kızlar diyete başlamak istiyorum benimle başlayacak kişiler arıyorummmmm

tabi kide durumu bildiririm. Ben daha yeni başladım. Tam 1 hafta sonra bakalım nasıl bir sonuç alacağım. Patates diyeti nasıl ? Bilgi verirmisin biraz ?

1 Haftada 5 Kilo Verdiren Diyet Listesi

İlk 3 Gün

Sabah: 2 adet orta boy haşlama patates

Öğle: 2 adet orta boy haşlama patates

Akşam: 3 adet orta boy haşlama patates

Patatesleri tüketirken zeytinyağı/çiçek yağı kullanmayın. Tatlandırmak isterseniz baharatlardan yararlanabilirsiniz. (Nane, kekik, pulbiber vb. )

4. Gün

Sabah: 1 adet yeşil elma ve 2 adet portakal

Öğle: 2 adet baharatlarla tatlandırılmış orta boy patates

Akşam: 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ilave edilmiş bol yeşillikli salata, 150 gram ızgara tavuk

5. Gün

Öğle: 1 adet yeşil elma ve 2 adet portakal

Akşam: 150 gram ızgara balık ya da biftek, mevsim yeşillikleri ile hazırlanmış salata

6. Gün

Öğle: 1 adet yeşil elma ve 2 adet portakal

Akşam: 150 gram ızgara balık ya da biftek, bol yeşillikli limonlu salata (az zeytinyağlı)

7. Gün

Öğle: Maydanoz, yeşil soğan ve 1 yemek kaşığı kadar zeytinyağı ilave edilerek hazırlanmış patates salatası
Akşam: 2 adet yumurta ile hazırlanmış omlet ve roka salatası

Not: Diyet süresince bol bol su tüketin. Günde en az 40 dakika yüksek tempoda yürüyüş yaptığınız taktirde çok daha hızlı kilo verebilirsiniz.
netten denenmiş 1 haftada kilo verdiriyormuş denemek istedim ve bu gün başladım sonucu 1 hafta sonra yazarım inşallah devam ettirebilirsem

ben 22 yaşındayım 168 oyum ve 79 kilom var yardımcı olunnn hareket etmiorum çok çabuk sıkılıyorum birlikte gidelim başlayalım konuşursak bırakmam gibi geliyor

ben de pazar günü başlama niyetindeyim ve dukan diyeti uygulayacağım kuzenim 2,5 ayda 16 kilo vermiş görünce tanıyamadım ya
benimle birlikte dukana başlamak isteyenler parmak kaldırsın :))

Merhaba kızlar "diyet" konusunu görünce dayanamadım geldim :) Ben diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum. Başlayalı 2 ay oldu ama bebek düşürdüğüm için 2-3 hafta ara vermiştik. Toplamda şuan 7 kilo verdim. Yavaş ve kalıcı kilo verdiren bir diyet uyguluyorum.

Diyet öncesinde bir sürü kan tahlili yapıldı. Kolestrol, şeker, troid hormonu, B12, kan sayımı falan her şeye baktılar. Benim hareketsizlikten kolestrolüm biraz yüksek çıktı. Ayrıca şekerim de biraz yüksek çıktı. Ama diyetle hepsini normale çevirebilirmişiz.

Eğer yağ yakmak istiyorsanız, günlük 30 dklık yürüyüşü mutlaka yapmalısınız. Merdiven çıkmak bile kas yaparken, tempolu yürüyüş yağ yakımına birebir oluyormuş. Ben hep yağdan verdim kilolarımı, ödemden fazla gitmiyor.

bende diyetisyene gidiyorum.eylülden beri onbeş kilo verdim.kesinlikle tuz yasak(bende ödem yapiyormus) şimdi 92 kiloyum.28 yaşındayım. hergün mutlaka yürüyorum.

bende yapıyorum 2 aydır 2 öğün yemek yiyorum sadece çok su içmeye çalışıyorum az yediğim için yavaş mı kilo veririm sizce

ben geldim kilo vermek isteyenlerdenim bende hep beraber fazlalıkları verelim

bende yapıyorum 2 aydır 2 öğün yemek yiyorum sadece çok su içmeye çalışıyorum az yediğim için yavaş mı kilo veririm sizce

evet cnm az yersen metabolizma yavaşlar yağ yakımını azaltır. az az ve sık sık ye. ara öğün yap kendine. ne bileyim kayısı, incir , yoğurt, 1 bardak süt, 1 avuç leblebi, 1 adet elma,... falan filan. bular gibi kendine alternatif ara öğün yapabilirsin.

ben de pazar günü başlama niyetindeyim ve dukan diyeti uygulayacağım kuzenim 2,5 ayda 16 kilo vermiş görünce tanıyamadım ya
benimle birlikte dukana başlamak isteyenler parmak kaldırsın :))

dukan diyetini bende cok arastırdım , fakat kilo verenler fazlasıyla geri almış. o yüzden vazgectim. sen bilirsin ama iyi arastır sende cnm. Hatta forum da da gördün2-3 kişi tekrar fazlasıyla kilolarını geri almışlar. Bilgin olsun.

herkese MER:HABA....:80:
kızlar o zaman şöyle yapalım. herkes kilosunu ve başladığı tarihi kaydetsin. Ve diyet boyunca günlük 3 litre su ve yapabildiği kadar egzersiz,yürüyüş yapsın. sadece diyetle olmaz bu iş. sporla desteklenmeli diye düşünüyorum. Ve her haftayı tamamladığımızda verdiğimiz kiloları bildirelim burada.NEDERSİNİZ HANIMLAR....

Benim oğluşum var ya banada yardımcı olun diyet konusunda emziriyorum spora da gidemiyorum yürüyüşe de çıkamıyorum of of 10 kilo fazlam var

Kızlar selam, ben Esra.. Bende geliyorum aranıza :) Evlilik yaradı kiloları aldım 88,7 kiloyla pazartesi başladım. Benim hayatım yediklerime dikkat etmekle geçtiği için artık bıkkınım ama bu sefer vermem zorunlu çünkü bu kilolarla hamile kalmak istemiyorum. Mutlaka 65lere inmem gerekiyor. Şimdilik hollywood diyeti ile başladım. Maksat ani kayıpla motivasyon sağlamak. Sağlıklı olup olmamasına çok takılmıyorum çünkü ben hemen sonucu görmeyi istiyorum ancak o şekilde motive oluyorum. 2 günlük meyvesuyu, bitki çayı küründen sonra bugün 86,6 kiloyum. Bugün 1 yumurta 1 dilim ekmek yedim sabah. İngiliz karbonatı ile en az 2,5 litre su içiyorum. Dün regl olduğum için diyetten dolayı bitkindim hiç spor yapamadım. İlk gün 100 mekik çekmiştim. Evde trambolinimde var bu akşam 10-15 dakika onu yapacağım. Hedefim 65 olmak ama tabii ilk etapta ay sonuna kadar 7 li rakamları görmek istiyorum. 79 bile olsa bu ay bitmeden görürsem devamında çok daha hırslanırım. Hepimize başarılar..

katılıyorum

paylaştığım patates diyetini dene yada netten bakabilirsin lahanayı ve suyunu seviyorsan oda uygun olur hemn kilo verdieriyor tam olarak uygularsan ama sürekli değil motive amaçlı verince yemelerine dikkat et ve karatay diyetini uygulamanı tavsiye ederim başarılar şimdiden

Regli donejmımdeyım bıter bıtmez baslayacagım suankı kılom 80 bı 10 15 vermem lazımmm
yardımcı olun

bende o dönemdeyim şuan ama başladığım için hala devam ediorum bırakmadım anlat kendini boy kaç kilon nedir cocuk var mı en çok ne seversin patatesi mi lahanayı mı tercih edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…