Kızlar çok kötüyüm yardım

inat degıl gururda degıl ama bılmıyorum yaaaa cok karıstı kafam babam annem geldın alsın esyalarını dıyolar carsamba gunu bıze gelıcek ve konusucakmıs bide benı boyle tehhtıt edıyor guya ben cok rahatmısım o haltı yedıkten sonra nasıl bu kadar rahat olabılırmısım

inat degıl gururda degıl ama bılmıyorum yaaaa cok karıstı kafam babam annem geldın alsın esyalarını dıyolar carsamba gunu bıze gelıcek ve konusucakmıs bide benı boyle tehhtıt edıyor guya ben cok rahatmısım o haltı yedıkten sonra nasıl bu kadar rahat olabılırmısım

neymiş o yenen halt sorması ayıp
sen rahatsan o değilse o niye dert ediyorki allah allah yaaaa
hem ananın babanın karşısına çıkıp ne diyecek
ben kızınızla ilişkiye girdim namusunu aldım vs. diyecek hali yok.
zaten aslnda gelmeye yüzüde yok ne yüzle geliyorki
aile büyüklerinden biri gelsin sende çıkma zaten annen baban görüşsün versinler artık ne vericekse defolup gitsinler sende o öküz herifle irtibatı kopar hala görüşüyor olmak bile senin ne kadar ona bağlı onu affedici olduğunu gösterir ve bu davranışın o adama cesaret verir.

yasemin bak sana samimiyetle söylüyorum ki sen bu adamı sevmiyorsun bir insan sevdiğine ayı hayvan tarzı itaplarda bulunamaz senin ki çaresizlik ve bir alışkanlık yanlış yoldasın canın yanacak evlenirsen ama hayat senin git evlen o zman

pes diyorum yasemin29 sana, ceren54 ne kadar doğru söylüyor. akıl yaşta değil başta derler ama aklı başa da yaş getirir. liseli aşık gibi herşeyi toz pembe zannediyosun. ne olursa olsun sen sadece o insanla evlenmiyorsun ailesiyle de evleniyorsun. o insanlarla nasıl yapacaksın. sen zannediyormusun ki herşey güllük gülistanlık , kimse bulunmayan hint kumaşı değil bunun farkına var. nasıl yediriyosun sana yapılanları.. kardeşim gibi gördüm seni ve çok üzüldüm. bu çıkışımda ondan kusura bakma.
unutma geleceğimiz kendi tercihimiz seçimleri biz yaparız kader ise geçmiştir, yaşadıklarımızdır.

yasemin bak sana samimiyetle söylüyorum ki sen bu adamı sevmiyorsun bir insan sevdiğine ayı hayvan tarzı itaplarda bulunamaz senin ki çaresizlik ve bir alışkanlık yanlış yoldasın canın yanacak evlenirsen ama hayat senin git evlen o zman

bencede bu bir saplantı,bir alışkanlık , yanlızlıktan korkma, ayrılık sonrası çekeceği ızdırapta korkma, ama bilmiyorki sonunda güçlenen kazanan o olacak. bekara karı boşaması kolay ama ben tecrübeme dayanarak ayrıl diyorum. tabiki kendi hayatı....

kızlar yasemine desteğinize şapka çıkartıyorum.söylenebilecek herşeyi söylemiş çok doğru yol göstermişsiniz.
lakin bir musibet bin nasihatten iyidir derlerya anlaşılan o ki yaseminde evlenip iyice gerçekler yüzüne tokat gibi çarpmadan bu işten vazgeçmeyecek:eek:lmaz:

tabıkı devam etmeyı

benı sevdıgını bılıyorum bende onu sevıyorum

10 gündür burada yaşadıklarını yazdıktan sonra bu cümleyi kurabiliyorsun ya
kusura bakma canım ama sen o adam tarafından yapılan herşeyi hak ediyorsun bu drumda
hala bunu söyleyebiliyorsan sen
bence bu konuyu kapat böylede konu açma herkesi deli ediceksin yoksa burda
ya bu yaşananlar doğru deil kendine eğlence arıyorsun
yada senin aklın yerinde değil

senin korkun o evde yaşadıkların mı yasemin
baban duyar ailen duyar diye mi korkuyorsun
ne olacak duyunca en kötü ihtimal iki tokat cezalar bir süre bağrışmalar
ama o senin baban er yada geç affedecek
peki baban duymayıp evlenirsen ne olacak
belki hergün dayak yiyeceksin kaynanan dolduracak gönderecek
görümcen dolduracak gönderecek
hergün bir huzursuzluk
evine gelecekler hakaret
sen gideceksin hakaret
ilerde çocuğun olacak onun önünde hakaret
bence en çok çocuğunun yanında hakarete uğramak koya insana
hiç bir zaman huzur olmayacak
sen bir hiç olacaksın hevesi geçince
annesi abası baş tacı
ailenin yaptığı elin yaptığının yanında sinek vızıltısı
ve şunu da ekliyeyim senin sözlünde babanın karşısına çıkıp ben bu kızla bunları yaptım demeye yürek yok senin anlattığın kadarıyla

hımmm söylediklerinizde haklısınız sonuna kadar ama işte off bir sey dıyemmıyorum hıc bırınıze verebılıcek cevabım yok haklısnız...

yaw sana ailen eziyetmi ediyor seni dövüyormuda böyle biriyle evlenmeye kalkıyorsun?biraz aklını devreye sok bence yoksa sonunda çok üzülürsün.o sevdiğin sözlün seni ne kadar çok seviyormuş öylede kardeşi sana o...diyebiliyor hayret doğrusu.böyle sevgi olmaz olsun.kusura bakmada benim görüşüm bu.bu ne ya milletin kardeşine bak sen kimsin nesinde bunları söyliyebiliyorsun..:mymeka: :ama dediğim gibi senin sözlünde iş yok bence .evlenincede ezdirir seni haberin olsun.karar senin.şimdi seviyorum oda beni seviyor diyorsun ama o sevgi evlenince tepene asfalt gibi çökünce buraya tekrar konu açarsın emin ol:nazar:

yasemin yanlış anlama ama bak milleti yordun artık kızlar burda sana anlata anlata dillerinde tüy bitti.burda anlamadın gittin başka topik açtın ailesi istemediği halde evlenen varmı topiği.bir araba lafta orda yazacak insanlar ama dinlemiyosunki kimseyi kusura bakma ama valla yordun yeter artık

sen gerçekte burdan fikir almak istemiyosunki.birisi çıksın evlen yasemin bişeycikler olmaz bak benim eşimin aileside istemedi hakaret bile etti ama ben evlendim mutluyum diyecek birinin çıkmasını bekliyosun.hadi bunu inkar et.bende senin iyiliğin için konuşuyorum inan buna

sen gerçekte burdan fikir almak istemiyosunki.birisi çıksın evlen yasemin bişeycikler olmaz bak benim eşimin aileside istemedi hakaret bile etti ama ben evlendim mutluyum diyecek birinin çıkmasını bekliyosun.hadi bunu inkar et.bende senin iyiliğin için konuşuyorum inan buna

inkar etmıyorum aynen oyle denmesını beklıyorum

X