kızlar diyete başlamak istiyorum benimle başlayacak kişiler arıyorummmmm

kızlar o zmn söyle yapıoruz bugün tartılıoruz ve kilomuzu paylaşıoruz bende herkezin ismi ele beraber yazarım 1 hafta sonra aynısını yaprız ve farkı görürüz hangi diyeti yaptığınızı yazmayı unutmayın

ben de geldim aslında ben diyet yapıyordum su son bir aydır ara verdim tekrar başlamak istiyorum 1.58 boyunda 68 kilodayım hedef 58

hoş bulduk ben sabahları bir saat spor yapıyorum günlük 3 ana 3 ara öğün yiyorum çok su içmeye çalışıyorum sabahları ılık su içiyorum tatlıdan kızartmalardan uzak durmaya çalışıyorum ekmeği de fazla tüketmemeye çalışıyorum

ohh ne güzel bende dikkat ediorum 28 inde başladım ve suan 76yı gördüm sabah aç olduğum için öyle oldu:) ama gördüm mutlu oldum

Bende girmek istiyorum listeye, uzaktan uzağa okumakla motive olunmuyor :)

Esra - Yaş 30 - Boy 165 - Kilo - 86,6 - Hollywood diyeti 3.gün ( 12/05/2014 - Başlangıç Kilom : 88,7)

Evt uzaktan motive olunmuyor Ama doğruları yazarsak ve Acı söylersek Ne yaptığımız ve Neden Kilo veremediğmz ortaya çıkar diye Düşünüyorum ve hoşgeldin aramıza :) Bakalım 1hafta sonra Ne olack Sende biraz bahsedebilir misin diyetinden bize

Arkadslar ben dukan diyeti uyguluyorm suan daha once bu diyetle 32 kilo vermistm ama birakinca geri aldm 4 evresi var hrpsini tamamlarsan bidaha hic kilo almiyorsun ben yapamamistm ama maalesef artk tamamlamaya kararliyim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kızlar ben 164 boy 64 kiloyum 6 kilo vermek istiyorum pek diyet yapamıyorum hep bozuluyo dikkat ediyorum iki ayda 4 kilo verdim umarım devamı gelir

Benim oğluşum var ya banada yardımcı olun diyet konusunda emziriyorum spora da gidemiyorum yürüyüşe de çıkamıyorum of of 10 kilo fazlam var

Cnm bebeğin varsa senin diyet yapma sen. Benim kuzenim doğumdan sonra hiç hamur işi, ekmek filan yemedi. Çok canı cekersede 1 lokma yedi, tatmak için. Ve evde cocuktan fırsat buldukça spor yaptı günlük. 15dk-30k filan. Sabah aksam yaptı kısa kısa. 6 ay içinde verdi tüm aldığı kiloları. Seninde imkanın yoksa sende o şekilde deneyebilirsin.

İyi düşündün cnm bunu. Ben en başta söylemiştim ama tekrar söyleyim. Yaş 27 boy 1.63 kilo 68 hedef kilo 58. En başta paylaştığım diyet listesini uyguluyorum. Bugün diyetimin 2.günü bitti. Herkese bol şanşş )))

merhaba kızlarrr bende yıllardır kilosunu koruyan fakat nişanlandıktan sonra 10 kilo alan biriyim ilk defa diyet yapmam gerekiyo ama bi türlü beceremiyorum :18:

eylülde düğünüm var benim yaklaşık 8 kilo vermem lazım bu arada yeni işe başladım 2 hafta oldu sabah kahvaltı etmiyorum öğlen çok hafif geçiştiriyorum ekmeksiz akşamlarıda bazen kaçamak yapsamda (hamburgerrr - tantuniii gibi ) genel olarak hafif ekmeksiz bişeyler yiyorumm ama spora gelinceee poffff çıkıyorum bide yürüsem azıcıkkk

Benim kilo alma sebebim evlilik. Eşim gayet iştahlı ve kilodan rahatsız olmayan biri. Sürekli nutellalarla eve gelir. Ben kilo aldığımı farkındaydım ama işte zaten aşırı yemek yemediğim için çok kendimi sıkmadım. Sonuç olarak 1 yılda sadece eşim sayesinden 8-9 kilo aldım. Akşam işten gelmemiz yemek yememiz 9u bulduğu için ve uyku düzenim bozulduğu için bu durumdayım.. Hollywood diyetine başladım ama hem regl olmam hem dün salatamı geç saatte yemem yüzünden bugün kilo verememişim. Motivasyonum hemen düştüğü için kendime fırsat vermeden Karatay'a geçtim. Sonuçta 3 günde 2,1 kilo vermişken neden veremedim diye hayıflanmak saçma olacak. Haftasonu arkadaşlarla İstanbul dışına çıkacağız muhtemelen diyeti ufak tefek bozarım. Salı günü ayran detoksu yapmayı planlıyorum. Bu sabah 1 yumurta yedim. Dün evde 10 dakika trambolin yaptım 50 mekik çektim. Ufak ufak bişiler yapıyorum yani..

Merabalar bnde uc gun oluyo elma sırkesı dıyetıne basladım bır bardak ılık suya ıkı uç damla elma sırkesı damlatıp bı sabah bıde gece ıcıyorum kokusu kotu oldugu ıcın burnumu tutarak içiyorum 79 kıloydum yaklaşk bı ay once bakalım ne olcak ama gercekten yaglarımdan yawas yawas kurtuldugumu hıssedebılıyorum cunku ıdrarımla bırlıkte yagda akıyo gorebılıyorum .d

kızlarrr itiraff ediorum kötü haberlerim var dün normal yemek ekmekle birlikte yedim, dondurma yedim ve bu gün doğum günüm diye diyetten eser kalmadı
ama tartıya çıktığımda 76 olduğumu gördüm ve çok mutlu oldum :)

kızlar aldığım bilgilere göre ebrv , togan71 , karamelos , semraanne(sen aslında ideal kilodasın boyuna göre ) , ve ben başlamış oluoruz haftaya tekrar kilolarımızı paylasalım inşallah :) farkı görelim başka katılmak isteyenler boy kilo ve hedef kiloyu yazarak burdan katılabilirler :)
togan71 ve semraanne hedef kilolarınızı öğrenirsem ona göre analiz çıkarabilirim

hedef kilom 58 en azından 60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…