Of gerçekten oturamıyorumGeçmiş olsun işiniz zor
Denemesi bedava merakını giderebilrsin ilk ilişkideOrası da kollarını açmış bekliyordu herhalde girsin diye. Nasıl yanlışlıkla şak diye girebiliyor ya?
O kadar sacma bir sex yasadigini sanmiyorum magretin, partneriniz nasil bi açsa bulur bulmaz yardirmis abanmis heraldeDenemesi bedava merakını giderebilrsin ilk ilişkide
Ay yok kuşum ben almayayım. Postu deldirip sonra tuvalette mıçarken ağlamak falan benlik şeyler değil. Bence sen de geç bu hikayeleri. Dümdüz anal seks yapmışsınız işte. Biz bizeyiz burada çekinme.Denemesi bedava merakını giderebilrsin ilk ilişkide
Neden çekineyim yapsam yaptım oyle oldu derim zaten ?Ay yok kuşum ben almayayım. Postu deldirip sonra tuvalette mıçarken ağlamak falan benlik şeyler değil. Bence sen de geç bu hikayeleri. Dümdüz anal seks yapmışsınız işte. Biz bizeyiz burada çekinme.
Yok hemen cıktı komple girmedi tabi ama o hızla zarar gördüm tabiPek inandırıcı gelmedi banada sevgiliniz bile isteye yapmış gibi...
Neden basinda mı duruyorsun yatak odasına kadar bilgi sahibisin ?O kadar sacma bir sex yasadigini sanmiyorum magretin, partneriniz nasil bi açsa bulur bulmaz yardirmis abanmis heralde
Pofff oturama daha yerine ins dikkat et bundan sonradaNeden basinda mı duruyorsun yatak odasına kadar bilgi sahibisin ?
Olur sagol tavsiyen içinPofff oturama daha yerine ins dikkat et bundan sonrada
Komple değil canım uç kısım ama girdi sonuçta yani zarar gördüm haliyle çok zor ciddenBirden nasıl bodoslama girdi hayret doğrusu. Benim eşim de bir keresinde hızlanmışken yanlışlıkla kaydırdı, öyle bir sıçradım ki canım çok yanmıştı. Acıdan yarım bırakmıştık ilişkiyi ama tabii seks kazası gibi oldu
Bahar Candan’ı tanıyor musun?Neden çekineyim yapsam yaptım oyle oldu derim zaten ?
Acıdan bıraktık tabiki cinsellikten soğudum resmenYanlışliklami o nasıl yanlışlık
hadi yanlışlıkla girdi sen ne yaptın