Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Laale boşver anlayacağı yok evlenince görür. Hoş bence bu kız bütün aileyi alt eder görümce kaynana kalmaz ortada.
opuyorumnanaktan
kızlar bana bıldıgınız veya okudugunuz kişisel gelişim kitabı lazım etkili konusma ile ilgili yanı boyle konusrken karsındakını etkılemeyle ılgılı metodların yer aldıgı hanı bu politikacıların falan okudukları varya ondan
senin ailen ne diyor bu işe cnm?seslerini çıkarmıyorlar mı hiç kızımıza nasıl davranıosunuz fln die?
Aileyi alt etmek kolay olaydı...
Ohooo...
Neyse...
Şaka gibisin...
Ayyy oruçlu halimle suyu,sıcağı unuttum he,sayende..:ecrin_bebek:
Adamı mı etkilicen yoksa görümceleri mi kitapla?akannehir
opuyorumnanaktan
kızlar bana bıldıgınız veya okudugunuz kişisel gelişim kitabı lazım etkili konusma ile ilgili yanı boyle konusrken karsındakını etkılemeyle ılgılı metodların yer aldıgı hanı bu politikacıların falan okudukları varya ondan
yasemin niyetli misin kuzum sen ohaoldumsmile
ewet ama daha aclık basıma vurmadı sadece ben 2,5 sene bu adama emek vermısım benı sevdıgını annesınden sonra kardeslerının degıl benım geldıgımı bıle bıle nıye bır seyler ıcın caba sarfetmıyım adam dıyor kı ben doldura geldım ondan oyle oldu yoksa ben senı bılıyorum sanmakı bu hep boyle olcak ben senın arkandayım yeterkı sen mutlu ol nasıl ıstersen her sey oyle olsun ben daha ne dıye kalkıp bu adama bu kadar yasanmıslık ıcınde bır kere kavga etmısım oda ablaları yuzunden nıye bırakıyım hanı bana mantıklı gelmıyor dıyo senı cekemıyolar bencede benı cekemıyolar araba alıcam dedım ıyıce kudurdular baktılar kardesı vazgecmıyor son kozlarını oynadılar he sonucta olan kıme oldu bana yıprandım sevgılım kendı kardeslerını sallamazken ben üzüldüm
hakkında hayırlısını diliyorum. ama şunu sakın unutma. ben nişanlılık döneminde eşimin ailesiyle yaşadığım bütün sıkıntıları, ikimizin huzuru bozulmasın diye tolere ettim. ne cevap verdim, ne surat yaptım. bana o zaman hep denilen şey şu oldu. siz iyi olun da onlar dış kapının dış mandalı....
hayatımda bundan daha büyük bir yalan söylenmedi bana. aile var ya evinin tam ortasındaki sehpa. ne dış kapısı, ne mandalı....
nişanlılık döneminde yaşadığın sıkıntılar evlilikte yaşananlar yanında bal , lokum...
ayrıca tartışma vardır, tartışma vardır... namusuna uzatılan sözleri tolere edebilirim diyorsun anladığım kadarıyla. umarım içinde kırıntısı kalmaz. o uhdeler büyüyüp insanı ne hale getiriyor tahmin edemezsin..
hakkında hayırlısını diliyorum. ama şunu sakın unutma. ben nişanlılık döneminde eşimin ailesiyle yaşadığım bütün sıkıntıları, ikimizin huzuru bozulmasın diye tolere ettim. ne cevap verdim, ne surat yaptım. bana o zaman hep denilen şey şu oldu. siz iyi olun da onlar dış kapının dış mandalı....
hayatımda bundan daha büyük bir yalan söylenmedi bana. aile var ya evinin tam ortasındaki sehpa. ne dış kapısı, ne mandalı....
nişanlılık döneminde yaşadığın sıkıntılar evlilikte yaşananlar yanında bal , lokum...
ayrıca tartışma vardır, tartışma vardır... namusuna uzatılan sözleri tolere edebilirim diyorsun anladığım kadarıyla. umarım içinde kırıntısı kalmaz. o uhdeler büyüyüp insanı ne hale getiriyor tahmin edemezsin..
yoooo ben tolere falan etmıyorum bır seyı affetmıyorumda asla kımseyı demıyorumda onlardan kopucak hep benım olucak asla boyle bısey yok aılesı her zaman hayatımızda olucak ama benım soktugum kadarıyla
kendinizi kandırmaya devam edin....