Canım benim ya.. Bak bu gruptaki bir çok arkadaşımız sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek için dua'cılar, sen onlarla sohbet ettikçe sahip olduğun nimetin farkına varacaksın. Sakın seni kınadığımızı sanma, bu dünyada herkesin imtihanı bambaşka. İnşallah arkadaşlarda onay verir, yarın ki yeni listeye hemen dahil ederim seni.
Listedeki kişi sayısı kadar 4444 adet Salavat-ı Tefriciyeyi bölüşüyoruz, Dua'sı yapılacak olan arkadaşımız 2 rekat namazını kılıp, 21 adet ''Estağfurrullah el-azim ve etubu İleyh'' okuyarak dileğine niyetleniyor. '' Allah'ım beni fakirlikten, hastalıktan veya ........ derdimden kurtar '' gibi. Bu şekilde tefriciyye'sini başlattıktan sonra bizde bölüştüğümüz sayıca okuyarak 4444 adeti tamamlıyoruz. Yeni listeyi önce grupta paylaşıyorum, sonra da etiket gitmemiş yada grup sayfasından listeyi takip etmek zor olabileceğinden özel mesaj atarak haber veriyorum.
Listede olursan tek ricam, zamanında okuman yada habersiz bırakmaman. Bu listede bir çok arkadaş , haklı olarak bir an önce sıranın kendisine gelmesini bekliyor, dua'lar zamanında okunmayınca grubun da motivesi düşüyor ve yaprak dökümü gibi dağılmalar başlıyor.