- 14 Ağustos 2018
- 19.233
- 72.080
Göğsünüzü gere gere anal yaptık diyin bariSelam arkadaşlar 3 gün önce ilişki sırasında sevgilim analdan girdi yanlışlıkla. (Hızlı şekilde gidip gelirken birden o hızla tersten girdi anlayacagınız) doktora gittim krem filan verdi yara olmuş ama acısı hala geçmiyor tuvalete çıkarken filan ağlıyorum resmen başına gelen var mı nasil iyilestirebilirim bir an önce ölüp ölüp diriliyorum her gun
Nisanda tüp bebek, sonra birden aldatılıp bu travmayı atlatıp sonra boşanıp sonra sevgili bile yapıp buraya gelip cinsel konu açma hmm cool storyBosandım canımın içisi boynuz durumu yok merak etme
Nisanda tüp bebek, sonra birden aldatılıp bu travmayı atlatıp sonra boşanıp sonra sevgili bile yapıp buraya gelip cinsel konu açma hmm cool story
Olaylar da hep yatak çevresinde geçiyo maşallah
ay girebiliyor maalesef benim de başıma geldi.Orası da kollarını açmış bekliyordu herhalde girsin diye. Nasıl yanlışlıkla şak diye girebiliyor ya?
konu sahibinde nasıl oldu bilmiyorum da bende şöyle oldu. Çok uyarılınca tüm kaslar gevşiyor biraz, e ıslaklık da var haliyle... sonra çok ıslanınca ilişki sırasında kayıp çıkabiliyor, geri sokayım derken o kayganlıkla...yanlış delik...Yanlislikla oraya nasil giriyor ben anlamadim. Orasi cinsel iliskiye uygun bir bolge değil. Haliyle pat diye dalınacak bir yer de degil.
O zaman zaman bende de oluyor ama yanlış yere isabet etse bile girmiyor ki. Teğet geçiyor sjskkskskkonu sahibinde nasıl oldu bilmiyorum da bende şöyle oldu. Çok uyarılınca tüm kaslar gevşiyor biraz, e ıslaklık da var haliyle... sonra çok ıslanınca ilişki sırasında kayıp çıkabiliyor, geri sokayım derken o kayganlıkla...yanlış delik...
Doktora da gittiysen bir kaç güne geçer. Kabız olmamaya sıvı beslenmeye özen göster. Ciddi bir tahriş söz konusu anlaşılan.Selam arkadaşlar 3 gün önce ilişki sırasında sevgilim analdan girdi yanlışlıkla. (Hızlı şekilde gidip gelirken birden o hızla tersten girdi anlayacagınız) doktora gittim krem filan verdi yara olmuş ama acısı hala geçmiyor tuvalete çıkarken filan ağlıyorum resmen başına gelen var mı nasil iyilestirebilirim bir an önce ölüp ölüp diriliyorum her gun
Yeni evliyken benim de başıma gelmişti ıslaklık fazla olduğunda arkaya da akıyor, pozisyona göre kazalar olabiliyor maalesef. O esnada tempo yüksekse Kaygan da olduğundan şak diye giriyorOrası da kollarını açmış bekliyordu herhalde girsin diye. Nasıl yanlışlıkla şak diye girebiliyor ya?
evet. ben de nasıl girdi bilmiyorum valla, eşim "bilerek isteyerek yapmadım" dedi.O zaman zaman bende de oluyor ama yanlış yere isabet etse bile girmiyor ki. Teğet geçiyor sjskksksk
Detaylı anlatım için teşekkürler abla.benim anüsüm yapısal olarak biraz geniş olabilir. Kendimi bildim bileli çocukluğumdan beri kabızlıktan muzdaripim. Bazen tuvalete çıkarken de zorlanıyorum, epey kalın çıktığı da oluyor ve bu şey benden nasıl çıktı? dediğim de olmuştur, muhabbet iğrenç oldu biraz ama belki ondandır.
Olaydaki yaşanmışlık bana geçmedi beSende butun herseyi doktun piyasaya
Olaydaki yaşanmışlık bana geçmedi be
la utandırma şimdiDetaylı anlatım için teşekkürler abla.
Kac kisi başına geldiğini yazmış babamın kizimisinizda cekinecegim yapsam yaptım derim sizden mi cekinecegim bayılıyorsunuz sacmalamayaGöğsünüzü gere gere anal yaptık diyin barianlayacağınız demişsin de hayır anlamadık öyle bir hızlı hızlı gidip gelirken dur biraz da oraya girip çıkayım diye bir şey yok yani .
Geçer inş
Tup bebeğim sizi neden gerdi hayat benim hayatım derdi size mi düştü allah nasip etmedi iyikide etmemis umarım dalga geçtiğiniz hayata düşürmez allah siziNisanda tüp bebek, sonra birden aldatılıp bu travmayı atlatıp sonra boşanıp sonra sevgili bile yapıp buraya gelip cinsel konu açma hmm cool story
Olaylar da hep yatak çevresinde geçiyo maşallah
Gul hanımefendi anlatamazsınız malesef siz dahil bir kaç kişi daha yazdı başına geldiğini insanlar anlamak istediği gibi anlıyor malesef anal yapsam buradaki lincten cekinecegim yalan söyleyeceğim sanki yakın akrabam ya hepsi yüzlerine bakamam sonra Allah korusunay girebiliyor maalesef benim de başıma geldi.
O espri bayatladı canim tanesini bulursan yazarsinbahar candan sen misin ??