- Konu Sahibi merve_kartal
ben de bir haftadır dikkat ediyorum yediklerime.
1.63
62 kg
hedef 55
1.63
62 kg
hedef 55
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de bir haftadır dikkat ediyorum yediklerime.
1.63
62 kg
hedef 55
meraba canm yarış içerisinde değiliz ama yaptığımız diyetleri birbirimize söylüyoruzMrb hanımlar.
Önceki konuşmalarınıza bakamadım. Benimde diyet arkadaşına ihtiyacım var tek başıma bi türlü diyeti devam ettiremiyorum.
4 5 kilo vermem gerekiyor :) bi liste yapıyosanız veya bi yarış içindeyseniz bende katılmak istiorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
meraba canm yarış içerisinde değiliz ama yaptığımız diyetleri birbirimize söylüyoruz
Canım birbirimze destek olarak daha ii kilo vereceğimizi düşünüyorum.
Daha önceden başka bi konuya yazıyordum oranın sayesinde 1 ayda 5 kiloya yakın verdim. Şimdi 3 kilo bile versem çok ii bi görünüme sahip olacam.
Canım yağdan kilonun gitmesini istiyosan kardiyo yapman lazım. Yani yorulcan. Nabzn belli bi seviyeye çıkacak.benimde bir ayda bes kg vermem lazim. fitnessa gidiyorum iki haftadir. haftada uc guncuk ama yetmiyor. ve baslayali bir kg aldim yoruldugumdan daha cok yiyesim geliyorbu arada 56kgyum boyum 160. gobek ve basen sikintim war. sikilassam daha fit gorunecem ama 6kg yagim fazla cikti. kilo verirken kastan veriyorum. yagdan nasil verecem yaa bilgisi olan
![]()
nasıl bi diyet uygulamayı düşünüyorsun
herkese MER:HABA....:80:
kızlar o zaman şöyle yapalım. herkes kilosunu ve başladığı tarihi kaydetsin. Ve diyet boyunca günlük 3 litre su ve yapabildiği kadar egzersiz,yürüyüş yapsın. sadece diyetle olmaz bu iş. sporla desteklenmeli diye düşünüyorum. Ve her haftayı tamamladığımızda verdiğimiz kiloları bildirelim burada.NEDERSİNİZ HANIMLAR....
kızlar aldığım bilgilere göre ebrv , togan71 , karamelos , semraanne(sen aslında ideal kilodasın boyuna göre ) , ve ben başlamış oluoruz haftaya tekrar kilolarımızı paylasalım inşallah :) farkı görelim başka katılmak isteyenler boy kilo ve hedef kiloyu yazarak burdan katılabilirler :)
togan71 ve semraanne hedef kilolarınızı öğrenirsem ona göre analiz çıkarabilirim
![]()
benimde bir ayda bes kg vermem lazim. fitnessa gidiyorum iki haftadir. haftada uc guncuk ama yetmiyor. ve baslayali bir kg aldim yoruldugumdan daha cok yiyesim geliyorbu arada 56kgyum boyum 160. gobek ve basen sikintim war. sikilassam daha fit gorunecem ama 6kg yagim fazla cikti. kilo verirken kastan veriyorum. yagdan nasil verecem yaa bilgisi olan
![]()
kesınlıkle katılıyorum canım;müthiş bir motıvasyon saglayacaktır...bu arada parklarada bacakları yana acma aletı var..kesınlıkle deneyın.dunden berı iç bacaklarım cok aktıf ve hafıf bır agrı var
Mrb hanımlar.
Önceki konuşmalarınıza bakamadım. Benimde diyet arkadaşına ihtiyacım var tek başıma bi türlü diyeti devam ettiremiyorum.
4 5 kilo vermem gerekiyor :) bi liste yapıyosanız veya bi yarış içindeyseniz bende katılmak istiorum.
Tabi ki katılabilirsin cnm. Isteyen herkes katılabilir. Amacımız birbirimize destek olup kilo vermek. O zaman ilk önce buraya boy kilo bilgini yaz ve sonra hedef kilonu belirtip biram önce diyete ve yapabiliyorsanız spora başla. Haftalık kilo bilgisi içinde buraya yazmayı unutma.Hepimiz kurtulalım artık şu başımıza dert olan kilolarımızdan:))