• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar diyete başlamak istiyorum benimle başlayacak kişiler arıyorummmmm

Mrb hanımlar.
Önceki konuşmalarınıza bakamadım. Benimde diyet arkadaşına ihtiyacım var tek başıma bi türlü diyeti devam ettiremiyorum.
4 5 kilo vermem gerekiyor :) bi liste yapıyosanız veya bi yarış içindeyseniz bende katılmak istiorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mrb hanımlar.
Önceki konuşmalarınıza bakamadım. Benimde diyet arkadaşına ihtiyacım var tek başıma bi türlü diyeti devam ettiremiyorum.
4 5 kilo vermem gerekiyor :) bi liste yapıyosanız veya bi yarış içindeyseniz bende katılmak istiorum.

meraba canm yarış içerisinde değiliz ama yaptığımız diyetleri birbirimize söylüyoruz

meraba canm yarış içerisinde değiliz ama yaptığımız diyetleri birbirimize söylüyoruz

Canım birbirimze destek olarak daha ii kilo vereceğimizi düşünüyorum.
Daha önceden başka bi konuya yazıyordum oranın sayesinde 1 ayda 5 kiloya yakın verdim. Şimdi 3 kilo bile versem çok ii bi görünüme sahip olacam.

Canım birbirimze destek olarak daha ii kilo vereceğimizi düşünüyorum.
Daha önceden başka bi konuya yazıyordum oranın sayesinde 1 ayda 5 kiloya yakın verdim. Şimdi 3 kilo bile versem çok ii bi görünüme sahip olacam.

katılıyorm sana

benimde bir ayda bes kg vermem lazim. fitnessa gidiyorum iki haftadir. haftada uc guncuk ama yetmiyor. ve baslayali bir kg aldim yoruldugumdan daha cok yiyesim geliyor :-) bu arada 56kgyum boyum 160. gobek ve basen sikintim war. sikilassam daha fit gorunecem ama 6kg yagim fazla cikti. kilo verirken kastan veriyorum. yagdan nasil verecem yaa bilgisi olan :-)

benimde bir ayda bes kg vermem lazim. fitnessa gidiyorum iki haftadir. haftada uc guncuk ama yetmiyor. ve baslayali bir kg aldim yoruldugumdan daha cok yiyesim geliyor :-) bu arada 56kgyum boyum 160. gobek ve basen sikintim war. sikilassam daha fit gorunecem ama 6kg yagim fazla cikti. kilo verirken kastan veriyorum. yagdan nasil verecem yaa bilgisi olan :-)
Canım yağdan kilonun gitmesini istiyosan kardiyo yapman lazım. Yani yorulcan. Nabzn belli bi seviyeye çıkacak.
Yağları eritmeden kas yapmaya çalışırsan yağların kümeleşir.

Merhaba,
diyete başlarken belki bildiğiniz konular ama biz işinize yarayabilir düşüncesi ile kadınlarkulubu tv sitemizden bir iki video yu sizlerle paylaşmak istedik.

Diyet yapmadan sadece egzersizle zayıflanır mı?

Diyet yaparken bir ayda ne kadar kilo vermek idealdir?

herkese MER:HABA....:80:
kızlar o zaman şöyle yapalım. herkes kilosunu ve başladığı tarihi kaydetsin. Ve diyet boyunca günlük 3 litre su ve yapabildiği kadar egzersiz,yürüyüş yapsın. sadece diyetle olmaz bu iş. sporla desteklenmeli diye düşünüyorum. Ve her haftayı tamamladığımızda verdiğimiz kiloları bildirelim burada.NEDERSİNİZ HANIMLAR....

kesınlıkle katılıyorum canım;müthiş bir motıvasyon saglayacaktır...bu arada parklarada bacakları yana acma aletı var..kesınlıkle deneyın.dunden berı iç bacaklarım cok aktıf ve hafıf bır agrı var

kızlar aldığım bilgilere göre ebrv , togan71 , karamelos , semraanne(sen aslında ideal kilodasın boyuna göre ) , ve ben başlamış oluoruz haftaya tekrar kilolarımızı paylasalım inşallah :) farkı görelim başka katılmak isteyenler boy kilo ve hedef kiloyu yazarak burdan katılabilirler :)
togan71 ve semraanne hedef kilolarınızı öğrenirsem ona göre analiz çıkarabilirim :D
:52::52::52::52::46::46::46:

:33:boy :170
kılo :97
hedef:70

benıde alın zayıflayanların ynına;ben kaldım :24:

Aslında boyuna göre kilon gayet iyi. Yağlardan gitsin diyorsan kardio yapman gerek. Basen sorunun için bol bol yürüyüş ve kalça bacak hareketleri yapmalısınız. Sıkılaşmak istiyorsan da sana pilatesi öneririm. 1hafta içinde farkı hissedersin direk.

kesınlıkle katılıyorum canım;müthiş bir motıvasyon saglayacaktır...bu arada parklarada bacakları yana acma aletı var..kesınlıkle deneyın.dunden berı iç bacaklarım cok aktıf ve hafıf bır agrı var

Evet böyle durumlarda insan yanına destekçi arıyor. Ben evde kendim yapıyorum sporumu. Dışarı çıkmaya pek vaktim yok şu sıralar.

Mrb hanımlar.

Tabi ki katılabilirsin cnm. Isteyen herkes katılabilir. Amacımız birbirimize destek olup kilo vermek. O zaman ilk önce buraya boy kilo bilgini yaz ve sonra hedef kilonu belirtip biram önce diyete ve yapabiliyorsanız spora başla. Haftalık kilo bilgisi içinde buraya yazmayı unutma. ;) Hepimiz kurtulalım artık şu başımıza dert olan kilolarımızdan:))

Merhaba kızlar,

bende katılmak istiyorum, pazartesiden beri yediklerime çok dikkat ediyorum ve her gün hareketler yapıyorum,
ekmek sadece sabah kahvaltısında 2 dilim kepek ekmeği yiyorum yoksa ekmek yemiyorum ve şekerli şeyler de tüketmiyorum sadece çayıma ekliyorum çünkü şekersiz içemiyorum daha maalesef...

desteklerinizi bekliyorum

Tabi ki katılabilirsin cnm. Isteyen herkes katılabilir. Amacımız birbirimize destek olup kilo vermek. O zaman ilk önce buraya boy kilo bilgini yaz ve sonra hedef kilonu belirtip biram önce diyete ve yapabiliyorsanız spora başla. Haftalık kilo bilgisi içinde buraya yazmayı unutma. ;) Hepimiz kurtulalım artık şu başımıza dert olan kilolarımızdan:))

Aaa çok iyi :)
Hemen yazıyorum.
Boy 1.68 kilo 57 hedefim 52/53
İdeal kilomda olabilirim belki size göre normalde olabilirm ama vücudum laşka duruyo :( özellikle göbek ve yanlarım...

Back