Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

canım haber ver. İnşaallah iyi haberler vericeksin bize. Dualarımız seninle

Kızlar çok saolun iyi dilekleriniz için doktor ağrıya normal dedi bazı bayanlar ağrıyı çok hissediyor dedi ki yumurtamın catladığını bile hissediyorum Buda ondan sanırım kanda bişi çıkmazsa korkma dedi ultrasonla baktı kalınlaşmış rahim. Kan verdim idrarda istedi hepsi 3 de çıkacak merakla bekliyorum inşallahhhh hayırlısı olur.

Oyy maasallah. İyi tabiki değerin kuzum:) keseyi ve kalp atışını da duyarsınız insaalaah. Kaçinci gün gecikmen
Saol canım benimmm inşallahhh dua ediyorum Normalde bugün adet olmam gerekiyordu erken döllenmiş benimki herhalde testte çabuk çıktı birde kesinlikle ovülasyon testinin faydası var hepiniz kullanın yumurtlama döneminizde

Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına Almayıda nasip etsin inşallah bizlerede dua et
Saol canım benim aminnnn inşallahhh rabbim bu Sevinç’i hepinizede yaşatsın tez zamanda inşallah dualarımda hep olacaksınız 10 aydır uğraşıyordum burda hep beraber dua okumaya başladık tuttu var bunda bir hayır inşallah kalp atışıda duyulur sizler mutlu haberlerinizi paylaşıncaya kadar okucaz hepberaber sevinicez inşallah

İnşalllah canım benim inşallah

Kızlar betahcg 351 çıktı doktor acil Doğuma gitti bekliyorum gelmesini umarım değer iyidir
Çok iyi canım gözün aydın. Allahım hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin. Darısı bizlere olsun inşallah

Maasallah kuzum ya :) bende ilk defa bu ay ovulasyon testi kullanmicam bakalım inşaallah faydasını görürüm. Testi ne zaman kullanmaya basladin ve toplamda kaç gün kullandın canim

Maasallah kuzum ya :) bende ilk defa bu ay ovulasyon testi kullanmicam bakalım inşaallah faydasını görürüm. Testi ne zaman kullanmaya basladin ve toplamda kaç gün kullandın canim
Canım biliyosun yumurtlama herkesin farklı günlerde olabiliyor erken başlamakta fayda var ilk yaptığın için günü tesbit etmek amacıyla internetten 30lu 40 lı satılan testlerden al ben laboquik marka aldım yanında 2 tanede erken gebelik testi hediye geldi sen adetin bitince 4 gün sonra başla hergün sabah ilk gelenle yapma su içince de hemen gelenle yapma hergün aynı saatte dene çift çizgi çıkmaya başlayınca günde 2 kere yap her test arası 8 saat olsun ben bazen günde 3 bile yaptım. En koyu gördüğüm günden başlayıp aralıksız 3 günü değerlendirdim sonra gün aşırı 2 kere daha değerlendirdim benim testler ekte sana fikir olsun 28 şubatta başladım değerlendirmeye birde eşine her akşam keçiboynuzunu kaynatıp içir hiç atlama bazen unutup yattığımız oldu üşenmedim kalktım yaptım eşimi uyandırıp içirdim pes etmeyin canım

Eklentiler

• AF4C63F1-D363-4DF0-BB48-F65BA70259EE.jpeg
    38,1 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…