• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar diyete başlamak istiyorum benimle başlayacak kişiler arıyorummmmm

Ayni kilodaymisiz senden kiz merve :-) bu arada benimde ismim merve ne tesaduf degilmi benimde dugun agustosda nisanliyim okul bitti :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slam kızlar sözde bugün dukan diyetine başlayacaktım ama aksine çok yedim regl dönemimde yakın iştahım çok açık ya :56:

bende reglı donemınde aynı oluyorum canım ya:( ama aylık tatıl gıbı dusun yanı cok abartmadan cıkolatanı yıyebılırsın; yada sevdıgın bır tatlıyı reglı gunlerınde vucuduna hukmetmen daha zor oluyor ve sankı senınle ınatlasıyor...ben pazarlık yapıyorum tamam bır dılım cıkolata yıyebılırsın ama su kadar dakıka su sporu yapacaksın dıye :) 2 ayda 12 kılo mucıze gıbı :))atlatacagız ınsallah ben daha bır hırslı hıssedıyorum bu sefer :52::37:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar bende katilmak istiyorum ama benim 3 aylik oglum var ve onu emziriyorum sutum kesilsin istemiyorum ama kilolarda aldi basini gitti :5: ben tedaviyle hamile kaldim tedavi oncesinde 67 kilo felandim doktorum ilaclarla gecici menepoza soktu ve ben 3 ay icinde 10 kilo aldim:14: sonrasinda cok sukur hamile kaldim 92 kiloyla doguma gittim :1: dogumdan sonra 14 kilo gitti ama simdi bakiyorum geri gelmeye basladilar :50: benim troit ve kansizlik sorunumda var kilo alinca geri vermem cok zor oluyor suan 81 kiloyum boyum 1,67 yasim 31 ne olur bana yardim edin :14:
bu arada hedefim 65- 68- 70e bile raziyim

Benimde 3 aylık oğluşum var ve emiyor ilk günden beri burayı takip ediyorum fakat uygun diyet bulamadım beninde oğluşum emiyor 71 kiloyum bende 55 inmek istiyorum

72 kiloydum 2 haftada 4 kilo verdim sonra ara verdim verdiğim arada 2 kilo daha vermiştim,oldum 66 sonra tekrar başladım 1 haftada 2 kilo verdim yine bıraktım bu süre arasında kilo almadım hiç zayıflamak hoşuma gitti güzelleştiğimi fark ettim ve 4 kilo daha verdim 60 kilo oldum ve uzun bir süredir deli gibi yiyorum hareketsizim 4 kilosunu aldım. bunları plates+yarım saat koşu+başta k fleks diyeti /daha sonrada plates+akşam 18.00'dan sonra bir şey yemedim aynı kiloyu verdim şimdi 55 olmak istiyorum, feci şekildede simitlerim var onları küçültemiyorum nasıl kurtula bilirim onlardan :5::50:

Ne kadar güzel ya inş bende 55 e inerim of of

Vayyy maşlh diyeyim ;)
Simit bölgesi için bişi bulursan banada söyle feci ihtyacm var.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
onlar küçülmediği için kilolu duruyorum oklavayla çalış diyolar onu deniğcem oklavayı arka ense bölgende tut yanlara yat dedi hocm, sende dene istersen inşallah gökcecm 1 haftadr uğraşıyorm 61 kilo olmuşm elma diyetini denemştm gerçkten işe yaradı ama yemeye baslaynca alırmıym bilmiyorm.

Son düzenleme:
Benimde 3 aylık oğluşum var ve emiyor ilk günden beri burayı takip ediyorum fakat uygun diyet bulamadım beninde oğluşum emiyor 71 kiloyum bende 55 inmek istiyorum

bence diyet yapma bebeğn emmeyi bırakana kadar şekerli gıdaları azalt kendini zorlamadn spor yap mesela havalar güzelleşiyo al bebişini yürü biraz eminm zayflarsın ve yoğurt ye yağ yakıcı besn+bebeğinede yarrarlı bişy :40:

72 kiloydum 2 haftada 4 kilo verdim sonra ara verdim verdiğim arada 2 kilo daha vermiştim,oldum 66 sonra tekrar başladım 1 haftada 2 kilo verdim yine bıraktım bu süre arasında kilo almadım hiç zayıflamak hoşuma gitti güzelleştiğimi fark ettim ve 4 kilo daha verdim 60 kilo oldum ve uzun bir süredir deli gibi yiyorum hareketsizim 4 kilosunu aldım. bunları plates+yarım saat koşu+başta k fleks diyeti /daha sonrada plates+akşam 18.00'dan sonra bir şey yemedim aynı kiloyu verdim şimdi 55 olmak istiyorum, feci şekildede simitlerim var onları küçültemiyorum nasıl kurtula bilirim onlardan :5::50:

bence diyet yapma bebeğn emmeyi bırakana kadar şekerli gıdaları azalt kendini zorlamadn spor yap mesela havalar güzelleşiyo al bebişini yürü biraz eminm zayflarsın ve yoğurt ye yağ yakıcı besn+bebeğinede yarrarlı bişy :40:

Sıkıntım yürüyüş yapamıyorum eşim beni yürüyüş için bırakmıyor oda yoğun çalışıyor yoruluyor onunla da çıkamıyorum ama kilolarımı çok takıyorum gitsinler artık evde de oğlum gündüzleri uyumuyor uyuduğun da da hemen evle ilgileniyorum bunaldım iyice

Sıkıntım yürüyüş yapamıyorum eşim beni yürüyüş için bırakmıyor oda yoğun çalışıyor yoruluyor onunla da çıkamıyorum ama kilolarımı çok takıyorum gitsinler artık evde de oğlum gündüzleri uyumuyor uyuduğun da da hemen evle ilgileniyorum bunaldım iyice

anladm o zmn vakt buldkca temzlik yap ama abur cuburu kes tuzu azalt şekerli gıdalar yeme ablamn bi arkadaşı asitli ve şekerli gıdaları keserek zayflmıştı o dönmde yapablicn baska bişyde yok diyt yapmamanı tavsiye ederm ama sen bilrsn düznli yiyeblrsen oda işe yarıyo gerçkten

Bugün sıkı bi diyete başlıyorum sporla beraber. Şuan 56 kiloyum 1 haftada 2 kilo verirmiyim acaba.
Bol bol yürüyüp kardiyo yapacam
İnşallah :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba canim sen yine iyisin masallah ben 71 olsam emzirme donemi bitene kadar bisey yapmam ama ben seksenin ustundeyim :14: yuruyus felan yapiyorum ilk baslarda cok iyi gidiyordu kendimi kontrol edebiliyordum yeme konusunda ama yuzum felan cokmustu herkes hastamisin diyordu galiba bu yuzden biraktim kendimi :50: ve son bir aydir bisey yapmiyorum:50:
Ama boyle olmaz simdi zayiflayamazsak kalicak hepsi :43:

Merhaba canim sen yine iyisin masallah ben 71 olsam emzirme donemi bitene kadar bisey yapmam ama ben seksenin ustundeyim :14: yuruyus felan yapiyorum ilk baslarda cok iyi gidiyordu kendimi kontrol edebiliyordum yeme konusunda ama yuzum felan cokmustu herkes hastamisin diyordu galiba bu yuzden biraktim kendimi :50: ve son bir aydir bisey yapmiyorum:50:
Ama boyle olmaz simdi zayiflayamazsak kalicak hepsi :43:

Of of evet ya bende önceki kiloma göre fazlayım basenlerim ve popom var hamile olmadan önce plareske vücudum düzelmişti. 59 kiloydum. Şimdi bu kilo Hergün bunalıma sokuyor beni

anladm o zmn vakt buldkca temzlik yap ama abur cuburu kes tuzu azalt şekerli gıdalar yeme ablamn bi arkadaşı asitli ve şekerli gıdaları keserek zayflmıştı o dönmde yapablicn baska bişyde yok diyt yapmamanı tavsiye ederm ama sen bilrsn düznli yiyeblrsen oda işe yarıyo gerçkten

Peki canım tşk ederim sağol

bugun kendimi cok iyi hissediyorum :32:bugun oglusumla tam 13 km yurudum ve yediklerime dikkat etmeye basladim ve simdiye kadar 3 litre suyumuda ictim insallah devam edecem :21: bu arada sabah diyete basladim aksam ustu adet oldum :53: ama vazgecmeyecegim:41:

slm kızlar bende başlamak istiyroum.yarın kilomu vs bildirimlerimi yaparım geç olduğu için tartılamadım.hepsini biren yazarım yarın.

merhaba bende 27 yaşındayım 1.68 boy 68 kiloyum yarın itibari ile elma diyetine ve platese başlıyorum. 8 ay diyetisyene gittim 5 kilo verdim 2 ay önce bıraktım ve 8 kilo olarak geri aldım çok mutsuzummm :( :14:

Back