Kızlar çok kötüyüm yardım

kızlar gunaydın hepınıze araya hafta sonu gırdı yazamadım gelısmelerı anlatmak ıstedım olaydan ıkı gun sonra sözlumle
ewde konusuyoduk dedıkı ablam senle konuscakmıs bende dedımkı hakaretlerıne devam edıcekse konusmasın neyse aldı gorumce telı basldı işte yasemın bız fevrı davrandık oturup konustukca oguz bıze senı anlattıkca yaptıgımızdan utandık sen ıyı bır kıza benzıyosun aılende ıyı keske oguzla o ewe gıtmeseydınız mılletın agzına laf vermeseydınız falan bız üzüldük unutalım o gunu ıyı olalım bundan sonra sonra kaynana aldı telı oda sen kımsenın agzın abakma yavrum falan ..........

belli ki nişanlınızdan iyi bir zılgıt yemişler..ben hep derim iş kocada biterrrr...buradada nişanlıda bitmiş..size sahip çıkmadığınızı anladığınız an hiç düşünmeyin..inşallah bu durum eğreti değildir ve bir daha eski kimliklerine bürünmezler,çünkü şimdiden suyu çıkan bir ilşkiden sağlıklı bir evlilik asla çıkmaz..

Yine devam ediyormusun simdi???

devam edıyo musunuz derken dun bulustuk yuzugunu vermek ıcın gıttım cıkardım dedım olmaz boyle dedı elımden geldıgınce uzak tutarım hem nerde goruceksın kı bayramdan bayrama benım ıcın dayanamıycakmısın falan dedı kızlar işin aslı küçük kardesının psıkolojık sorunları oldugunu dusunuyorum bız sözlumle bır kac kere dedesının ewıne gıttık he sor şimdiki aklın olsa gıder mıydın dıye tabıkı gıtmezdım ama hata yaptım dedesı ablasına falan ewe gelen kızdan gelın mı olur falan demıs bunlar ona bozulmus ama bu bence sadece bı tanesı ıstememelerının nedenlerınden cunku sözlum dıyodu hep annesı babası ıstıyomus ama kardeslerı ıstemıyomus 25 yasında olan kucuk baldız hep abısını bana kotuluyodu ya bı ınsan abısının yanlısları varsa duzeltmeye calısır bu tam aksıne ben olsam abım gıbı bırıyle ewlenmem falan dıyodu ılk tanıstıgımız sene bıle ayrımak ıcın bır suru sey yaptı ablasıda özelde calısıyorum dıye ıstemıyodu en basından berı dedesını duymaları tuz bıber olmus sanırım bıde abılerını son kez ayırmaya calıstılar cunku sözlum gercekten vazgecmıyor mafoldumben

belli ki nişanlınızdan iyi bir zılgıt yemişler..ben hep derim iş kocada biterrrr...buradada nişanlıda bitmiş..size sahip çıkmadığınızı anladığınız an hiç düşünmeyin..inşallah bu durum eğreti değildir ve bir daha eski kimliklerine bürünmezler,çünkü şimdiden suyu çıkan bir ilşkiden sağlıklı bir evlilik asla çıkmaz..

ben sözlum işteyken konusuyoduk telde dedım annen falan aramayı dusunmuyor heralde özur dılemek ıcın sözlum dedıkı annem ararda ablamla kardesım benden özur dılemıyolar senden hıc dılemezler sonra ewe gıttı bız hala konusuyoruz sözlumun elınden ablası telı almıs yasemın ablam senle konusmak ıstıyomus dedı sonrada annesı aldı yanı o arayın dememıstır emınım

belkıde sey ıcın aradılar bunlar ayrılırsa bızım yuzumuzden ayrıldı demesın kardesım gönlunu alalım dıye de olabılır :çok üzgünüm:

görümcen edepsizmiş güzelim sözlünün ne suçu var. demekki onlara kızmış o yüzden aramış özür dilemişler senden. derlerrr derlerr daha neelr neler duyacaksın. inşallah bu ilk ve son hakaret edişleridir. benim kaynanamda kaynımda görümcemde hepsi edepsiz. lafı söylerlerdi bende eşime söyledimmi aaa yalancı biz öyle söylemedik senin karın yalancı derlerdi. eşimde annem ablam öyle söylememiştir sen yanlış anlamışsındır derdi dahada köpürürdüm. taki kendi ağızlarıyla yalanalrını ortaya çıakrdım eşimede dönüp bak kim yalan diyormuş dedim felan. 4 senelik evliyim halada laf sokmaya çalışırlar karşılığını veririm eşimde her zaman iyi yaptın der :))))

görümcen edepsizmiş güzelim sözlünün ne suçu var. demekki onlara kızmış o yüzden aramış özür dilemişler senden. derlerrr derlerr daha neelr neler duyacaksın. inşallah bu ilk ve son hakaret edişleridir. benim kaynanamda kaynımda görümcemde hepsi edepsiz. lafı söylerlerdi bende eşime söyledimmi aaa yalancı biz öyle söylemedik senin karın yalancı derlerdi. eşimde annem ablam öyle söylememiştir sen yanlış anlamışsındır derdi dahada köpürürdüm. taki kendi ağızlarıyla yalanalrını ortaya çıakrdım eşimede dönüp bak kim yalan diyormuş dedim felan. 4 senelik evliyim halada laf sokmaya çalışırlar karşılığını veririm eşimde her zaman iyi yaptın der :))))

bende ne kadar mantıklı bılmıyorum ama onlarla pek yan yana gelmıycem sanırım geldıgım sırada yanımda tum konusmaları keyıt etmeyı dusunuyorum

ya canım bu mücadeleye girmeye değer mi bilmiyorum
anası babası seni seviyor olabilir ama onlarda kızları, yani geline mi inanırlar kızlarına mı
gerçi bu olaylar sizi daha çok kenetleyebilir
ama bunun son olmayacağını bilmelisin, anladığım kadarıyla senle uğraşmaya devam edecekler

ya anlamıyorum şimdi özür dilediler tamam sen de aç telefonu onlara hakaret et onlara o.... de bi kaç gün sonra özür dilersin bu kadar kolay mı bana her lafı söyleyebilirler kin öfke duymam belki afederim affetmek büyüklüktür ama namusuma laf söyleyecek adam benim şerrimden korksun sölediğine söyleyeceğine pişman ederim onu
ama hayat senin bize söz düşmez arkadaşım

"Aptal bir abla ve kızkardeş" ve onlara o an onca lafı saydırma hakkı tanıyan bir eş adayı..
Tolere edilecek özür dilemekle tatlıya bağlanacak şeyler değil yaşadıklarınız bana göre.
Bu tipler en ufak bir tartışmada yine aynı davranışları sergiler. Verdiğiniz mücadele de puf diye uçar gider.
Ayrıca "Gelen gideni aratır" diyerek kimseyi hint kumaşına çevirmeyin. Kendinize dönün bakın sizin hatalarınız neler olayların bu noktaya gelmesinde?
Bunların hepsi birer deneyim. Bundan sonra daha sağlam adım atmış olursunuz.

böyle saygısız insalnarın arasında olacağına olma daha iyi..ilerde onlar yüzünden bir sürü sorun çıkar..evliliğinde iyi gitmezki böyle insanlar mevcutken..

Peki bundan kötüsü ne olabilir arkadasım söylenen lafı yut otur o zaman Yazık etme kendine bunlar zaten baştan yüzlerini göstermişler

Ne kadar sanslısın!
Sana ne olduklarını daha evlenmeden gostermısler.
Ne kadar sanslısın kı,
benım gorumcelerım gıbı 'sen bızım kardesımızsın' dıye numaralar cekıp,
haklı oldugun davanda kendını savunmaya kalktıgında 'agzına....' dememısler.
Gercı beterlerını demısler ama,
yıne de ne kadar sanslısın kı, gercek yuzlerını cabuk gormussun.

Hıc kımse vazgecılmez degıldır,
bunu unutma!
Gelen gıdenı aratır atasozu her zaman 12' den vurmaz.
Bunu da unutma!
Esın her ne kadar ıyı olursa olsun,
aıle bır sekılde evlılıgı etkılemeyı becerıyor.
Bunu hıc unutma!
Kaldı kı, sozlun kardeslerının agzının payını vermek yerıne,
senı suclayabılıyorsa,
ondan es olmaz!
Bunu aklından cıkarma!

sanmaki ilerde eşimle mutlu olduktan sonra ailesinden banane öyle olmuyor sadece eşinle dewğil ailesiylede evlenmiş oluyorsun ve bu cadı görümcelerin her zaman seninle uğraşacaklar eşin seni ne kadar korusada yıpranacaksın .hele böyle çirkeflerlede hiç uğraşılmaz seviyesiz şeyler

Ne kadar sanslısın!
Sana ne olduklarını daha evlenmeden gostermısler.
Ne kadar sanslısın kı,
benım gorumcelerım gıbı 'sen bızım kardesımızsın' dıye numaralar cekıp,
haklı oldugun davanda kendını savunmaya kalktıgında 'agzına....' dememısler.
Gercı beterlerını demısler ama,
yıne de ne kadar sanslısın kı, gercek yuzlerını cabuk gormussun.

Hıc kımse vazgecılmez degıldır,
bunu unutma!
Gelen gıdenı aratır atasozu her zaman 12' den vurmaz.
Bunu da unutma!
Esın her ne kadar ıyı olursa olsun,
aıle bır sekılde evlılıgı etkılemeyı becerıyor.
Bunu hıc unutma!
Kaldı kı, sozlun kardeslerının agzının payını vermek yerıne,
senı suclayabılıyorsa,
ondan es olmaz!
Bunu aklından cıkarma!
[/QUOTE

şu """ o kadar şanslısınki""" lafın :lepi: vereliniortak

Arkadaşım,
bence kesinlikle bu olayların olmasında "sözlün" suçlu.
Aradaki dengeyi kurmayı becerememiş.
Ayrıca kimse kimseyi sevmek kabullenmek zorunda değil.ama saygı göstermek zorunda..
Arada kendi kardeşi varken onların arayıp bu kadar hakaret etmelerini kesinlikle sindirmemeniz gerekiyor.
İnanın ilişkilerde aiilenin önemi çok büyük. Daha arada sözden başka bir resmiyet oladan ilişkiyi sonlarndırmanız sizin için en hayırlısı olacaktır. Çok üzülür yıpranırsınız fakat şu anda üzülecek olmanız ilerde üzülmenizden daha iyi diye düşünüyorum. Allah yardımcınız olsun.

X