- 15 Ocak 2018
- 2.288
- 2.662
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
Amin canım benim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder Rabbimetmemmi hiç canım benim inşallah rabbim kabul etsin dularımda benle beraber isteyen herkese diye ediyorum.bundan sonrada devam edicem. hepinizi hamileyim diye yazdığınızı görücem. bakalım benim içimde şimdide korkular oluşmaya başladı bir sürü risk var kalp atışı duyulacakmı dış gebelik tehlikesi vs vs vsrabbim korusun inşallah kimsenin sevincini kursağında bırakmasın
Ya bana a bildirim gelmiyor neler olmuş allahım sen dualarımızı kabul et o kdr sevindim ki Rabbim çok güzel bi hamilelik ve çok güzel sağlıklı bir bebek nasip etsin sana cnm inan sanki ben aldım haberi çok şükür bu arada salavatları okudukça hamile listesini de paylaşırmısın cnmKızlarsanırım hamileyim test yaptım çizgi baya belirgin çıktı yarına doktora gidicem dua edin nolur. 10 aydır bekliyorum bugün için rabbim dualarımızı kabul ediyor dualarınızı sakın bırakmayın :)))) rabbim hepimize sağlıklı sıhatli evlatlar versin inşallah
aminn canım benimmmm :)))Amin canım benim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder Rabbim
canım benimmmm çok teşekkür ederim inşallahh hamile sayımız daha fazla olacak gün geçtikçe hepinizin hayırlı haberlerine sevincez burdaYa bana a bildirim gelmiyor neler olmuş allahım sen dualarımızı kabul et o kdr sevindim ki Rabbim çok güzel bi hamilelik ve çok güzel sağlıklı bir bebek nasip etsin sana cnm inan sanki ben aldım haberi çok şükür bu arada salavatları okudukça hamile listesini de paylaşırmısın cnm
İnşallah kuzum bu arada benim kanamam baya azaldı bende artık aranıza katılıyorum psikolojik olarakta iyiyim sanırım kime okuncaksa bölerken beni de katabilirsin canımcanım benimmmm çok teşekkür ederim inşallahh hamile sayımız daha fazla olacak gün geçtikçe hepinizin hayırlı haberlerine sevincez burda
iyi olmana sevindim canım şimdi okuyanları ve kalanları paylaşıcam bakalım kimler bitirmiş. yeni arkadaşta senide katarım canım sayıya :))İnşallah kuzum bu arada benim kanamam baya azaldı bende artık aranıza katılıyorum psikolojik olarakta iyiyim sanırım kime okuncaksa bölerken beni de katabilirsin canım
Tamam canım devam ediyoruz bizde bir ay bitti. Sağlıcakla kucağına al tatlım inşallahCanım benim çok saolbu arada keçiboynuzunu mutlaka devam edin ilk aydan işe yaradı 18 milyon du rabbimin mucizesi inşallah hepimizin mutlu haberini duyucam burdan dualarım hep sizinle
amin canım benim inşallah :)Tamam canım devam ediyoruz bizde bir ay bitti. Sağlıcakla kucağına al tatlım inşallah
Az kaldı benim hemen okuyup yazıyorum canım dün biraz sancım vardı hiç okuyamadım bugün tamamlıyorumkızlar VAVİN arkadaşımız için okuduğumuz duların listesi bu şekilde inşallah arada atlamamışımdır okuyanları eğer atladıysam uyarın lütfen kusurumada bakmayın :)) bitirmeyenler A aselatilgan @glmserserShokella juliet55
sizden haber bekliyoruz kızlar:)
1- @aselatilgan (evlat sahibi olmak için) bat: 9 mart
2- @Vavin (evlat sahibi olmak için) bat: 4 mart 370 OKUDU
3- @glmserser (evlat sahibi olmak için) bat: 10 mart
4- @Shokella (evlat sahibi olmak için) bat: 15 mart
5- @Supurgesizcadiii35 (evlat sahibi olmak için ) bat: 16 mart 374 OKUDU
6- @AsyaaAyazz (evlat sahibi olmak için ) bat: 30 Mart 370 OKUDU
7- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) bat: 31 mart
8- @ftmclk (evlat sahibi olmak için ) bat: 3 nisan 370 OKUDU
9- @Ceydagvsl (evlat sahibi olmak için ) bat: 12 Nisan 370 OKUDU
10- @ikraberraol (evlat sahibi olmak için ) bat:MAZERETLİ
11- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) bat: MAZERETLİ
12- @Hanimkoylununhanimi (evladını sağlıkla kucağına almak için)370 OKUDU
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıklı sıhatli kucağına almayıda nasip etsin Rabbim inşallahKızlarsanırım hamileyim test yaptım çizgi baya belirgin çıktı yarına doktora gidicem dua edin nolur. 10 aydır bekliyorum bugün için rabbim dualarımızı kabul ediyor dualarınızı sakın bırakmayın :)))) rabbim hepimize sağlıklı sıhatli evlatlar versin inşallah
ayy kusura bakma canım :))))) beni mazur görün bu ara kafa leylaCanım hamilelik haberini aldığım mesaja yazmıştım bitirdim ben sevinçten görememek bu olsa gerek ben tamamladım canım bugün inşallah bana geçersek eve gidince ben de mazeretimden kurtulacağımSupurgesizcadiii35
Amin canım benim inşalla rabbim sananda nasip etsin tez zamanda inşallh :)Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıklı sıhatli kucağına almayıda nasip etsin Rabbim inşallah
O zaman onuda paylaşalım Canım yarın sabah sana geçerizCanım juliet en son salı günü girmiş bence ondan haber alamayız bugünSupurgesizcadiii35
Olur canım ben bugün namazımı kıldım Rabbim kabul eder inşallahO zaman onuda paylaşalım Canım yarın sabah sana geçeriz