Kızlar çok kötüyüm yardım

kızlar hepinize günaydın dün aksam babamada söyledim her seyı babama soyledıgımı sozlume soyledım sok gecırdı ne beklıyosa artık dedım soyle dedın soyledım yemedın ıcmedın yetıstrdınmı lafa bak ALLAHIM agzıma ne gelırse saydım dedım al bana ınnamıyosun bıttı dıyorum gel al almam dıyor yarın bana mantı yap ıftara gelıcem babanla annenle konusucam ozur dılıycem falan fişman dedım cehennemın dıbıne gıt

kaydirigubbakcemile5 nasıl bir ilişkiniz var ki ne ben erkek arkadaşıma hakaret ettim 4 senedir ne de o bana benim yanımda başkasına bile kötü konuşmazken siz birbirinize nasıl hitaplar , verip veriştirmeler ne bileyim ben mi çok geri kalmışım siz mi sınırı aşmışsınız anlamadım

kızlar hepinize günaydın dün aksam babamada söyledim her seyı babama soyledıgımı sozlume soyledım sok gecırdı ne beklıyosa artık dedım soyle dedın soyledım yemedın ıcmedın yetıstrdınmı lafa bak ALLAHIM agzıma ne gelırse saydım dedım al bana ınnamıyosun bıttı dıyorum gel al almam dıyor yarın bana mantı yap ıftara gelıcem babanla annenle konusucam ozur dılıycem falan fişman dedım cehennemın dıbıne gıt

Yani???:uhm:

Canim dogru söylemem gerekirse artik verdigin kararlarina inanmiyorum..
Bi öyle diyorsun bi böyle diyorsun..

sözlülün kişiliği daha oturmamış.daha öncede yazdım ateşten gömlek giyme.demekki sözlün,kardeşlerine anlatmış seninle cinsellik yaşadığını.onlar sana o yüzden öyle küfür etmiş terbiyesizler.

Kız cevap vermiyorsun şüpheli şüpheli yazıyorsun herkesin aklına kötü şeyler geliyor. Eve gitmekte ne var ki ben de evlenmeden eşimin evine gittim ne var bunda.

Kız cevap vermiyorsun şüpheli şüpheli yazıyorsun herkesin aklına kötü şeyler geliyor. Eve gitmekte ne var ki ben de evlenmeden eşimin evine gittim ne var bunda.

eve gittim devamını anlatamayacağım dediğinde herkeste neyi kast ettiğini anlamıştır diye düşünüyorum.
şahsen benim aklıma kötü şeyler gelmiyor. sevmiş, güvenmiş, nişanlısıyla beraber olmuş. en azından çevremizdeki erkekler gibi ihtiyaç bahanesinin ardına saklanıp parayla kendisine et bulmaya çalışmamış.
bu yaşadığın olay kararlarını etkilemesin arkadaşım. ne yani bunu yaşadın diye ömür boyu bu adamı çekmeye mecbur mu hissedeceksin kendini. emin ol artık namus kavramının beyinde olduğunu fark eden erkekler çoğunlukta.
evlenmeden yaşadıysan o adama gebesin, çocuğun varsa onlar için boşanamazsın, boşanırsan kötü kadın olursun en iyisi evinde otur kahır çek... toplumun şu dayatmalarına dayanamayanlardanım.

Yasemin bence sen bu adamla evlen,
1 ayda bu adamı da ailesini de yer bitirirsin zaten bu ironik davranışlarla kaydirigubbakcemile
Bunlar zaten tuhaf; o ona küfrediyor, bu buna özel hayatını anlatıyor, sonra arayıp özür dileyip normalmiş gibi yapıyorlar..

Başka bir adamın başını yakma bari, bunları dize getir -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

1 ayda bu adamı da ailesini de yer bitirirsin zaten bu ironik davranışlarla kaydirigubbakcemile
Bunlar zaten tuhaf; o ona küfrediyor, bu buna özel hayatını anlatıyor, sonra arayıp özür dileyip normalmiş gibi yapıyorlar..

Başka bir adamın başını yakma bari, bunları dize getir -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

hay allah iyiliğini versin emi,öldüm gülmekten.olabilirmi acaba bellide olmaz.:roflol:

Kuşum gerçekten bitti diyorsan, bitirdinse artık görüşme onunla, Arar mutlaka açma telefonlarını var ise söyleyeceği bişeyler babanla konuşsun, bu şekilde tavır koyup sonra barışırsan bu adam ileride senin canına okur. Bu evlilikden bişey bekleme bu adam da böyle ana ve bacı olduktan sonra ne köy olur ne kasaba

Bide sor istersen mantıyı bol sarmısaklımı yiyor sempatiksalakcinni

Bu da güzel bir fikir.... Acep bundan sonra hayat felsefi olarak kabul edip canına mı okusam milletin... Süpersin bacım.. :teytey:

X