Kızlar çok kötüyüm yardım

Allahım ya aramıs dıyokı bılezıgı yuzugu ıstemıyorum camıye hayır yap Allahım sanane acaba gerızekalı

Ben olsam kargoya verir gönderirdim... siz şimdi bu dediğinizi de unutur, yarın bi gün bana hırsız da dersizin, alın hayrını görün diye... teallam yarabbim yaaaa...

offff offff alın sıze yenı bır haber annesı dıyokı sen daha ıyılerıne layıksın onun baska bır numarası daha var senın gıbı kac tanesı nı ıdare edıyor çıldırcam yemın edıyorum

offff offff alın sıze yenı bır haber annesı dıyokı sen daha ıyılerıne layıksın onun baska bır numarası daha var senın gıbı kac tanesı nı ıdare edıyor çıldırcam yemın edıyorum

annesi seni zaten istemiyordu değil mi ? kesin bitirdiysen onlardan kimseyle konuşma. konuşman senin zararınabilmiyorumkismile

canım benim onlal sonuçta kardeşler görşsün yada görüşmesin muatab olsun yad olmasın bu durum çok kötü ve senin lehine değil aleyhine bes belli ayırmak için uğraşmışlar.
Bana soracak olursan
-4 yıllık flörtten sonra bir yıla yakın nişanlı kalıp düğüne bir hafta kala nişan atmış birisiyim
-ardından bir dört yıl daha flört edip evlenmiş 2 yıllık evli bir kadınım (ayrıca anneyim)

aslında balık baştan kokmuş sen kendini düşün ve bitir bu ilişkiyi güzelim bunlar yenilir yutulur şeyler değil yüz yüze bakılmaz bu tarz bir tartışmadan sonra ve hayat sana zindan olur.
Top direkten dönmeli bence.
Ne kadar seversen sev aşkından ölmezsin inan için hep acır ama en doğru karar bu olur
YOKSA YIPRANAN VE MAHVOLAN SEN OLURSUN.

VALLA OKUDUM YAZILARI
bitirmen en hayırlısı tamamen sil at onunla bağlantısı olan kimseylede görüşme bir süre
bırak ne halleri varsa görsünler.

canım sen sen ol sakın
onlar gidecekte ölecekmi
seninki bir haltlar yemiş belli
oooffffff bence hala görüşmene konuşmana bile gerek yok ama
bıçak gibide kesilmiyorki ooff

Acı bir tecrübe oldu belki senin için ama iyikide baştan oldu. Nasıl bir aileymiş bunlar, heveslilermiş zaten ayrılmana, gönülsüzmüş herşey demekki, sözlününde kaç tane varmış senin gibi :KK43:( hiç denecek şeyler değil ama demiş işte annesi...iyki şimdi dediler, üzücü bir durum ama zarardan dönünce bunu kar bileceksin başka çare yok. Hayat çük güzel sende iyilerine layıksın öyle düşün neler çıkacak karşına...
Altını kuruşu da ver kargoya gitsin canım, hiç muhattap olma bundan sonrada. Olacaksa aile büyüklerinden biri görüşsün sen çık devreden.

sözlün onlar konuşurken yanındaymış
ve sadece susun mu diyor kardeşlerine.
o seni daha çok ezdirir cnm ailesine karşı
bırak yolun başındayken gitsin...

bunların ailesi çok ahlaksz ve ağzı bozuk sen canını hiç sıkma iş işten geçmeden kurtldm die sevin

Sen bu çocukla evlenirsen varya taksim meydanında sallandırır seni o kaynananla görümcelerin haberin olsun. :1shok:
Kız arkadaşına o küfürü söyleten adamın da ben yüzüne tükürürüm ''puuu'' diye.. :eek:klava:

iyi demişin şimdiden böyle lafları sayanlar evlinince sizin yatak odanızda yatarlar.yol yakınken birdaha düşün derim ben.

bu sefer eskısı gıbı olmıycak cok yanılıyosun dedım

inanmıyorum ya birde onlar gidince barışırız diye biliyor sakın bacım sakın ne yaparsa yapsın kanma bak bunun sonunda evlenip çocuklanıp yine bu gibi durumlar yaşamakta var..
kız bırak şu adamı benim kalbimden geçen olu vallahi sen ondan çok daha iyisiyle evleneceksin.
banada davetiye gönder gelip düğününde oynayacağım:teytey:

tek taraflı yorum yapılamaz.çünkü öncesinde neler yaşadınız size o kadar aşağılayıcı laf sayma hakkını nerden buluyorlar sorgulamak lazım.bu insanlar da durduk yere kafadan kontak değil ya.bence daha önceye dayalı sizden de kaynaklı sebepler var o nedenle tek taraflı yorum yapmak anlamsız olur.

Telefon aç,dayın amcan,halan yengen sırayla sözlüne saysınlar..
Sonra sen de al,bi temiz döşen ki geri dönüşün olmasın.
Geri dönersem eşeğim diye yaz bir kağıda bin kere..
Ya da dur,daha acayip birşeyler yap,yüreğim soğumadı..Mesela facete sözlünün bir i... olduğunu yaz,nasıl sana o... damgası vurmuşlarsa..
İntikammmm..
Bunları ben yapar mıydım,sanmam ama fantazi olsa da rahatlanır değil mi?
Sanırım bulaşmadan sessiz kalarak bitirmek en hayırlısıdır,diğer her türlü intikam fantazisi de içini rahatlatmak açısından iyi gelebilirolumunekankayizsmile

X