Canım sen ne kadar şanslı bir insanmışsın....demek ne kadar iyisin ki Allahım yarabbim yüzüne bakmış...daha ne istiyorsun baksana nasıl da renkleri belli olmuş hemde daha başında... sen yat kalk dua et...şükür et...hiiiiç de üzülme... sana değer vermeyen, kardeşlerine ezdiren bir insan için bir de gözyaşı dökme...gözyaşlarına yazık...kramplar girdi karnıma diyorsun...kimin için kim o yaaa...adam olsaydı da sana kol kanat gerseydi .....evlilik basit değil canım....sen şu konuşmaları evliyken duyduğunu düşünsene kocan da sana sahip çıkmıcak... dolduracaklar salacaklar üzerine ....Allahım kabus gibi.....sen kabus gördüm şimdi uyandım...güvendeyim de sil geç .....canım benim hayırlısı olsun ......Sevgiler
dedıgım gıbı kardesıne dengesız dıyor sorunları var dıyor ablasıyla arası zaten kötüydü konusmuyolardı cok işleri düşmedıkce kardesıylede zira öyle bılmıyorum
pişman olsa ne olacak ki?offff kızlar aramaz demı artık benı bıtırmıs yanı oda hemkalbınde hem kafasında sözlerı kulakarımda cınlıyor bır kerecık olsun pişman oldugunu soylemek ıcın bıle arasa yuregıme su serpilir belkı bıraz
böyle polislere emanetiz bir deöncelıkle sunu söylıyım daha ewlı degılım sadece sözluyum kesınlıkle tarafsız olarak anlatıcagım olaya tarafsız yorumlarınızı beklıyorum;
dün aksam küçük görumce aradı bız senı ıstemıyoruz oguz harıc aıleden kımse senı ıstemıyor sen ahlaksız bır kızsın agza gelmıycek hakaretler burda yazamıycagım adı kelımeler kullandı bana bende bır sustum ıkı sustum karsılık verdım en sonunda dengesızsın dedım polis ablası var bı tane oda gelmıs tatıle yanlarına aldı telefonu sen nasıl benım kardesıme dengesız dersın falan dedım onun soyledıklerının yanında benım dengesız demem devede pire kalır sonra ablası basladı yok sen o..... falan neye ugradıgımı sasırdım şok gecırdım sankı bunlar benı onceden berı ıstemıyolardı bılıyorum ama bu kadar gerızekalı olduklarınıda bılmıyodum işte bız kardesımıze baska bırnı bulduk falan offf kızlar napıcagımı sasırdım bu iş olmıycak ewlenmıyceksınız falan senağlama
ay biz de seni iyice şişirdik di mi canım yaa.
üzme kendini, sıkıldıkça gel yaz buraya dök içini, saydır, rahatla.
Her şey olacağına varır, biz naparsak yapalım boş.
Zaten sen doğru insanla karşılaştığında ondan öncekilerin neden yürümediğini anlayacaksın canım bu sözümü de hiç unutma.
bu gıdısle ben dogru ınsan falan bulamam
offff burda okudukca boyle olayları gercek mı dıyodun gercekmıs valla
işte bana bu lafları soyleyen 4 senedır unuversıte sınaına gıren lıse mezunu kız ya Allahım Allahm
suan aramamak ıcın zor duruyorum ya