Kızlar çok kötüyüm yardım

burda konusanların anladıgım kadarıyla cogu ewlı ve sorunları onlarında var peki sorarım sıze sız nıye bosanmıyosunuz o halde

bir de bu moda var...ayrılmayın o zaman...öyle devam edin...nasılsa çingeneyle çingene olmaya da karar verdiniz...sorununuz çözüldü...ooohhh gözünüz aydın...

ewet gerekırse yasarım ama sanmam ben sınırlarımı bılır karsıdaknede bıldırırım bence :1shok:

Bu yaşadıklarını yaşamazdın. Daha sözlü iken böyle evlenince ne bekliyorsun. KApımı kapatırım dışarıda kalırlar diyorsan bu dünyanın en büyük yalanı. Arada sorunlar varsa onlar her yerde sizinle, istediğin kadar zaman ver, insanca davran yada ınır koy, karşındakiinde art niyet varsa sadece kendini harap ediyorsun. Yazık değil mi sana? Sözlün versin ağızlaının payını, senle nasıl bu şekilde muhatap olurlar? Alsınlar kardeşlerini ne halleri varsa görsünler. İnan sevgi de aşk da bir noktadan sonra işe yaramıyor. Sabrı bitince insanın gözü hiçbişey görmüyor.

oruç mu başıma vurdu konular mı çok sinir bozucu olmaya başladı

ne halin varsa gör sen bizimle kafa buluyorsun gibi gelmeye başladı artık bir insan bu kadar akılsız olmazki tamam haklısınız ama seviyorum evlenicem de kapa konuyu madem ne uzatıp uzatıp duruyorsun dizilere döndü yahu

hadi sana mutluluklar düğün ne zaman bu arada

yoo dalga falan gecmıyorum ewlenecegıme de su olaylardan sonra kesın gözüyle bakmıyorum sadece zamana bıraktım bana olan davranıslarını gözlemlıycem sadece suan yapıcagım bu :1shok:

Aaa arkadaşım lütfen konuyu kapamasın eyvahedigeldismile
Bir problemim olursa ilk ona danışacağım,
ele karışmadan müthiş fikirleri var, evlense barklansa ne olur sen düşün.. aklinialirimsmile
Bir de üstüne kişisel gelişim kitapları, ballı kaymak ohh..:icecream:

yok valla dakka bir golumu yedım ben penaltılara kaldı işim :roflol:

yoo dalga falan gecmıyorum ewlenecegıme de su olaylardan sonra kesın gözüyle bakmıyorum sadece zamana bıraktım bana olan davranıslarını gözlemlıycem sadece suan yapıcagım bu :1shok:

tüh bende evlendiğin tarihten bir ay sonra açacağın konulara başlık bulayım diyecektim

kaynanam beni delirtti Çok üzgünüm çoook

görümcelerimden nefret ediyorum :sm_confused:

kocam ailesine laf söyledim diye beni dövdüalsanaalsanasmile

bla bla bla bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

ilahi kıslar çok güldüm:) arkadaşım bu kadar hakaretten sonra seni korumayan adamdan ne bekliyorsun ki sevgi bir yere kadar bence..

bacım bence sen bunları hakediyosun kendini kandırıyorsun gerçeği göremeyecek kadar kör olmuşsun evlen bacım çok meraklısın madem..ne halin varsa gör..

üşenmedim 31 sayfayı da okudum.. Gördüğüm şu ki sen gerçekten bile bile lades diyip sonuçlarına katlanmak istiyosun şimdiden... Herşeyi geçtim de sana o..u dedirtecek bir erkeğin hayatındaki önemi nasıl aynısı gibi kalabiliyo anlayabilmiş değilim.. 10 aylık evliyim mutluyuz da çok şükür.. ama şu an eşim bana öyle bir laf dedirtsin, tepkisiz kalsın anında çeker giderim...Bana o lafı dedirten gerçekten öylesine layıktır... Hakkında hayırlısı..oruçlu oruçlu sinirim bozuldu yahuu

basbaya ablası 15 gundur bunlarda kalıyodu bu iyice dolmus bıde ben araba alıyorum o mevzu oldu bıde kızlar bence sogutma buyusu falan yaptıdılar dıyokı senı sevıyorum ama gormeye sesını duymaya tahamulum yok bende dedım benım de baybay he bıde dıyokı bu gece senı kesıyodum ruyamda

açıkcası sizin adınıza çok sevindim.. Bundan sonra herşey gönlünüzce olur inşallah..

ne büyüsü ne büyüsü delikafadulden

hadi hayırlısı olsun hakkında bundan sonra tipinden önce karakterini beğendiğin erkekleri hayatına sok seni kendinden fazla korusun ki bidaha üzülme böyle bizi de delirtme burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…