Evet en sevdiğim örnek aldığım kişidir kendisiBahar Candan’ı tanıyor musun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet en sevdiğim örnek aldığım kişidir kendisiBahar Candan’ı tanıyor musun?
Bir daha dötūnü kolla olan sana olurAcıdan bıraktık tabiki cinsellikten soğudum resmen
Oldu yeterince fazlası olacağını sanmıyorumBir daha dötūnü kolla olan sana olur
Bu sefer de nasıl şak diye ses gelir onu denemişler ne varOrası da kollarını açmış bekliyordu herhalde girsin diye. Nasıl yanlışlıkla şak diye girebiliyor ya?
Geçmiş olsun siz evli degilmisiniz? Sevgili ..?Yok hemen cıktı komple girmedi tabi ama o hızla zarar gördüm tabi
Süper. Belli oluyor zaten.Evet en sevdiğim örnek aldığım kişidir kendisi
Skkskdkkddjsj yapma şunuOrası da kollarını açmış bekliyordu herhalde girsin diye. Nasıl yanlışlıkla şak diye girebiliyor ya?
Bosandım canımın içisi boynuz durumu yok merak etmeDiger konularinizda tup bebek ve kayinvalidenizden bahsetmissiniz? Simdi de sevgili?
Hayir artık degilimGeçmiş olsun siz evli degilmisiniz?
Aldatıldım çünkü o bakımdan oturup yas tutamayacağım onun içinKonular yeni sayilir, masallah. Sevgiliniz kadar siz de hizlisiniz.
Okurken insan istemsizce şöyle demiyor mu? Allah Allah yaa, bak sen şu işe.Skkskdkkddjsj yapma şunu
Kiz bu daha ilgimi cekti anlat bakayimAldatıldım çünkü o bakımdan oturup yas tutamayacağım onun için
Ritmiyle okudumOkurken insan istemsizce şöyle demiyor mu? Allah Allah yaa, bak sen şu işe.
Ne anlatayım kuzucum uzaktan bir akrabaları ile yatakta bastım önce mahalleye rezil ettim ertesi gun dava açtım mis gibi bu hayatta kimse için değmezKiz bu daha ilgimi cekti anlat bakayim
oha dogru mu buNe anlatayım kuzucum uzaktan bir akrabaları ile yatakta bastım önce mahalleye rezil ettim ertesi gun dava açtım mis gibi bu hayatta kimse için değmez
Saka gibi ama hayatta olabiliyormuş böyle şeyler ben mutluyum şuanoha dogru mu bu