Kızlar çok kötüyüm yardım

kızlar gecmıste sözlumle ablası arasında bır sorun olmustu ablasıda benı aradı sozlumle konusıyım dıye ama o zaman daha söz falan yok ortada bende dedımkı onunla sızın aranızdakı bır sorun sız bugun yarın ıyı lursunuz ben kotu sımdıden karıstırmayın benı ama bu lafla onların soyledıklerı arasında baya bır fark var sozlum sımdıde bunu soyluyor bende dedım tamm ben oyle demıs olabılırım senın ablan 30 ben 23 yasındayım hangımızın olgun davranması gerekırdı sen bana boyle dedın yasemın ben bu yuzden sana sınır oluyorum dese ben gene uzerıme dusenı yapar özur dılerdım ama demedı bana akla gelmeyen hakaretler bıde ustune ustluk sözlum dıyokı onlar haklı ya cıldırcam gece mesaj atmıs ben senı cok sevıyorum ne ben bırakırım ne senın bırakmana ızın verırım host kopek dedım akannehir

kızım bunlar ailecek manyak sözlünde pek normal gözükmüyor hoşt köpek diye yazdın mı peki

sen bu kadar şeye rağmen hala ne dememizi bekliyorsun arkadaşım aile seni istemiyor daha ne uğraşıyorsun sözlünde de iş yok ben sana bişi diyim mi sen evlen bu adamla 2 haftaya kalmaz burda konu açarsın naptım ben diye..

bitir bu ilişkiyi iyice cıvıklaşmadan uzaklaş şunlardan..istenmediğin yerde ne duruyorsun ki

kızlar sımdı ısın asıl garıpp yanı ben ıyıce hırs yaptım içimdekı seytan dıyokı ewlenmıycegın varsada onlara ınat evlen :sinifsinif:

kızlar sımdı ısın asıl garıpp yanı ben ıyıce hırs yaptım içimdekı seytan dıyokı ewlenmıycegın varsada onlara ınat evlen :sinifsinif:

sen bilirsin ben daha yorum yazmam bu konuya sen olayın ciddiyetini kavrayamadığın gibi macera dea arıyosun canım evlen gör ne diiyimm..mutluluklar

yooo işin tabıkı cıddıyetının farkındayım ama bu sanıyokı benıde abısının eskı kız arkadasları gıbı onlarada bu tarz seyler yaptıgını duymustum ama bende iş cıddıye bındı dıye beklemıyodum bakalım ya bılmıyorum sımdı hıc bısey ama ne telde ne baska yerde konusmıycam suan kendısıyle yanı sözlumle bıraz ara werelım bakalım

kız sen ne söylediğinin farkındamısın inatla içindeki şeytana uyulup evlenilirmi?
Sana boşunamı tecrübelerimizi aktarıyoruz.Ben evlenmeden önce kaynananım gerçek yüzünü görseydim..inan 1 dakika düşünmez kaçardım ..
evlilikte yaşanan sorunlar hele birde çoluk çocuğa karışınca dahada katlanılmaz daha da zor gelir...
ne güzel sözlere nede içindekikötükedihüso uyma...

evlen o zaman niye ayrılıyorsun ki evlen ne değişecek evlenince zafer mi kazanacaksın
belki anlık bir zafer sonrası kül kedisi yasemin
burda niye konu açıyorsun ki
bazen insan karşısındakinin nasıl bir malukat olduğunu göremeyip hataya düşüyor ama kusura bakma sen bile bile lades demek istiyorsun şu topiği biraz karıştırda gör bakalım kimler neler çekiyor

sevseydi seni onlar hakaret ettikleri halde onlari hakli gormezdi.. o..u dedirtmezdi..
benim evlenecegim kiza hangi hakla o.. dersiniz derdi

aaaaa yok artık ınat için gıdıp evelnılırmı sakın aklını başına topla sonra onın aılesıyle ısler içinden çıkılmaz bır hal laır çokk pısman olursunn:bbo:

Ayyy yarabbim dün okadar akıl verdik sana demi inat uğruna hiç evlilik yapılırmı yahu bir anlık öfkeyle söylediğini düşünüyorum bunu.. lmaz: lmaz:
Sevgi karın doyurmuyor artık heleki senin yaşadığın bu olayda varya aklını başına topla olurmu vazgeç bu ilişkiden ...

yaaaa ama ben cok sevıyorum ya oda sevıyor bılıyorum senağlama[/QUOTE]

çevrendeki her evlilik görücü usulu değildir sanırım severek olanlarda vardır
onlara bir sor neler yaşıyorlar ne sorunlar yaşıyorlar 4 duvar arasında
sevgi herşeyin üstesinden gelmiyor
önce saygı olacak karşılıklı
sevgi tek kelimeyle nefrete dönüşüyor saygı olmadan
3 gün 5 gün canım cicim
ben de sözlüyüm ve 4 senedir sevgiliydik ne sözlümden nede ailesinden bir kelime duymadım bir kere abisi laf çarpmaya kalktı çok geziyoruz diye cevabını ben vermedim sözlümün dediği ben duymadım diğer eltim söyledi ben senin karına laf söylemem ama sen benim sevgilime hiç söyleyemezsin o gün bugündür hiç birşey söylenmedi ki bizim senin gibi ağır laflar bile yoktu ben laf çarpmak istediğini bile anlamamıştım

karar senin evlende gör ne diyeyim

sakın evlenme seni şimdi savunmayan adam evlendikten sonra daha beter olur.ömrün boyunca üzüleceğine şimdi ayrılırsın bikaç ay üzülürsün.erkekler evlendikten sonra iyice anacı,ablacı oluyorlar.erkeklerin klişeleşmiş lafları çoğu aynı yok onlar dengesiz,onlar şaka yapmıştır.........böyle devam eder.sana onlar dengesiz diyene kadar ablalarına ve annesine tavır alsın''sözlüm benim karım olacak nasıl hakkında böyle konuşursunuz''diye.ama o napıyor sizide suçluyor''sende onlara konuşuyorsun''diye.bunlrın kokusu şimdi çıkmış bence verilmiş sadakan varmış.sen eğer akıllı kızsan arkana bile bakmadan sözlünden ayrıl.

vereliniortak
vereliniortak
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

offffff offfff demekkı ınsanlar hatalı boyle yapıyor bastan anlasamıyolar aılesıyle gıdıyolar ewlenıyolar ıkı gun sonra baba ewıne terkar gerı off Allahım ya

offffff offfff demekkı ınsanlar hatalı boyle yapıyor bastan anlasamıyolar aılesıyle gıdıyolar ewlenıyolar ıkı gun sonra baba ewıne terkar gerı off Allahım ya

aynen öyle.sende aklını kullan bile bile kendini ateşe atma,sonra cayır cayır yanarsın.çünkü o evlilikte bitek kendin üzülmüyorsun,anneni, babanı, kardeşlerini onlarıda üzüyorsun,hatta onlar daha beter oluyorlar çünkü onların yanında olmadığın için ''acaba kızıma ne yapıyorlar dövüyorlarmı.sövüyorlarmı''diye.sen 1kahrolurken onlar1000kahroluyorlar.lütfen onlarıda düşün.ateşten gömlek giyme.

Ya uzak dur yolun başındasın, evli olsan kimse sana boşan demez ama henüz evli değilsin yakma kendini ki nisanlın daha seni koruyamıyor bile. Ailesi gerçek yüzlerini daha evlenmeden göstermişler. Evlinince ne yapacaksın. Onlarla daha çok muhatap olacaksın, psikolojin bozulacak, özgüvenin gidecek, ailen senin için harap olacak, eşin iki arada bir derede kalacak, birgün bakmışsın ki ne sevgi kalmış ne saygı. Çoğu evlenmeden önce yüzünü göstermiyor, sonra değişiyorlar, seninkiler şimdiden göstermiş devam edersen aptallık olur. Bile bile yakma kendini. Bak buradakiler senden çok daha tecrübeli söylediklerinden ders al biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…