunamadı şuana kadar sağlıkla kucağıma alacağım bir bebek sahibi olmak istiyorum salat-ı tefriciye okuyorum 2750 tane okudum şuana kadar 1 tane bile olur önemli olan kalpten edilmiş dua
Evet kardeşim Allah razı olsun önümüzdeki günlerde bitirmeyi planlıyorum bittiğinde haberdar eder misinİsmin burcu mu kardeşim 500 tane okurum ben
TabikiEvet kardeşim Allah razı olsun önümüzdeki günlerde bitirmeyi planlıyorum bittiğinde haberdar eder misin
Canım 200 tane ben okurum inşallahhh bu mübarek günler hürmetine Rabbim kabul etsinArkadaşlar merhaba ben 2 bebek kaybettim tıbbi bir sebep bulunamadı şuana kadar sağlıkla kucağıma alacağım bir bebek sahibi olmak istiyorum salat-ı tefriciye okuyorum 2750 tane okudum şuana kadar 1 tane bile olur önemli olan kalpten edilmiş dua
Allah razı olsun amin hepimizinkini inşallah sizde bitirdiğinizde bilgilendirir misiniz 3/4 üne bitireceğim deCanım 200 tane ben okurum inşallahhh bu mübarek günler hürmetine Rabbim kabul etsin
Önümüzdeki hafta başında yani Pazartesi salı gibi bitmiş olurBilgilendiririm canım 3/4 ne oluyo hangi gün
Günaydın bende 2 düşük yaptım. acını anlıyorum. Allah bir daha göstermesin. okumayı bende çok isterdim ama bu hafta sonu sınavım var pazartesi salı gününe bitirmezseniz destek olmak isterim.Arkadaşlar merhaba ben 2 bebek kaybettim tıbbi bir sebep bulunamadı şuana kadar sağlıkla kucağıma alacağım bir bebek sahibi olmak istiyorum salat-ı tefriciye okuyorum 2750 tane okudum şuana kadar 1 tane bile olur önemli olan kalpten edilmiş dua
Sakin ol cnm olsun Biz okuruz yetişmezse de sen merak etme.Mübarek gün bugun boşver Allaha havale etKızlar hepinizden çok özür diliyorum. Benim yine hafta sonum zehir oldu. Bugun şehir dışından bir sürü misafir gelmiş nişan için. Eşimi aradım öylesine pat misafirler var aksama dedi. Kayınvalidemin 2 kız var burda misafir yükünü hep ben çekiyorum. Her hafta sonu bir şey çekıyorum. Calisiyorum ben bir de ya kimse dusunmuyor. Gelen bütün erkekler bende kalacakmış. Pazartesi giderler. Dün akşam 10 tane okudum. Eşim gelince devam ettiremedim. Benim bir hafta sonum var zaten cumartesi ev işi ile bitiyor pazar da illahi kayınvalideme gidecez. Eşimle başbaşa 1 günüm olmuyor. Şuan okuldayım kimse olmasa oturup ağlayacam sinirden ya
Eşim sınır ediyor ya pat diye söylüyor. Aramasam onu haberim olmayacaktıSakin ol cnm olsun Biz okuruz yetişmezse de sen merak etme.Mübarek gün bugun boşver Allaha havale et
Yapacak bişi yok canım eşler bazen düşüncesiz olabiliyor eğer pazartesiye bitiremezsen Ebru’nun dediği gibi yardım ederiz Allah yardımcın olsun canımKızlar hepinizden çok özür diliyorum. Benim yine hafta sonum zehir oldu. Bugun şehir dışından bir sürü misafir gelmiş nişan için. Eşimi aradım öylesine pat misafirler var aksama dedi. Kayınvalidemin 2 kız var burda misafir yükünü hep ben çekiyorum. Her hafta sonu bir şey çekıyorum. Calisiyorum ben bir de ya kimse dusunmuyor. Gelen bütün erkekler bende kalacakmış. Pazartesi giderler. Dün akşam 10 tane okudum. Eşim gelince devam ettiremedim. Benim bir hafta sonum var zaten cumartesi ev işi ile bitiyor pazar da illahi kayınvalideme gidecez. Eşimle başbaşa 1 günüm olmuyor. Şuan okuldayım kimse olmasa oturup ağlayacam sinirden ya
Evde cok az işim kaldi. Onu da halledip onlar gelene kadar devam edecem :)Yapacak bişi yok canım eşler bazen düşüncesiz olabiliyor eğer pazartesiye bitiremezsen Ebru’nun dediği gibi yardım ederiz Allah yardımcın olsun canım
Cnm ıhlamur içebiliyorsun Dr unun nosu falan varsa yaz hemen günde 1 bardak izin veriyorlar limon katıp iç ilerlemeden ateşe fln çevirirse daha kötü olurKızlar bende faranjit oldum boğazlarım sızlıyor yutkunurken sirkeli suyla gargara yapıyorum ama tam geçiremedim bebeğe bişi olur diye ilaçta içemiyorum doktora gidince genelde antibiyotik veriyormuş daha çok küçük bu riski almak istemiyorum sizin bildiğiniz başka bişi varmı
Tamam canımçok saol çok şükür ateş yok sorayım umarım iç derCnm ıhlamur içebiliyorsun Dr unun nosu falan varsa yaz hemen günde 1 bardak izin veriyorlar limon katıp iç ilerlemeden ateşe fln çevirirse daha kötü olur
canim bugun yazdiklarini okumustum ama aynisinin basima gelecegini tahmin etmemistim :) bugün kayinvalideme geldik. Dun konsmuslar balik almislar yarin bana balık yemeğe geliceklermis:) haftasonu 2gunde sinavim var ama ders calisacagimi dusunen yok.birde çalışıyorum neyse isten izin alip misafir agirlamaca faslı benide bekliyor. Allah kolaylik versin bizlere...Kızlar hepinizden çok özür diliyorum. Benim yine hafta sonum zehir oldu. Bugun şehir dışından bir sürü misafir gelmiş nişan için. Eşimi aradım öylesine pat misafirler var aksama dedi. Kayınvalidemin 2 kız var burda misafir yükünü hep ben çekiyorum. Her hafta sonu bir şey çekıyorum. Calisiyorum ben bir de ya kimse dusunmuyor. Gelen bütün erkekler bende kalacakmış. Pazartesi giderler. Dün akşam 10 tane okudum. Eşim gelince devam ettiremedim. Benim bir hafta sonum var zaten cumartesi ev işi ile bitiyor pazar da illahi kayınvalideme gidecez. Eşimle başbaşa 1 günüm olmuyor. Şuan okuldayım kimse olmasa oturup ağlayacam sinirden ya