- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
O sekilde bizde de oluyor. Ama girmiyor iste. Daha dogrusu orasi oldugunu anlayıp çekiliyor zaten.konu sahibinde nasıl oldu bilmiyorum da bende şöyle oldu. Çok uyarılınca tüm kaslar gevşiyor biraz, e ıslaklık da var haliyle... sonra çok ıslanınca ilişki sırasında kayıp çıkabiliyor, geri sokayım derken o kayganlıkla...yanlış delik...
neyseki yalniz degilmisimO espri bayatladı canim tanesini bulursan yazarsin
Bu sekilde bile yasamamak lazim gecmemesi iyi olmuş alfjldfjkgOlaydaki yaşanmışlık bana geçmedi be
Kiz prof yok mubenimde gelmişti başıma yeni evliykençok acıtıyor girmiyo aslında geriliyor o gerilmeyle zonklaması bir oluyor zaten ay aman aman. bu işi profesyonellere bırakmak lazım
Beni hep dalgacilar buldu bacikom prof uğramadı daha konumaVar olmaz olur mu
Çok şey bilirim ama bu bilmediğim yerden geldi üzgünüm yavruşBeni hep dalgacilar buldu bacikom prof uğramadı daha konuma
Aman be bacı sende kendinle dalga geçsene geçmiştir acısıBeni hep dalgacilar buldu bacikom prof uğramadı daha konuma
Her wcde tekrarlıyorAman be bacı sende kendinle dalga geçsene geçmiştir acısı
Allah akıl fikir versinHer wcde tekrarlıyorunutursak gonlumuz kurusun be
Neden bu kadar yakın organlar anlamak mümkün değil.gerçkten insanın kollayası geliyor.kullanışsın olmuş.Birden nasıl bodoslama girdi hayret doğrusu. Benim eşim de bir keresinde hızlanmışken yanlışlıkla kaydırdı, öyle bir sıçradım ki canım çok yanmıştı. Acıdan yarım bırakmıştık ilişkiyi ama tabii seks kazası gibi oldu
Hadi partnerin yanlışlıkla arkaya girdi diyelim (yanlışlıkla imkanı yok)peki sen nasıl farketmedin bağıramadınmı dötüme giriyosun diye tövbe tövbeeeSelam arkadaşlar 3 gün önce ilişki sırasında sevgilim analdan girdi yanlışlıkla. (Hızlı şekilde gidip gelirken birden o hızla tersten girdi anlayacagınız) doktora gittim krem filan verdi yara olmuş ama acısı hala geçmiyor tuvalete çıkarken filan ağlıyorum resmen başına gelen var mı nasil iyilestirebilirim bir an önce ölüp ölüp diriliyorum her gun
Ay imkanı yok deyip durmayın ya, girdiğini söylesen ne fayda ilk anda canın gidiyor acıdan ve o acı 3 gün sürüyor neredeyse.Hadi partnerin yanlışlıkla arkaya girdi diyelim (yanlışlıkla imkanı yok)peki sen nasıl farketmedin bağıramadınmı dötüme giriyosun diye tövbe tövbeee
Ne bir de saçma sapan yanıtlar veriyorsun? Ne diyelim, buzun üstüne otur. Almışsın kremini, çal popona yat dinlen. Hayret bişi.Neden basinda mı duruyorsun yatak odasına kadar bilgi sahibisin ?
Seni ne ilgilendirir ?Ne bir de saçma sapan yanıtlar veriyorsun? Ne diyelim, buzun üstüne otur. Almışsın kremini, çal popona yat dinlen. Hayret bişi.
Yasarsında gorursun insallah sen dersin belkiHadi partnerin yanlışlıkla arkaya girdi diyelim (yanlışlıkla imkanı yok)peki sen nasıl farketmedin bağıramadınmı dötüme giriyosun diye tövbe tövbeee