offff offff alın sıze yenı bır haber annesı dıyokı sen daha ıyılerıne layıksın onun baska bır numarası daha var senın gıbı kac tanesı nı ıdare edıyor çıldırcam yemın edıyorum
kızlar sımdı ısın asıl garıpp yanı ben ıyıce hırs yaptım içimdekı seytan dıyokı ewlenmıycegın varsada onlara ınat evlen :sinifsinif:
kızlar sımdı ısın asıl garıpp yanı ben ıyıce hırs yaptım içimdekı seytan dıyokı ewlenmıycegın varsada onlara ınat evlen :sinifsinif:
kız sen ne söylediğinin farkındamısın inatla içindeki şeytana uyulup evlenilirmi?
Sana boşunamı tecrübelerimizi aktarıyoruz.Ben evlenmeden önce kaynananım gerçek yüzünü görseydim..inan 1 dakika düşünmez kaçardım ..
evlilikte yaşanan sorunlar hele birde çoluk çocuğa karışınca dahada katlanılmaz daha da zor gelir...
ne güzel sözlere nede içindekikötükedihüso uyma...[/QUOT
yaaaa ama ben cok sevıyorum ya oda sevıyor bılıyorum senağlama
aaaaa yok artık ınat için gıdıp evelnılırmı sakın aklını başına topla sonra onın aılesıyle ısler içinden çıkılmaz bır hal laır çokk pısman olursunn:bbo:kızlar sımdı ısın asıl garıpp yanı ben ıyıce hırs yaptım içimdekı seytan dıyokı ewlenmıycegın varsada onlara ınat evlen :sinifsinif:
yooo işin tabıkı cıddıyetının farkındayım ama bu sanıyokı benıde abısının eskı kız arkadasları gıbı onlarada bu tarz seyler yaptıgını duymustum ama bende iş cıddıye bındı dıye beklemıyodum bakalım ya bılmıyorum sımdı hıc bısey ama ne telde ne baska yerde konusmıycam suan kendısıyle yanı sözlumle bıraz ara werelım bakalım
kız sen ne söylediğinin farkındamısın inatla içindeki şeytana uyulup evlenilirmi?
Sana boşunamı tecrübelerimizi aktarıyoruz.Ben evlenmeden önce kaynananım gerçek yüzünü görseydim..inan 1 dakika düşünmez kaçardım ..
evlilikte yaşanan sorunlar hele birde çoluk çocuğa karışınca dahada katlanılmaz daha da zor gelir...
ne güzel sözlere nede içindekikötükedihüso uyma...[/QUOT
yaaaa ama ben cok sevıyorum ya oda sevıyor bılıyorum senağlama
CANIM SENIN SOZLUÖ DEDIĞIM INSAN ŞU AN DA SENI SAVUNUYOR OLSAYDI ONUN AİLESI BU KONUŞMALARI SENINLE YAPMAYA CESARET EDEMEZDİ kusura bakma ama aşk sevgi evlendıkten bır muddet sonra yavaş yavaş alışkanlığa bırakıyor kendını pekı ya o zaman ailesinin yanında olursa senı dışlarlarsa gerçi karar senın sen nasıl istersen oyle yap
atalarımın dediği gibi her koyun kendi her koyun kendi bacağından asıllır(((
yasemincim bence seviyorum deyip durma beni gıcık ediyosun:) bu adam seni sevse o lafları konuştururmu bi de polismiş bence sen ayrıl zaten başta belli ettmiş aile kendini sözlün şimdi susturamıyosa yarın evlenince hiç susturmaz ezerler canım seni iyisimi yol yakınken dön.Seviyorum diye sakın ola devam etme bak sen şuan sevdiğin için gözün kapalı dışardan bir bak şu aileye ve sözlüne..ancak o zaman anlarsın neden böyle diyoruz..
offffff offfff demekkı ınsanlar hatalı boyle yapıyor bastan anlasamıyolar aılesıyle gıdıyolar ewlenıyolar ıkı gun sonra baba ewıne terkar gerı off Allahım ya