Kızlar çok kötüyüm yardım

Size o lafları söyletecek, sesini duymaya bile tahammülüm yok diyecek adama adam denmez de,
sizin en ufak derece de üzüntü duymadan, ayı gibi bir tabir kullanabilmenizde bana tuhaf geldi.
Madem bu kadar ayıydı, madem bu kadar çabuk silebilecektiniz, bunca lafta bu kadar düşünmenize
bile ne gerek varmış orasını anlamadım.
Neyse, hayırlısı olmuş.

benım anlamadıgım söz atıldıgı zaman gelınıp cıcek takı falan alınmazmı ıstemıyorum ben bısey ıftardan sonra konusurz dıyor

Esasında karşılıklı alınanların iade edilmesi gerekir. Annesi ne konuşmuş annenle? Annesi mi aradı anneni?

ewet ben dedım hanı madem ayrılıyosun annen usulunce arasın soylesın annemı baskı yaptım acaba oruc mu vurdu bunun basına kaydirigubbakcemile3 sinirlerim bozuldu he kızlar benım ayrılmamam kazım cunku ben bı hata yaptım ewe gıttım artık gerısını soylemıyorum bıle

ewet ben dedım hanı madem ayrılıyosun annen usulunce arasın soylesın annemı baskı yaptım acaba oruc mu vurdu bunun basına kaydirigubbakcemile3 sinirlerim bozuldu he kızlar benım ayrılmamam kazım cunku ben bı hata yaptım ewe gıttım artık gerısını soylemıyorum bıle

ne demek ayrılmama lazım... yaptığının kötü olduğunu düşünüyosan cezanı kendin çek ömür boyu bu adamı çekeceğine :nazar:

Saçmalama, o zaman evli ve çocuklu olsanda bir hata yaptım mı diyeceksin? Olmuş, ölecek halin yok, herkesin kendi düşüncesi, sırf bu yüzden eziyet mi çekeceksin

ve kızlar sonucu soyluyorum AY RIL DIK ................... sözü attık

basbaya ablası 15 gundur bunlarda kalıyodu bu iyice dolmus bıde ben araba alıyorum o mevzu oldu bıde kızlar bence sogutma buyusu falan yaptıdılar dıyokı senı sevıyorum ama gormeye sesını duymaya tahamulum yok bende dedım benım de baybay he bıde dıyokı bu gece senı kesıyodum ruyamda

kızlar aramaz demı artık annesıde annemle konustu telefonda artık bıtmıstır demı

of offff daha neler gorcem su ahir omrumde ..
kac yasindasin guzelim sen ya ???

şimdi anlaşıldı.olmuşla,ölmüşe çare yok.gördünmü bak sözlün dolduruşa gelmiş,adam olan adam dolduruşa gelmez,o dünden razıymış ayrılmaya.

benım anlamadıgım söz atıldıgı zaman gelınıp cıcek takı falan alınmazmı ıstemıyorum ben bısey ıftardan sonra konusurz dıyor

canım eğer yüzüğü erkek tarafı atmışsa onların bütün aldıkları takılarda dahil sende kalır.Eğer siz atmışsanız iade edilir

ewet ben dedım hanı madem ayrılıyosun annen usulunce arasın soylesın annemı baskı yaptım acaba oruc mu vurdu bunun basına kaydirigubbakcemile3 sinirlerim bozuldu he kızlar benım ayrılmamam lazım cunku ben bı hata yaptım ewe gıttım artık gerısını soylemıyorum bıle

canım ben yaptığın hatayı anlamadım bilmiyorumkismile hangi ewe gittin..kusura bakmayın walla anlamadıım

galiba cinsellik yasamis yazik yaa biraz arkadaslar dikkat edin ne olacak simdi yasemin 29 ayikla pirincin tasini bee ilk bereberliginmiydi

siz diyosunuzki sözlün şöyle böyle o bana diyokı sen sanmakı bu boyle gider ben onlara gereken cevabı verıcem verıyorumda o gun olaylar benım beklemedıgım sekılde gerceklestı ablam ıyı konuscam dedı aldı telı dıyor o onların yaptıklarını kızgınlıkla savundu sonra sakınlesınce benı sana karsı cok mahcup ettıler ama boyle olmıycak ben gereken herkese gereken cevabı verıcem dıyor :bbo:

ya ufff hala su insanlari savunuyorsun ya sana soyleyecek lafim yok artik...
sen tutturmussun yanlis bir yol oradan ilerliyorsun...
kolay gelsin sana...

bi yetkili su konuyu kapatsin yaa gereksiz yere bir suru insanin parmaklari yoruluyor bu arkadasa laf anlatmak icin...

niye konu acmis ben anlamadim zaten...
haklisiniz haklisiniz diyor hala yanlis yolda ayni seyleri yapiyor...

pardon en son gelismeleri okumamisim...

ayrildiginiza cok sevindim...
hayirli olsun
ne yasadiysan da yasadin bu kadar takma o insanlardan kurtuldum diye dua et 5-10 rekat namaz kil tatlim:icecream:

valla çocuk sana sahip çıkıyorsa seviyorsanız birbirinizi yuvayı kurun ama uzak olun onlardan şehirler uzak olsun sonra çoluk çocuk derken geri çekilirler::KK70: ama adamın sana sahip çıkması çok önemli en başta

X