- Konu Sahibi merve_kartal
-
ben de geldim aslında ben diyet yapıyordum su son bir aydır ara verdim tekrar başlamak istiyorum 1.58 boyunda 68 kilodayım hedef 58
hoş bulduk ben sabahları bir saat spor yapıyorum günlük 3 ana 3 ara öğün yiyorum çok su içmeye çalışıyorum sabahları ılık su içiyorum tatlıdan kızartmalardan uzak durmaya çalışıyorum ekmeği de fazla tüketmemeye çalışıyorum
kızlar o zmn söyle yapıoruz bugün tartılıoruz ve kilomuzu paylaşıoruz bende herkezin ismi ele beraber yazarım 1 hafta sonra aynısını yaprız ve farkı görürüz hangi diyeti yaptığınızı yazmayı unutmayın
Benim oğluşum var ya banada yardımcı olun diyet konusunda emziriyorum spora da gidemiyorum yürüyüşe de çıkamıyorum of of 10 kilo fazlam var
kızlar o zmn söyle yapıoruz bugün tartılıoruz ve kilomuzu paylaşıobruz bende herkezin ismi ele beraber yazarım 1 hafta sonra aynısını yaprız ve farkı görürüz hangi diyeti yaptığınızı yazmayı unutmayın
Evt uzaktan motive olunmuyor Ama doğruları yazarsak ve Acı söylersek Ne yaptığımız ve Neden Kilo veremediğmz ortaya çıkar diye Düşünüyorum ve hoşgeldin aramıza :) Bakalım 1hafta sonra Ne olack Sende biraz bahsedebilir misin diyetinden bize
Benim kilo alma sebebim evlilik. Eşim gayet iştahlı ve kilodan rahatsız olmayan biri. Sürekli nutellalarla eve gelir. Ben kilo aldığımı farkındaydım ama işte zaten aşırı yemek yemediğim için çok kendimi sıkmadım. Sonuç olarak 1 yılda sadece eşim sayesinden 8-9 kilo aldım. Akşam işten gelmemiz yemek yememiz 9u bulduğu için ve uyku düzenim bozulduğu için bu durumdayım.. Hollywood diyetine başladım ama hem regl olmam hem dün salatamı geç saatte yemem yüzünden bugün kilo verememişim. Motivasyonum hemen düştüğü için kendime fırsat vermeden Karatay'a geçtim. Sonuçta 3 günde 2,1 kilo vermişken neden veremedim diye hayıflanmak saçma olacak. Haftasonu arkadaşlarla İstanbul dışına çıkacağız muhtemelen diyeti ufak tefek bozarım. Salı günü ayran detoksu yapmayı planlıyorum. Bu sabah 1 yumurta yedim. Dün evde 10 dakika trambolin yaptım 50 mekik çektim. Ufak ufak bişiler yapıyorum yani..
bende o dönemdeyim şuan ama başladığım için hala devam ediorum bırakmadım anlat kendini boy kaç kilon nedir cocuk var mı en çok ne seversin patatesi mi lahanayı mı tercih edersin
Selam kızlar ben 164 boy 64 kiloyum 6 kilo vermek istiyorum pek diyet yapamıyorum hep bozuluyo dikkat ediyorum iki ayda 4 kilo verdim umarım devamı gelir
canım senn vucut kitle endeksin gayet normal sadece kilo almamak için sağlıklı ve yediklerine dikkat etmen lazım
kızlar aldığım bilgilere göre ebrv , togan71 , karamelos , semraanne(sen aslında ideal kilodasın boyuna göre ) , ve ben başlamış oluoruz haftaya tekrar kilolarımızı paylasalım inşallah :) farkı görelim başka katılmak isteyenler boy kilo ve hedef kiloyu yazarak burdan katılabilirler :)
togan71 ve semraanne hedef kilolarınızı öğrenirsem ona göre analiz çıkarabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?