- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
Cnm bende ilk ay kalmıştım herkes kullansın yoksa tutturmak çok zoe oluyor değerin maşallah çok gzl bnm adet günü 68 di Dr un belki iki gün sonra tekrar ister artışı takip etmek için inşallah herşey istediğin gibi olur cnmCanım biliyosun yumurtlama herkesin farklı günlerde olabiliyor erken başlamakta fayda var ilk yaptığın için günü tesbit etmek amacıyla internetten 30lu 40 lı satılan testlerden al ben laboquik marka aldım yanında 2 tanede erken gebelik testi hediye geldi sen adetin bitince 4 gün sonra başla hergün sabah ilk gelenle yapma su içince de hemen gelenle yapma hergün aynı saatte dene çift çizgi çıkmaya başlayınca günde 2 kere yap her test arası 8 saat olsun ben bazen günde 3 bile yaptım. En koyu gördüğüm günden başlayıp aralıksız 3 günü değerlendirdim sonra gün aşırı 2 kere daha değerlendirdim benim testler ekte sana fikir olsun 28 şubatta başladım değerlendirmeye birde eşine her akşam keçiboynuzunu kaynatıp içir hiç atlama bazen unutup yattığımız oldu üşenmedim kalktım yaptım eşimi uyandırıp içirdim pes etmeyin canım