Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaldıramıyorumda nerde görücem ben onları
kızlar son gelısmeler görümceki aradım benle sorunun ne ıstemıyosan soyle kardesıne benı bıraksın demek ıcın lafları soyleyen kuüçük görümce actı telı işte yasemın cok özür dılerım ben söylediklerim için dedemın falan gazına geldım(bız sozlumle dedesının ewıne gıtmıstık bı kac kere dedesı bu aıle kıızı olsa ewe gelmez demıs baska seylerde ) senden çok özür dılerım hakkını helal et bana sınırle soyledım onları dedı dayanamadım sınırlerım bozuldu agledım bende dedım alıp weremedıgınız ne benle ben naptım sıze falan dedım sonra oyle işte dedı bundan sonra oguzla ewlenmenız ıcın elımden gelenı yapıcam soyledıklerıme cok pişmanım olaydan sonra aramak ıstedım dedı ablası demıs ayırdın karısma bundan sonra ne yaparlarsa yapsınlar ablasıda sanıyokı ben kardesıyle yattım dıyor senın garantın benım (halbukı oyle bısey yok asla ılerı gıtmedık) bız namuslu ınsanlarız bu ewlılık olcak şakamı bunlar sakızdan mı cıkmıslar acaba
napıyım ayrılıyımmı yanı aptal bır abla ve kızkardes yuzunden ya gıden gelenı aratursa kızlar ya
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis yorumsuzum artık bu düşüncen için alkisalkisalkisalkisalkisalkis
:) boşver cnm bencede sen kendini biliosan kime ne ya salla sıkma canını ama sözlünde sahip çıksın sana.