Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

merhabalar. bende aranıza katılmak istiyorum hanımlar. geçen hafta 2. gebeliğimde düşükle sonuçlandı. rabbim kimseye yaşatmasın. bu son olur inşallah sağlıklı bir bebeğe kavuşmak için çaba veren herkese de nasip eder inşallah Allah. şimdi mazeretliyim ama bir kaç güne aranıza katılmak isterim

merhaba canım çok üzüldüm rabbim sabır nasip etsin inşallah en kısa sürede hayırlısıyla sağlıklı sıhatli bebek nasip etsin inşallah. mazeretli olman tefriciyye okumana mani değil canım bir kağıda yaz ordan okuyabilirsin.gün içinde yeni liste yayınlayacağım senide eklerim canım.

Canım bana yardım edin çok yoğunum 180 adet okudum

kızlar 4 41EEEEE41 ebrunun duasını tamamladık rabbim kabul etsin inşallah.sırada hanımköylününhanımı arkadaşımız var.kendisi gebelik nedeniyle zorlandığını ve listeden çıkmak istediğini söyledi.bu zamana kadar diğer arkadaşlara okuduğu için onun duasınıda yapalım kendisi önceden başlamış okumaya namazını niyetini yapmış 1100 tanesi artmış bunu tamamlayalım hepberaber.kişi başı 79 adet yarın akşama kadar bitirelim arkadaşlar
yeni arkadaşlar sizlerinde isimlerini öğrenebilirmiyiz?

1- @aselatilgan (evlat sahibi olmak için) bat: 9 mart (Merve)
2- @Vavin (evlat sahibi olmak için) bat: 4 mart
3- @AsyaaAyazz (evlat sahibi olmak için ) bat: 30 Mart (Göksu)
4- @Shokella (evlat sahibi olmak için) bat: 15 mart (Aslıhan)
5- juliet55 (evlat sahibi olmak için ) bat: 31 mart (Gizem)
6- @ftmclk (evlat sahibi olmak için ) bat: 3 nisan (Fatma).
7- @Ceydagvsl (evlat sahibi olmak için ) bat: 12 Nisan (Özge )
8- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) bat: (Ebru)
9- @Supurgesizcadiii35(evladını sağlıkla kucağına almak için) (Esma)
10- @nergismor (evlat sahibi olmak için ) bat: (Saliha)
11- Rakika (evlat sahibi olmak için) bat: (Hanife)
12- S267 (evlat sahibi olmak için) (Songül) bat:
13- nazah35 (evlat sahibi olmak için)
14- Synonyms (evlat sahibi olmak için )

Son düzenleme:
Canım benim bat yarın. İster istemez heyecanlıyım iki gündür. Aslında hiç umudum yok yine olmayacak gibi gelio. Bu ay 12 ml lik güzel bir yumurtam oluşmuş doktorum söyledi. Ovulasyon testine göre günleride değerlendirdik ama yinede umutsuzluk var. Kasiklarimda ağrı var. Hem sol hem sağ kasigimda batmalar oluo. Bir de goguslerim hassaslasti. Uclarida acio ama bunlar adet öncesi belirtiler de olabilir. 3 gündür hafif grip gibi oldum ilaç falan içmedim belki bişey vardır diye. İnşaallah yine kırmızılari görmem Supurgesizcadiii35

Şimdiye meraktan ölmüş idrar testi yapmıştım bile:) şaka bi yana allah gönlüne göre versin inş bu ay gelmiştir bebişin

Şimdiye meraktan ölmüş idrar testi yapmıştım bile:) şaka bi yana allah gönlüne göre versin inş bu ay gelmiştir bebişin
Vala canım adetim gecikmeden test yapmicam diye söz verdim kendime. Çünkü çok stres oluyorum ve çok üzülüyorum. Beklicem bakalım iki gün daha. Aminn canım Allah hepimize en kısa zamanda sağlıklisindan nasip etsin

Amin kuzum benim amiiinn Allah sağlıklisindan hayırlısindan nasip etsin. Evet benim az kaldı ama niyeyse umutlu değilim. Şifa olsun canım hacamatın. Haberleşelim olur mu
Tabiki haberleşirizz inşallah olmuştur yaa bende senin gibi düşünyorum ama inşallah yanılırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…