- Konu Sahibi merve_kartal
-
Evet böyle durumlarda insan yanına destekçi arıyor. Ben evde kendim yapıyorum sporumu. Dışarı çıkmaya pek vaktim yok şu sıralar.
Cnm bebeğin varsa senin diyet yapma sen. Benim kuzenim doğumdan sonra hiç hamur işi, ekmek filan yemedi. Çok canı cekersede 1 lokma yedi, tatmak için. Ve evde cocuktan fırsat buldukça spor yaptı günlük. 15dk-30k filan. Sabah aksam yaptı kısa kısa. 6 ay içinde verdi tüm aldığı kiloları. Seninde imkanın yoksa sende o şekilde deneyebilirsin.
esımın vardıyesı uydugu zaman cıkıyorum canım bende;ıkı bucuk yasında kızım var onu parka goturdugum zamanlarda;evde umay vılla dvd lerı var ;zumba cok etkılı oluyor...sen neler yapıyorsun evde ?
Hamur işine bende fazla girmemeye gayret ediyorum ekmek yemiyorum ama oğluşum gündüzleri uyumuyor vaktimi alıyor hep onun hamağını sallamak bi fırsat bulunaca da evle ilgilenmek zorundayım 😔
Aaa çok iyi :)
Hemen yazıyorum.
Boy 1.68 kilo 57 hedefim 52/53
İdeal kilomda olabilirim belki size göre normalde olabilirm ama vücudum laşka duruyoözellikle göbek ve yanlarım...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O zaman senin vücudunun sıklaşmaya ihtiyacı var cnm. Önerim pilates. İnan ilk haftadan farkı hissedeceksin
. Ben şu fazla kilolarımı bi vereyim. Sonra direk tekrar pilatese başlayacağım.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Haklısın cnm. Ama metabolizmanı hızlandıracak şeyler yapabilirsin. Mesela ben sabah kalkınca 1 su bardağı ılık suyun içine yarım limonu sıkıp içiyorum. Yarım saat sonrada kahvaltımı yapıyorum. Gün içerisindede 2 bardak yeşil çay içiyorum. Ama sen yeni doğum yapmışşsın sana zararı olur mu bilmem. Doktorun varsa bi doktoruna Danış. Daha iyi olur.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hangi gun tarti gunu kizlar ve ne zaman.baslicaz ???????
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kızlar,
bende katılmak istiyorum, pazartesiden beri yediklerime çok dikkat ediyorum ve her gün hareketler yapıyorum,
ekmek sadece sabah kahvaltısında 2 dilim kepek ekmeği yiyorum yoksa ekmek yemiyorum ve şekerli şeyler de tüketmiyorum sadece çayıma ekliyorum çünkü şekersiz içemiyorum daha maalesef...
desteklerinizi bekliyorum
ben de aradan dalıverdim konuya ama:)
boyum 1.66
kilom 81.5
hedefim 58
31 Aralık'a kadar inş.:)
boy :170
kılo :97
hedef:70
benıde alın zayıflayanların ynına;ben kaldım
Sende hoşgeldin aramıza Canım :) Kilolu isek destek arıyorsak Tam da doğru yere geldin :)
Yeşil çayı aç karnına mi tok karnına mı içiyon
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?