Kızlar carsamba günü yumurtalarım toplanıyor cok heyecanlıyım.

Amin canım insallah. Bu arada bu sabah aradılar az sonra evden cıkıcam transferim varmıs bugün. Allah ım yardım et bizlere ne olur. Cabalarımızı bosa cıkarmasın rabbim.
Esmanurcum.
Hadi hayırlısı olsun. Allah yardımcın olsun. Sakin ve rahat ol. Herşeyi Allah'a bırak.Önemli olan sağlık ve sihhat. Biz elimizden geleni yapıyoruz tevekkül Allah'ın. İyi şansalar. Dualarımız seninle

Amin canım insallah. Bu arada bu sabah aradılar az sonra evden cıkıcam transferim varmıs bugün. Allah ım yardım et bizlere ne olur. Cabalarımızı bosa cıkarmasın rabbim.

aaa ne güzel yaa yeni okudum daha inşallah hayırlısı olur hakkında ben inanıyorum ki bu sefer tamamdır kesinlikle olucak hayırlı haberlerini bekliorzzzzzzzzzzzz:teytey:

Teşekkür ederim.Transferi yaptırdım şimdi. İnşallah bu sefer olur.

aaa ne güzel yaa yeni okudum daha inşallah hayırlısı olur hakkında ben inanıyorum ki bu sefer tamamdır kesinlikle olucak hayırlı haberlerini bekliorzzzzzzzzzzzz:teytey:

teşekkür ederim canım. ben de bugün beklemiyordum.sürpriz oldu. Dr. anne rahminde daha güvenli olacağını söyledi. O yüzden transferi hemen yaptık. İnşallah size burdan hayırlı haberler vermeyi Allah nasip etsin. sonra görüşürüz yerimseniben

teşekkür ederim canım. ben de bugün beklemiyordum.sürpriz oldu. Dr. anne rahminde daha güvenli olacağını söyledi. O yüzden transferi hemen yaptık. İnşallah size burdan hayırlı haberler vermeyi Allah nasip etsin. sonra görüşürüz

canım çok sevindim hayırlısı olsun inşallah bundan sonra kendine dikket et ne olur.hiç bir şeyi kafana takmammaya çalış bebeğini ve ilerdeki güzel günlerinmizi düşün ve bol bol dua et bende edicem inşallah YA MUSAVİR tesbihini çekebilirsin bizleride unutma dualarında biliyoruz ki bu dünya duaların yüzü suyu hürmetine dönüyor ALLAHIM rast getirsin inşallah bende şimdi 4. iğnemi vurucam yarın kontrolum var ALLAHA emanet ol canım sen ve bebişlerin

Teşekkür ederim canım. Amin inşallah. Senin için de hakkında hayırlısı olsun. Zaten transferden beri tek yaptığım yatıp dinlenmek ve bol bol dua etmek. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sen de kendine dikkat et hoşçakal. Allah'a emanet ol

esmanur77 ne durumdasın çok merak ettim inşallah bi sorunun yoktur canım hayırlı haberlerini bekliorum bizi habersiz bırakma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…