Kızlar çok acil bakar mısınız?

konu sahibinde nasıl oldu bilmiyorum da bende şöyle oldu. Çok uyarılınca tüm kaslar gevşiyor biraz, e ıslaklık da var haliyle... sonra çok ıslanınca ilişki sırasında kayıp çıkabiliyor, geri sokayım derken o kayganlıkla...yanlış delik...
O sekilde bizde de oluyor. Ama girmiyor iste. Daha dogrusu orasi oldugunu anlayıp çekiliyor zaten.

Birden nasıl bodoslama girdi hayret doğrusu. Benim eşim de bir keresinde hızlanmışken yanlışlıkla kaydırdı, öyle bir sıçradım ki canım çok yanmıştı. Acıdan yarım bırakmıştık ilişkiyi ama tabii seks kazası gibi oldu :cry:
Neden bu kadar yakın organlar anlamak mümkün değil.gerçkten insanın kollayası geliyor.kullanışsın olmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar 3 gün önce ilişki sırasında sevgilim analdan girdi yanlışlıkla. (Hızlı şekilde gidip gelirken birden o hızla tersten girdi anlayacagınız) doktora gittim krem filan verdi yara olmuş ama acısı hala geçmiyor tuvalete çıkarken filan ağlıyorum resmen başına gelen var mı nasil iyilestirebilirim bir an önce ölüp ölüp diriliyorum her gun :KK43:
Hadi partnerin yanlışlıkla arkaya girdi diyelim (yanlışlıkla imkanı yok)peki sen nasıl farketmedin bağıramadınmı dötüme giriyosun diye tövbe tövbeee 🥴🤭

Hadi partnerin yanlışlıkla arkaya girdi diyelim (yanlışlıkla imkanı yok)peki sen nasıl farketmedin bağıramadınmı dötüme giriyosun diye tövbe tövbeee 🥴🤭
Ay imkanı yok deyip durmayın ya, girdiğini söylesen ne fayda ilk anda canın gidiyor acıdan ve o acı 3 gün sürüyor neredeyse.

X