Kızlar carsamba günü yumurtalarım toplanıyor cok heyecanlıyım.

Hayırlı olsun canım.benimde perşembe günü toplanıyor yumurtalarım.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşş..

Amin canım insallah. Allah hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin. Benim bügüm yumurtalarım toplandı 12 tane yumurtam cıktı. Bakalım yarın kısmetse arayıp hastaneden haber verecekler kac tanesi döllendi diye. İnsallah cabalarımız bosa cıkmasın.

slm minos suan bi aktif sensin ben il denemem olacak bazı sorularım olacak yardımöcı olabilirnmisin

hakkınızda herşeyin hayırlısı arkadaşlar Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın bende yaptırdım sizden tek dileğim umutlarınızı kaybetmeyin benim tuttu hamile kaldım...

Allah gönlünüze göre versin herşeyin hayırlısı ile ve hamileğinde sonuna kadar yaşamanızı sağlıklı bebekler dünyaya getirmenizi nasip etsin...inşallah...

esmanur senin adına çok sevindim canım .inşallah sağlıklı bebişin olur.hep olumlu düşünüp seni mutlu eden şeyleri yap .belkide ikizlerin olur .aşlama olan 2arkadaşımın ikizleri oldu.

Son düzenleme:
hakkınızda herşeyin hayırlısı arkadaşlar Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın bende yaptırdım sizden tek dileğim umutlarınızı kaybetmeyin benim tuttu hamile kaldım...

Allah gönlünüze göre versin herşeyin hayırlısı ile ve hamileğinde sonuna kadar yaşamanızı sağlıklı bebekler dünyaya getirmenizi nasip etsin...inşallah...

Amin cnım sağolasın. Allah senin yavruna da uzun ömürlr versin insallah.

esmanur senin adına çok sevindim canım .inşallah sağlıklı bebişin olur.hep olumlu düşünüp seni mutlu eden şeyleri yap .belkide ikizlerin olur .aşlama olan 2arkadaşımın ikizleri oldu.

İnsallah canım. cok tesekkür edrim ii dilekleriniz için

Arkadaşlar merak edenleriniz için yazmak istedim az önce emriyolog aradı 12 yumurtam cıkmıstı ya bunun 7 sine işlem yapılmış ve 7 si de döllenmiş transfer için yarın tekrar arayacakmıs. Duruma göre ya yarın öğleden sonra ya da cumartesi trasnfer yaparız dedi nasipse insallah. Arkadaslar cok heyecanlandım. Allah ım emeklerimizi bosa cıkarmasın rabbim insallah bu sefer hayırlı ii haberler alırız.

ayy çok sevindim yaa embroyların demekki iyimiş sakın korkma çok kısa sürüyor göz açıp kapayıncaya kadar hayırlısı olsun canım yaa iyi haberlerini bekliyorum...

ayy çok sevindim yaa embroyların demekki iyimiş sakın korkma çok kısa sürüyor göz açıp kapayıncaya kadar hayırlısı olsun canım yaa iyi haberlerini bekliyorum...

teşekkür ederim canım yok korkmuyorum bu zaten benim 2. tüp bebek denemem gecen sefer de 9 tane döllendi ama malsef tutmadı. Bu sfere Allah ım nasip ederde tutar insallah.

teşekkür ederim canım yok korkmuyorum bu zaten benim 2. tüp bebek denemem gecen sefer de 9 tane döllendi ama malsef tutmadı. Bu sfere Allah ım nasip ederde tutar insallah.

Esmanur canım çok sevindim hayırlısı olur inşallah. Bir sorum olacak sana. gecen sefer 9 tane döllenmişti diyorsun, peki neden dondurulmadı ?

canım sizde sorun neydi inşaallah bu sefer kavusursun bebişine

hayırlısı olsun canm yaa heyecanlandım da birden ondan korkma dedim :)

gerçekten neden dondurmadın bu arada benim hazırda var dondurulmuş :)

hayırlısı olsun hakkında ...

Canım onu sorduk doktora 3 tanesi transfer yapılmıstı onlar iyi durumdaydı her yumurta dondurulmuyormus dondurulacak kalıtede olması lazımmıs demekki benim diğer yumurtalarım dondurulacak kalıtede değildi. Aslında bende hiç sormadım o anda doktora benimde hatam bu sefer insallah tutar.

hayırlısı olsun canm yaa heyecanlandım da birden ondan korkma dedim :)

gerçekten neden dondurmadın bu arada benim hazırda var dondurulmuş :)

hayırlısı olsun hakkında ...

Tekrar sağol canım. Amin insallah. Dediğim gibi tam olarak bilmiyorum biz söylemedik diye mi dondurmadılar yoksa yeteri kalitede olmadığı için mi bilemiyorum. Hayırlısı olsun insallah gerek kalmaz 3. defaya ama bu sfer özellikle konusucam emriyologla dondurma için tabii insallah bu tutar ama.

esmacım inşallah hayırlı haberlerini alıcaz içime sanki sen hamileyim diyeceksin gibi bir his geldi inşallah benimde sanırım haftaya transfer olur inşallah bebeklerimizin gelişimlerinide yazarız birbirimize ALLAH HERKESİN gönlüne göre versin

esmacım inşallah hayırlı haberlerini alıcaz içime sanki sen hamileyim diyeceksin gibi bir his geldi inşallah benimde sanırım haftaya transfer olur inşallah bebeklerimizin gelişimlerinide yazarız birbirimize ALLAH HERKESİN gönlüne göre versin

Canım benim cok tesekkürler insallah senin de benim de ve uğrasan herkesin Rabbim gönlüne göre versin. Canım ya inan beni cok rahatlattın içeme doğdu dedin ya hani içine su serptin sanki Allah yardımcımız olsun. Kendi durumundan da beni haberdar edersen sevinirim. Senin ilk mi bu?

evet canım ilk bende anlamadım içime nasıl doğdu yazılarını okurken öyle içten bir amin inşallah dedim eşim bile diğer odadan duymuş ne oluyor dedi inşallah hayırlısı ile bebeklerimize ilerde anlatırız sizi beklerken böyle arkadaşlıklar kurduk ne çabalar sarfettik diye bu arada bebeklerimize dedim ben ikiz olmasını çok istiyorum tabi önce sağlıklı olsun tüm bebişler ALLAHIM hayırlı evlatlar versin hepimize.

slm minos suan bi aktif sensin ben il denemem olacak bazı sorularım olacak yardımöcı olabilirnmisin

merhaba ozlemkrts kusura bama canim msj yeni gordum malesef yardimci olamiycam cunku benim asilama yada tupbebek hakkinda pek bi bilgim yok ben henuz yaptirmadim ozur dilerim

evet canım ilk bende anlamadım içime nasıl doğdu yazılarını okurken öyle içten bir amin inşallah dedim eşim bile diğer odadan duymuş ne oluyor dedi inşallah hayırlısı ile bebeklerimize ilerde anlatırız sizi beklerken böyle arkadaşlıklar kurduk ne çabalar sarfettik diye bu arada bebeklerimize dedim ben ikiz olmasını çok istiyorum tabi önce sağlıklı olsun tüm bebişler ALLAHIM hayırlı evlatlar versin hepimize.

Amin canım insallah. Bu arada bu sabah aradılar az sonra evden cıkıcam transferim varmıs bugün. Allah ım yardım et bizlere ne olur. Cabalarımızı bosa cıkarmasın rabbim.

X