- 10 Haziran 2010
- 3.353
- 21
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ewet ben dedım hanı madem ayrılıyosun annen usulunce arasın soylesın annemı baskı yaptım acaba oruc mu vurdu bunun basına kaydirigubbakcemile3 sinirlerim bozuldu he kızlar benım ayrılmamam kazım cunku ben bı hata yaptım ewe gıttım artık gerısını soylemıyorum bıle
ve kızlar sonucu soyluyorum AY RIL DIK ................... sözü attık
basbaya ablası 15 gundur bunlarda kalıyodu bu iyice dolmus bıde ben araba alıyorum o mevzu oldu bıde kızlar bence sogutma buyusu falan yaptıdılar dıyokı senı sevıyorum ama gormeye sesını duymaya tahamulum yok bende dedım benım de baybay he bıde dıyokı bu gece senı kesıyodum ruyamda
kızlar aramaz demı artık annesıde annemle konustu telefonda artık bıtmıstır demı
ewet ben dedım hanı madem ayrılıyosun annen usulunce arasın soylesın annemı baskı yaptım acaba oruc mu vurdu bunun basına kaydirigubbakcemile3 sinirlerim bozuldu he kızlar benım ayrılmamam kazım cunku ben bı hata yaptım ewe gıttım artık gerısını soylemıyorum bıle
benım anlamadıgım söz atıldıgı zaman gelınıp cıcek takı falan alınmazmı ıstemıyorum ben bısey ıftardan sonra konusurz dıyor
ewet ben dedım hanı madem ayrılıyosun annen usulunce arasın soylesın annemı baskı yaptım acaba oruc mu vurdu bunun basına kaydirigubbakcemile3 sinirlerim bozuldu he kızlar benım ayrılmamam lazım cunku ben bı hata yaptım ewe gıttım artık gerısını soylemıyorum bıle
siz diyosunuzki sözlün şöyle böyle o bana diyokı sen sanmakı bu boyle gider ben onlara gereken cevabı verıcem verıyorumda o gun olaylar benım beklemedıgım sekılde gerceklestı ablam ıyı konuscam dedı aldı telı dıyor o onların yaptıklarını kızgınlıkla savundu sonra sakınlesınce benı sana karsı cok mahcup ettıler ama boyle olmıycak ben gereken herkese gereken cevabı verıcem dıyor :bbo: