burda konusanların anladıgım kadarıyla cogu ewlı ve sorunları onlarında var peki sorarım sıze sız nıye bosanmıyosunuz o halde
bir de bu moda var...ayrılmayın o zaman...öyle devam edin...nasılsa çingeneyle çingene olmaya da karar verdiniz...sorununuz çözüldü...ooohhh gözünüz aydın...
ewet gerekırse yasarım ama sanmam ben sınırlarımı bılır karsıdaknede bıldırırım bence :1shok:
oruç mu başıma vurdu konular mı çok sinir bozucu olmaya başladı
ne halin varsa gör sen bizimle kafa buluyorsun gibi gelmeye başladı artık bir insan bu kadar akılsız olmazki tamam haklısınız ama seviyorum evlenicem de kapa konuyu madem ne uzatıp uzatıp duruyorsun dizilere döndü yahu
hadi sana mutluluklar düğün ne zaman bu arada
oruç mu başıma vurdu konular mı çok sinir bozucu olmaya başladı
ne halin varsa gör sen bizimle kafa buluyorsun gibi gelmeye başladı artık bir insan bu kadar akılsız olmazki tamam haklısınız ama seviyorum evlenicem de kapa konuyu madem ne uzatıp uzatıp duruyorsun dizilere döndü yahu
hadi sana mutluluklar düğün ne zaman bu arada
Aaa arkadaşım lütfen konuyu kapamasın eyvahedigeldismile
Bir problemim olursa ilk ona danışacağım,
ele karışmadan müthiş fikirleri var, evlense barklansa ne olur sen düşün.. aklinialirimsmile
Bir de üstüne kişisel gelişim kitapları, ballı kaymak ohh..:icecream:
yoo dalga falan gecmıyorum ewlenecegıme de su olaylardan sonra kesın gözüyle bakmıyorum sadece zamana bıraktım bana olan davranıslarını gözlemlıycem sadece suan yapıcagım bu :1shok:
basbaya ablası 15 gundur bunlarda kalıyodu bu iyice dolmus bıde ben araba alıyorum o mevzu oldu bıde kızlar bence sogutma buyusu falan yaptıdılar dıyokı senı sevıyorum ama gormeye sesını duymaya tahamulum yok bende dedım benım de baybay he bıde dıyokı bu gece senı kesıyodum ruyamda