- 10 Aralık 2017
- 673
- 755
- 32
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
Kendime 340 adet okudum. Allah kabul etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin fatmam amin ❤Yaaa bayıldım gerçekten ne kadar doğru ne kadar güzel bi yazı Rabbim hepimize imanla yaşayıp imanla ölenlerden olmayı nasip etsin inşallah
Amin arzucum inşallah memnun oldum340 okudum Allah kabul etsin :) ismim Arzu bu arada benim :)
Canım benim hakkını helal et, Allah'a tevekkül et, Rabbim yüreğine ferahlık versin ❤Kızlar ben bir süre devam edemeyeceğim bu ara psikolojik olarak iyi değilim bir süre girmeyeceğim siteye kusuruma bakmayın burda olmasa da dua edeceğim yine de sizlere
Tamam canım kendine iyi bak biz burdayız nasip olursa ne zaman istersen geri bekleriz dertleşmek istersende burdayızAllaha emanet olKızlar ben bir süre devam edemeyeceğim bu ara psikolojik olarak iyi değilim bir süre girmeyeceğim siteye kusuruma bakmayın burda olmasa da dua edeceğim yine de sizlere
Tamam kuzum düşüyorum benA AsyaaAyazz A aselatilgan juliet55 kizlar okudugum 30 fazlaligi biriniz sayısından dusebilir mi sayida fazlalık olmasin.
Tamm canimTamam kuzum düşüyorum ben
Canim etiketi bana degil Supurgesizcadiii35 Esma abla ya yapicaktin :)Ben bitirdim canım Dil-i bitab
Canim etiketi bana degil Supurgesizcadiii35 Esma abla ya yapicaktin :)