Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

Kızlar herkese hayırlı cumalar bu mübarek günde rabbim tüm işlerimizi hayra sevketsin inşallah.

@glmserser arkadaşımız namazını kılmış duamıza başlayabiliriz hayırlısıyla giden gitti kalan sağlarbizimdir diyerek duayı 11 böldüğümde kişi başı 404 adet çıkıyor. Şimdi haftasonuna gireceğimiz için pazartesi sabaha bitirmiş olalım diyorum sizleri öpüyorum.

Saat 12.30 da randevum var doktorda hayırlı haberler duyarım inşallah kızlar bu mübarek günde dualarınıza ihtiyacım var çok korkuyorum

1- @aselatilgan (evlat sahibi olmak için) bat: 9 mart
2- @Vavin (evlat sahibi olmak için) bat: 4 mart
3- @glmserser (evlat sahibi olmak için) bat: 10 mart
4- @Shokella (evlat sahibi olmak için) bat: 15 mart
5- @Supurgesizcadiii35 (evlat sahibi olmak için ) bat: 16 mart
6- @AsyaaAyazz (evlat sahibi olmak için ) bat: 30 Mart
7- juliet55 (evlat sahibi olmak için ) bat: 31 mart
8- @ftmclk (evlat sahibi olmak için ) bat: 3 nisan
9- @Ceydagvsl (evlat sahibi olmak için ) bat: 12 Nisan
10- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) bat:

11- @Hanimkoylununhanimi (evladını sağlıklakucağına almak için)

Hayırlı cumalar canım inşallah hayırlı güzel haberler verirsin

Hiç korkma cnm kötüyü sakın düşünme bak ben kötü düşündüm kötü oldu lütfen iyi düşün tamam mı herşey çok güzel olucak dualarım seninle

Hiç korkma cnm kötüyü sakın düşünme bak ben kötü düşündüm kötü oldu lütfen iyi düşün tamam mı herşey çok güzel olucak dualarım seninle
İnşallah canım ya akşamdan beri kendimi telkin etmeye çalışıyorum rabbim neylerse güzel eyler saol canım duaların için rabbim sanada tez zamanda sağlıklı sıhatli versin inşallah

İnşallah canım ya akşamdan beri kendimi telkin etmeye çalışıyorum rabbim neylerse güzel eyler saol canım duaların için rabbim sanada tez zamanda sağlıklı sıhatli versin inşallah
Amin cnm inşallah suan zaten bişi görmezsin Dr bişi görünmüyor fln derse bozma moralini kan verirsin bide ultrasonla bakar rahim duvarı kalınlaşmıs ı diye kese yi 5. Haftadan sonra görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…