Kızlar çok kötüyüm yardım

offff offff...
e be güzelim sen burda bizlerden fikir istemekle niye zaman kaybediyorsun ki...
kalbin, ruhun, beynin demiyor mu sana arkana bile bakmadan çek git diye...
sen bu yaşadığın olayı unutabilecek misin? sana o... demiş bir ailenin için gelin diye girebilecek misin, sözlünü bu sözlere muhattap kaldığın için affedebilecek misin?
ya da daha önünde nişanlılık, evlilik gibi inanılmaz meşaketli bir yolda ; en sabırlı birbirlerini delice seven insanların bile ne kadar hırçınlaşabildiklerini göz ardı edebilecek misin?
hıı ben bunların hepsini yaparım diyorsan sözüm yok diyecek ama benim aklıma yatmaz bu iş...
Allah hakkında hayırlısını versin...

.s .s .s .s canım benim sen daha neyi bekliyorsun ki mecburmusun ki bunlara katlanmaya .. bska erkek mi yok sanki ya ailende seni yargılayacak değilya bu sözlerden snra ..

sizin yerinizde olsam o söz yüzügünü kafasına fırlatırdım...

üstüne bide gider savcılığa şikayette bulunurdum hakaretler için.o söylenenlerin karşısında susuyosam (hoş ben susmam ya) en azından bunu yapardım.

elin dengesizi bana hakaret etcek o.... lu molu laflar kullancak ,biyerde namusuna dil uzatıyor ,nerde gördü yaptığımı da o lafı söylüyo, diye düşünürdüm ve mahkemede görüşürdüm:)

nasıl olsa telefonda konuşmuşsun kayılar mutlaka varryerimseniben

Canım son msjları okuyamadım ama lüften
mantığınla hareket et.Aile önemli değil onlarla
mı evleniyosun der çoğu hatta ben de öyle
düşünürdüm evlenene kadar.Ama tam
ortasındalar hayatının biliyo musun.Ben 2
senedir psikolojik sıkıntılarla başetmeye
çalışıyorum onların yüzünden dengem bozuldu.
Üniv. mezunuyum ve çok iyi bir mevkide çalışıyorum
ama başedemiyorum.Allah yardımcın olsun.

yaaa yaa burda bu kadar evli insan boşuna demiyor herhalde uzak dur diye.. canım napıcan o sümüklüyü bas tekmeyi. erkeğin o....... su daha kötü oluyor diyemedin mi.

offff offff alın sıze yenı bır haber annesı dıyokı sen daha ıyılerıne layıksın onun baska bır numarası daha var senın gıbı kac tanesı nı ıdare edıyor çıldırcam yemın edıyorum

Gerçektenmi.... yani bu kelimeleri mi size kayınvalidenizmi söyledi :1shok: .... Bak canım kardeşim herşey ortada bu insanların nasıl bir insanlar olduğu besbelli....Kayınvalide dediğin yerini bilmeli...bu tarz seviyesiz muhabbetlere kimse ile girmemeli hele sizin ile hiç girmemeli ...doğru olan budur... madem oğlu 10 tanesi ile geziyormuş da neden gelmiş seni istemiş...senin başını yakacakmış...ne olmuş şimdi vijdanımı depreşmiş...Ben bu aileden çok pis kokular almaya başladım....Sizi ailecek ayırmaya çalıştıkları besbelli.....ama sözlün olacak şahıs sana sahip çıkan ...laf söz ettirmeyen...senin arkanda durup seni saydıran bir şahıs olsaydı... sana derdimki sizi asla ayıramasınlar savaş onlarla....ama yoook baksana adamın ailesi bile ona saygı duymuyor besbelli...o ise kaçak dövüşüyor görümceniz telefon ettiğinde telefonun arka fonundan kapatın telefonu demek ile müdahale mi etmiş oluyor ....ben o telefonu yediririm kardeşime bee...açamaz o telefonu kırarım onun elini kolunu....Daha yolun başında herkesin burnu sizin ilişkinizin içinde...Bu kadar seviyesizce tavırlara lütfen sessiz kalmayın...çirkefliklerinde boğulsunlar...Bırakın gitsin inanın bundan sonra kimi bulursanız bulun, ama bunlardan daha iyi olacağı yüksekle ihtimaldir... Allah hayırlısıyla karşılaştırsın canım ..

kızlar sımdı ısın asıl garıpp yanı ben ıyıce hırs yaptım içimdekı seytan dıyokı ewlenmıycegın varsada onlara ınat evlen :sinifsinif:

Pes !
Ne hırsından bahsediyorsunuz?
Burda hayatınızı ilgilendiren bi durum var biraz gözünüzü açın!
Kurtulduğunuza şükredeceğiniz yere bir de hırs yaptım evleneyim diyorsunuz
İçinizdeki sese de dikkat edin,
Seytan hiç bir zaman doğru birşey yaptırmaz bunu asla UNUTMAYIN !!!
Karar sizin ama
O kadar insan boşa konuşmuş
Yazık...

Son düzenleme:
E sen hala ne yapman gerektiğini mi düşünüyorsun yani.
Sözlünün yanında kardeşleri saçma sapan konuşuyorlar, o da müdahele etmiyor.
Sözlülük diye bir şey kalmamış ortada.

bısıy dıımm o...u derken sunu dıcektın o... o ...yu oo.. yaparken gorurmus sendemı ordaydın dıcektın hahaha hıc dusunme kızım ya senınle aılesını kardesını muatap eden adamdan bı pok olmazz arkana bıle bakma

üstüne bide gider savcılığa şikayette bulunurdum hakaretler için.o söylenenlerin karşısında susuyosam (hoş ben susmam ya) en azından bunu yapardım.

elin dengesizi bana hakaret etcek o.... lu molu laflar kullancak ,biyerde namusuna dil uzatıyor ,nerde gördü yaptığımı da o lafı söylüyo, diye düşünürdüm ve mahkemede görüşürdüm:)

nasıl olsa telefonda konuşmuşsun kayılar mutlaka varryerimseniben

ya evet ya ablası polısmıss bakalım savcıya da anlatsınn nerde gormus senı o... nu gorevı su ıstımalle bıle gırer bu formanın arkasından mıllete goz dagı vermek hakaret etmek olmasss ay cok ayıp yaaa nasıl tacız edebılır ınsanları ınsalarr off bak sınırlendıkmm:kahve:

bence ayrıl,enazından blöf kay.Ya kardeşlerinin hakkından gelsin,icabına baksın yada ayrıl gitsin.Şimdiden böyle problemler varsa evlendikten sonra daha çook başın ağrır,pişman ederler evlendiğine.Sözlünde bitiyo olay,bu kadar pasif kalmamalı

Kesinlikle ayrıl bu nasıl hakaret, seni koruyamıyor bile sözlün. Yol yakınken dön, pişman olursun sonra.

(öncelikle belirteyim: ilk sayfayı okudum sadece..)
Telefonda bu hakaretler sayılırken sevgiliniz de yanlarındaymış kafamçokkarıştı
Hala bu adama sözlüm diyebiliyorsanız pes! :1shok:
Nasıl bir gelecek olabilir ki..
Aşkınızdan ölseniz dahi, bu lafların üzerine yuva olmaz.
Nasıl gireceksiniz o aileye, evlilik sadece kapımı örterim, başım ağrımazla geçmiyor..

yilin forumu ve olayi bu olsa gerek.burada o kadar kötü seyler okuduk ki bu en kötüsüydü.:bbo:

eger iliskin devam ederse hayatin bu sekilde gecicek.o cirkef görümcelerin seni yer bitir sana söylüyeyim.
kocan olacak adamda yandan bakar durur sende kafayi tirlatirsin.aklin varsa uzak dur canim:1ninca:

en kötü olayı olmakla birlikte bence yılın en seviyesiz ilişkisi.bu kelimeleri insanın ağzına alıp kullanması için kafasının iyi olması lazım ki ne yaptığını bilmeden söylesin.en tuhafı da konu sahibi arkadaşın hala ayrılmış olmaması.bu kadar lafı bence yeyip yutması.artık bu ilişkide şahıslar yüz göz olmuş.çok bayağı seviyesizce mide bulandırıcı bir hal almış.

Bu işin sonu bence hayırlı değil, bunlar şimdiden böylelerse içlerine girince neler olur tahmin bile edemiyorum, yazık etme kendine

inanmıyorum ya şaka gibi...sen diyelim ki çok kötü bi insansın ama sözlenmişşin ve sözlün seni istiyor...o zaman ablalarına da ... yemek düşer....ama bu kadar şeyden sonra ben olsam kesinlikle bu işi bititrirdim onlar size huzur vermez

bu adamdan sana yar olmaz olsada düzgün olmaz..daha yolun başındayken dön bu işten..böyle terbiyesiz bir aileyle işi olmaz insanın..

X