- Konu Sahibi merve_kartal
-
tabi kide durumu bildiririm. Ben daha yeni başladım. Tam 1 hafta sonra bakalım nasıl bir sonuç alacağım. Patates diyeti nasıl ? Bilgi verirmisin biraz ?
ben 22 yaşındayım 168 oyum ve 79 kilom var yardımcı olunnn hareket etmiorum çok çabuk sıkılıyorum birlikte gidelim başlayalım konuşursak bırakmam gibi geliyor
ben geldim kilo vermek isteyenlerdenim bende hep beraber fazlalıkları verelimaslında bende başladım 1 hafta fln oluyor ama sürekli bırakıorum suan tartıldım ve 77 geldim aç olarak tartıldım karatay diyeti dukan diyeti şimdide patates diyetini deneyeceğim diyetisyene gittim ben troid ilacı verdi her sabah onu kullanıyorum 8den sonra bi şey yemiyorum kesinlikle günlük 3 litre su içiyorum ekmeği ve şekeri bıraktım diyebilirimdenenmiş uygulamış diyeti olan var mı
:44:
bende yapıyorum 2 aydır 2 öğün yemek yiyorum sadece çok su içmeye çalışıyorum az yediğim için yavaş mı kilo veririm sizce
ben de pazar günü başlama niyetindeyim ve dukan diyeti uygulayacağım kuzenim 2,5 ayda 16 kilo vermiş görünce tanıyamadım ya
benimle birlikte dukana başlamak isteyenler parmak kaldırsın :))
ben de pazar günü başlama niyetindeyim ve dukan diyeti uygulayacağım kuzenim 2,5 ayda 16 kilo vermiş görünce tanıyamadım ya
herkese MER:HABA....:80:
kızlar o zaman şöyle yapalım. herkes kilosunu ve başladığı tarihi kaydetsin. Ve diyet boyunca günlük 3 litre su ve yapabildiği kadar egzersiz,yürüyüş yapsın. sadece diyetle olmaz bu iş. sporla desteklenmeli diye düşünüyorum. Ve her haftayı tamamladığımızda verdiğimiz kiloları bildirelim burada.NEDERSİNİZ HANIMLAR....
Kızlar selam, ben Esra.. Bende geliyorum aranıza :) Evlilik yaradı kiloları aldım 88,7 kiloyla pazartesi başladım. Benim hayatım yediklerime dikkat etmekle geçtiği için artık bıkkınım ama bu sefer vermem zorunlu çünkü bu kilolarla hamile kalmak istemiyorum. Mutlaka 65lere inmem gerekiyor. Şimdilik hollywood diyeti ile başladım. Maksat ani kayıpla motivasyon sağlamak. Sağlıklı olup olmamasına çok takılmıyorum çünkü ben hemen sonucu görmeyi istiyorum ancak o şekilde motive oluyorum. 2 günlük meyvesuyu, bitki çayı küründen sonra bugün 86,6 kiloyum. Bugün 1 yumurta 1 dilim ekmek yedim sabah. İngiliz karbonatı ile en az 2,5 litre su içiyorum. Dün regl olduğum için diyetten dolayı bitkindim hiç spor yapamadım. İlk gün 100 mekik çekmiştim. Evde trambolinimde var bu akşam 10-15 dakika onu yapacağım. Hedefim 65 olmak ama tabii ilk etapta ay sonuna kadar 7 li rakamları görmek istiyorum. 79 bile olsa bu ay bitmeden görürsem devamında çok daha hırslanırım. Hepimize başarılar..
Benim oğluşum var ya banada yardımcı olun diyet konusunda emziriyorum spora da gidemiyorum yürüyüşe de çıkamıyorum of of 10 kilo fazlam var
Regli donejmımdeyım bıter bıtmez baslayacagım suankı kılom 80bı 10 15 vermem lazımmm
yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?