- 15 Ocak 2018
- 2.288
- 2.662
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
Diaformini niçin vermişti canımanladım canım bendede pcos başlangıcı vardı doktor diaformin verdi onunda etkisi oldumu bilmiyorum.1 kutu daha bitmedi bile. inşallah temizlenmiştir canım hayırlısıyla seviniriz :))
insülin direnci başlamış canım aslında ilaçsızda geçermiş ama diaformin yumurtaları büyütüp güçlendiriyor dedi o yüzden verdi.Diaformini niçin vermişti canım
Tamamdır :)4 41EEEEE41 A AsyaaAyazz kızlar sanırım diğer kızlarda bitiremedi yarın akşama kadar yapalım o zaman
Canım ben okudum tamamladım kendim için Rabbim kabul etsin insallahKızlar nasılsınızlistemizin son hali budur okuyanlar bilgi verebilirmi yarın diğer arkadaşa geçicez
1- @aselatilgan (evlat sahibi olmak için) bat: 9 mart
2- @Vavin (evlat sahibi olmak için) bat: 4 mart
3- @glmserser (evlat sahibi olmak için) bat: 10 mart
4- @Shokella (evlat sahibi olmak için) bat: 15 mart
5- @Supurgesizcadiii35 (evlat sahibi olmak için ) bat: 16 mart 404 OKUDU
6- @AsyaaAyazz (evlat sahibi olmak için ) bat: 30 Mart
7-juliet55 (evlat sahibi olmak için ) bat: 31 mart 404 OKUDU
8- @ftmclk (evlat sahibi olmak için ) bat: 3 nisan 404 OKUDU
9- @Ceydagvsl (evlat sahibi olmak için ) bat: 12 Nisan
10- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) bat:
11- @Hanimkoylununhanimi (evladını sağlıklakucağına almak için)
Tamam canım Allah kabul etsin inşallah :)Canım ben okudum tamamladım kendim için Rabbim kabul etsin insallah
saol canım benim amin inşallah rabbbim sizlerede nasip etsin :))404 benimde bitti kızlar allah kabul etsinSupurgesizcadiii35 canımm allaha sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip etsin inşallah gözün aydın olsun çok sevindim bu arada ben hasta oldum sıra bana geçecekse bi sonraki arkadaşa geçelim sonra benim olsun çnkü iki güne anca yıkanırım