Kızlar çok acil bakar mısınız?

Ay imkanı yok deyip durmayın ya, girdiğini söylesen ne fayda ilk anda canın gidiyor acıdan ve o acı 3 gün sürüyor neredeyse.

Ay imkanı yok deyip durmayın ya, girdiğini söylesen ne fayda ilk anda canın gidiyor acıdan ve o acı 3 gün sürüyor neredeyse.
Size giren penis değil kılıç demekki tek hamlede girdiğine göre
Yasarsında gorursun insallah sen dersin belki
Ben dötü kollamayı iyi bilirim cnm merak etme benim başıma gelmez :KK70:

Allah yaşatmasın da hep böyle dalga geçin. Sevişme sırasında döt kollamayı beceriyorsanız helal olsun ne diyeyi

Bacım seninki bamyaysa bu bizi ilgilendirm
Yoookkk bamya değill sadece seninki gibi nereye neyi soktuğunu bilmeyecek kadar gerizekalı değil neo şişmiş dötünemi gülüyon bidaha dikkat ette yanlışlıkla başka bir taraflarına sokmasın bu dötede benzemez haa ölür gidersin malum sende çakana kadar 🤣

Yooo sadece seninki gibi neyi nereye sokacağını bilmeyecek kadar gerizekalı değil bidaha dikkat ette başka bir taraflarına girmesin malum sen çakana kadar ölür gidersin mazallah 😉
Senin kafana fazla vuruyor herlde yapma beyin hücrelerine zarar :KK70:

İlgilendirmiyorsa git ailene sor poponun acısını, bize ne soruyorsun?

Anala alışık olunca tabi rahatsız olmazs
Senin iğrençliklerine daha fazla yorum yapmak istemiyorum herkesi kendinle karıştırma terbiyesiz ahlaksız buraya arkadan yeyip konu açan sensin git yırtık dötünle uğraş benimle değil bu son yorumum daha fazla midemi bulandırma benim hadi naş naş

Son düzenleme:
Ööffff seviye yerlerde yeminle adamı sevişmekten soğutursunuz🤦🏻‍♀️
Bi insan niye kocam yanlış deliğe girmez diye övünür ki yaa🤦🏻‍♀️
Ben sadece allah yaşatmasın diyorum. Başına gelmeden anlaşılmaz. Bir de burada cinsellik forumunu linç alanı olarak kullanmak için özellikle yorum yapanlar var. İnsanlar zaten çoğu zaman buraya utana sıkıla yazıyor üzerine bir de linç yiyorlar

Ben sadece allah yaşatmasın diyorum. Başına gelmeden anlaşılmaz. Bir de burada cinsellik forumunu linç alanı olarak kullanmak için özellikle yorum yapanlar var. İnsanlar zaten çoğu zaman buraya utana sıkıla yazıyor üzerine bir de linç yiyorlar
Doğrudur inanırım. Velev ki bile bile oldu bu da kimseyi ilgilendirmez ki.
Ama yani sohbete bi bakar mısın iq seviyem düştü yeminle 🤦🏻‍♀️😆

Senin iğrençliklerine daha fazla yorum yapmak istemiyorum herkesi kendinle karıştırma terbiyesiz ahlaksız buraya arkadan yeyip konu açan sensin git yırtık dötünle uğraş benimle değil bu son yorumum daha fazla midemi bulandırma benim hadi naş naş
Arkadaşlar burada yaptığım yorumlara gerçekten çok pişmanım elimde olsa yaptığım bütün yorumları sileceğim gerçekten nasıl bu seviyeye geldim bende bilmiyorum çok üzgünüm yazdığım iğrençlikleri okumanıza sebep olduğum için hakkınızı helal edin ama çok isterdim yazdıklarımın silinmesini

X