- 1 Temmuz 2022
- 378
- 461
- 34
Ay imkanı yok deyip durmayın ya, girdiğini söylesen ne fayda ilk anda canın gidiyor acıdan ve o acı 3 gün sürüyor neredeyse.
Size giren penis değil kılıç demekki tek hamlede girdiğine göreAy imkanı yok deyip durmayın ya, girdiğini söylesen ne fayda ilk anda canın gidiyor acıdan ve o acı 3 gün sürüyor neredeyse.
Ben dötü kollamayı iyi bilirim cnm merak etme benim başıma gelmezYasarsında gorursun insallah sen dersin belki
Sizinkilerinki penis değil kılıç herhalde girmiyorlar saplıyorlarAy imkanı yok deyip durmayın ya, girdiğini söylesen ne fayda ilk anda canın gidiyor acıdan ve o acı 3 gün sürüyor neredeyse.
Allah yaşatmasın da hep böyle dalga geçin. Sevişme sırasında döt kollamayı beceriyorsanız helal olsun ne diyeyim ki.Size giren penis değil kılıç demekki tek hamlede girdiğine göre
Tıpa takıyorsa demekkiAllah yaşatmasın da hep böyle dalga geçin. Sevişme sırasında döt kollamayı beceriyorsanız helal olsun ne diyeyim ki.
Bacım seninki bamyaysa bu bizi ilgilendirmezSize giren penis değil kılıç demekki tek hamlede girdiğine göre
Ben dötü kollamayı iyi bilirim cnm merak etme benim başıma gelmez
Allah yaşatmasın da hep böyle dalga geçin. Sevişme sırasında döt kollamayı beceriyorsanız helal olsun ne diyeyi
Yoookkk bamya değill sadece seninki gibi nereye neyi soktuğunu bilmeyecek kadar gerizekalı değil neo şişmiş dötünemi gülüyon bidaha dikkat ette yanlışlıkla başka bir taraflarına sokmasın bu dötede benzemez haa ölür gidersin malum sende çakana kadarBacım seninki bamyaysa bu bizi ilgilendirm
Yooo sadece seninki gibi neyi nereye sokacağını bilmeyecek kadar gerizekalı değil bidaha dikkat ette başka bir taraflarına girmesin malum sen çakana kadar ölür gidersin mazallahBacım seninki bamyaysa bu bizi ilgilendirmez
Tıpaya gerek duymuyorum benimki neyi nereye soktuğunu bilmeyecek kadar beyinsiz değilTıpa takıyorsa demekki
İlgilendirmiyorsa git ailene sor poponun acısını, bize ne soruyorsun?Seni ne ilgilendirir ?
Ne yapacağımı sana sormayacagm trolİlgilendirmiyorsa git ailene sor poponun acısını, bize ne soruyorsun?
Anala alışık olunca tabi rahatsız olmazsınTıpaya gerek duymuyorum benimki neyi nereye soktuğunu bilmeyecek kadar beyinsiz değil
Senin kafana fazla vuruyor herlde yapma beyin hücrelerine zararYooo sadece seninki gibi neyi nereye sokacağını bilmeyecek kadar gerizekalı değil bidaha dikkat ette başka bir taraflarına girmesin malum sen çakana kadar ölür gidersin mazallah
İlgilendirmiyorsa git ailene sor poponun acısını, bize ne soruyorsun?
Senin iğrençliklerine daha fazla yorum yapmak istemiyorum herkesi kendinle karıştırma terbiyesiz ahlaksız buraya arkadan yeyip konu açan sensin git yırtık dötünle uğraş benimle değil bu son yorumum daha fazla midemi bulandırma benim hadi naş naşAnala alışık olunca tabi rahatsız olmazs
Ben sadece allah yaşatmasın diyorum. Başına gelmeden anlaşılmaz. Bir de burada cinsellik forumunu linç alanı olarak kullanmak için özellikle yorum yapanlar var. İnsanlar zaten çoğu zaman buraya utana sıkıla yazıyor üzerine bir de linç yiyorlarÖöffff seviye yerlerde yeminle adamı sevişmekten soğutursunuz
Bi insan niye kocam yanlış deliğe girmez diye övünür ki yaa
Doğrudur inanırım. Velev ki bile bile oldu bu da kimseyi ilgilendirmez ki.Ben sadece allah yaşatmasın diyorum. Başına gelmeden anlaşılmaz. Bir de burada cinsellik forumunu linç alanı olarak kullanmak için özellikle yorum yapanlar var. İnsanlar zaten çoğu zaman buraya utana sıkıla yazıyor üzerine bir de linç yiyorlar
Arkadaşlar burada yaptığım yorumlara gerçekten çok pişmanım elimde olsa yaptığım bütün yorumları sileceğim gerçekten nasıl bu seviyeye geldim bende bilmiyorum çok üzgünüm yazdığım iğrençlikleri okumanıza sebep olduğum için hakkınızı helal edin ama çok isterdim yazdıklarımın silinmesiniSenin iğrençliklerine daha fazla yorum yapmak istemiyorum herkesi kendinle karıştırma terbiyesiz ahlaksız buraya arkadan yeyip konu açan sensin git yırtık dötünle uğraş benimle değil bu son yorumum daha fazla midemi bulandırma benim hadi naş naş
Bahar candan’ın instagramda kullanıcı adı ElitizmDİğer konudan buraya geldim. Tek merak ettiğim Bahar Candan'ın konuyla alakası.