Kızlar çok kötüyüm yardım

vereliniortak Süper yorum! katiliyorum kesinlikle olumunekankayizsmile

dedıgım gıbı kardesıne dengesız dıyor sorunları var dıyor ablasıyla arası zaten kötüydü konusmuyolardı cok işleri düşmedıkce kardesıylede zira öyle bılmıyorum

Dengesizmiş vs vs vs . O zaman inceden denge ayarı yapsın kardeşlerine yada bunun için bakırköy tarzı dinlenme tesisleri var oralara tatile yollasın. Siz bu şekilde devam etseniz ve evlensenizde yürümez. Sen çam kozalağı sözlüne yol ver daha dauzamadan.

pişman olsa ne olacak ki?
bugün pişman oldum diyecek yarın gene aynı tepkiyi verecek
kaldı ki şimdiden öyle çirkeflik yapan ilerde neler yapmaz, sözlün bunları sineye çekip sana yüklenip bir de pişman olup özür mü dileyecek
senin bu yaşadıkların, yıpranan sinirin bir özürle geçer mi...

böyle polislere emanetiz bir de

Ay biz de seni iyice şişirdik di mi canım yaa.
Üzme kendini, sıkıldıkça gel yaz buraya dök içini, saydır, rahatla.
Her şey olacağına varır, biz naparsak yapalım boş.

Zaten sen doğru insanla karşılaştığında ondan öncekilerin neden yürümediğini anlayacaksın canım bu sözümü de hiç unutma.

bu gıdısle ben dogru ınsan falan bulamam

ya üzüldüm durumuna ama nerdeyse tanıdığım bütün görümceler aynı bende görümce olacağım ama bu şekilde bir davranışta bulunmam heralde
senin ki yine polismiş benimki nin eşi uzman çavuş kendiside ev hanımı bi hava bi hava nişanlandık 1 yıl sonra ARADI HAYIRLI OLSUN DEDİ.düğünde geldi iki yıl oldu evleneli bide şimdi geldi bomboş bi mendilsiz bizde yeni evlenene hediye alınır ama görgüsüz işte naparsın kaç kere annesine bein hakkımda konuşurken şahit oldum seslenmedim kocamla mutluyum ya çatlasın

dertleneceğine kurtulduğun için dua et,böyle seviyesizlerle işin olmasın. Hem sen çok güzel korumuşsun saygını boşver,ben senin yerinde olsaydım bana or...pu dediklerinde yaparken yanımdaydın ya ondan biliyosun derdim. Töbeeeee töbeeeee insanı kötü kötü konuşturuyorlar.

işte bana bu lafları soyleyen 4 senedır unuversıte sınaına gıren lıse mezunu kız ya Allahım Allahm

bana söleyen ilkokul mesunu bide kızını falan evime get,irdim yedirdim içirdim giderken dayısıyla vedalaştı bana bi yenge güle güle demedi

sen yine bir iki kelime demişin ben onuda deyemedim. çok aşık değilsen iyi olmuş erkenden öğrenmişin huylarını sal gitsin

neden çok mu varlıklıymış, öle var gibi gösterirler sorsan bi haltları yok sevmiyorsan sözlünü başına çarp o yüzüğü görümcenin al başkasına tak de bi yerine kına yak de

off zormuş güzelim ama hata sözlünde ne olursa olsun o telefonu başlarına yıksaydı benim namusum olacak birinne ilerde çocuğumun annnesi olacak insana nasıl bunu dersiniz diye bilirdi ama ben ce ipler onun elinde bence boş ver sevmek önemli ama böyle acı çekeceksen boş ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…