- 22 Şubat 2018
- 788
- 1.470
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
Amin Canım inşallah :)Olur canım ben bugün namazımı kıldım Rabbim kabul eder inşallah
Ben 100 tane aldım kalan 270 kızlar hadi bitirelim bunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin Canım inşallah :)Olur canım ben bugün namazımı kıldım Rabbim kabul eder inşallah
Aminn canımmm inşallah hepimizeAmin canım benim inşalla rabbim sananda nasip etsin tez zamanda inşallh :)
50 aldım kalan 220Kızlar julietin okumadığı son 379 kaldı 100 ben aldım 270taneyi müsait olan paylaşsın yarın sabah Sıradakine geçelim
@aselatilgan
@Ceydagvsl
@Vavin
@glmserser
@Shokella
@Supurgesizcadiii35
@AsyaaAyazz
juliet55
@ftmclk
@ikraberraol
@41EEEEE41
@Hanimkoylununhanimi
Canım teşekkür eserim çok saol ben 0 yerine 9 yapmışım herkesin 370 adetti. Ama kalan sayı doğru ilerliyor sıkıntı yok279 tamamlanacaktı sanırım 9 eksik hesapladık sanki 20 daha okudum 80 kaldı
Hayırlı cumalar canım inşallah hayırlı güzel haberler verirsinKızlar herkese hayırlı cumalar bu mübarek günde rabbim tüm işlerimizi hayra sevketsin inşallah.
@glmserser arkadaşımız namazını kılmış duamıza başlayabiliriz hayırlısıyla giden gitti kalan sağlarbizimdir diyerek duayı 11 böldüğümde kişi başı 404 adet çıkıyor. Şimdi haftasonuna gireceğimiz için pazartesi sabaha bitirmiş olalım diyorum sizleri öpüyorum.
Saat 12.30 da randevum var doktorda hayırlı haberler duyarım inşallah kızlar bu mübarek günde dualarınıza ihtiyacım var çok korkuyorum
1- @aselatilgan (evlat sahibi olmak için) bat: 9 mart
2- @Vavin (evlat sahibi olmak için) bat: 4 mart
3- @glmserser (evlat sahibi olmak için) bat: 10 mart
4- @Shokella (evlat sahibi olmak için) bat: 15 mart
5- @Supurgesizcadiii35 (evlat sahibi olmak için ) bat: 16 mart
6- @AsyaaAyazz (evlat sahibi olmak için ) bat: 30 Mart
7- juliet55 (evlat sahibi olmak için ) bat: 31 mart
8- @ftmclk (evlat sahibi olmak için ) bat: 3 nisan
9- @Ceydagvsl (evlat sahibi olmak için ) bat: 12 Nisan
10- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) bat:
11- @Hanimkoylununhanimi (evladını sağlıklakucağına almak için)
Hiç korkma cnm kötüyü sakın düşünme bak ben kötü düşündüm kötü oldu lütfen iyi düşün tamam mı herşey çok güzel olucak dualarım seninleKızlar herkese hayırlı cumalar bu mübarek günde rabbim tüm işlerimizi hayra sevketsin inşallah.
@glmserser arkadaşımız namazını kılmış duamıza başlayabiliriz hayırlısıyla giden gitti kalan sağlarbizimdir diyerek duayı 11 böldüğümde kişi başı 404 adet çıkıyor. Şimdi haftasonuna gireceğimiz için pazartesi sabaha bitirmiş olalım diyorum sizleri öpüyorum.
Saat 12.30 da randevum var doktorda hayırlı haberler duyarım inşallah kızlar bu mübarek günde dualarınıza ihtiyacım var çok korkuyorum
1- @aselatilgan (evlat sahibi olmak için) bat: 9 mart
2- @Vavin (evlat sahibi olmak için) bat: 4 mart
3- @glmserser (evlat sahibi olmak için) bat: 10 mart
4- @Shokella (evlat sahibi olmak için) bat: 15 mart
5- @Supurgesizcadiii35 (evlat sahibi olmak için ) bat: 16 mart
6- @AsyaaAyazz (evlat sahibi olmak için ) bat: 30 Mart
7- juliet55 (evlat sahibi olmak için ) bat: 31 mart
8- @ftmclk (evlat sahibi olmak için ) bat: 3 nisan
9- @Ceydagvsl (evlat sahibi olmak için ) bat: 12 Nisan
10- @41EEEEE41 (evlat sahibi olmak için ) bat:
11- @Hanimkoylununhanimi (evladını sağlıklakucağına almak için)
Amin canım inşallahHayırlı cumalar canım inşallah hayırlı güzel haberler verirsin
İnşallah canım ya akşamdan beri kendimi telkin etmeye çalışıyorum rabbim neylerse güzel eyler saol canım duaların için rabbim sanada tez zamanda sağlıklı sıhatli versin inşallahHiç korkma cnm kötüyü sakın düşünme bak ben kötü düşündüm kötü oldu lütfen iyi düşün tamam mı herşey çok güzel olucak dualarım seninle
Amin cnm inşallah suan zaten bişi görmezsin Dr bişi görünmüyor fln derse bozma moralini kan verirsin bide ultrasonla bakar rahim duvarı kalınlaşmıs ı diye kese yi 5. Haftadan sonra görürsünİnşallah canım ya akşamdan beri kendimi telkin etmeye çalışıyorum rabbim neylerse güzel eyler saol canım duaların için rabbim sanada tez zamanda sağlıklı sıhatli versin inşallah