E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU1
Hayırlı olsun canım.benimde perşembe günü toplanıyor yumurtalarım.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşş..
hakkınızda herşeyin hayırlısı arkadaşlar Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın bende yaptırdım sizden tek dileğim umutlarınızı kaybetmeyin benim tuttu hamile kaldım...
Allah gönlünüze göre versin herşeyin hayırlısı ile ve hamileğinde sonuna kadar yaşamanızı sağlıklı bebekler dünyaya getirmenizi nasip etsin...inşallah...
esmanur senin adına çok sevindim canım .inşallah sağlıklı bebişin olur.hep olumlu düşünüp seni mutlu eden şeyleri yap .belkide ikizlerin olur .aşlama olan 2arkadaşımın ikizleri oldu.
ayy çok sevindim yaa embroyların demekki iyimiş sakın korkma çok kısa sürüyor göz açıp kapayıncaya kadar hayırlısı olsun canım yaa iyi haberlerini bekliyorum...
teşekkür ederim canım yok korkmuyorum bu zaten benim 2. tüp bebek denemem gecen sefer de 9 tane döllendi ama malsef tutmadı. Bu sfere Allah ım nasip ederde tutar insallah.
canım sizde sorun neydi inşaallah bu sefer kavusursun bebişine
hayırlısı olsun canm yaa heyecanlandım da birden ondan korkma dedim :)
gerçekten neden dondurmadın bu arada benim hazırda var dondurulmuş :)
hayırlısı olsun hakkında ...
esmacım inşallah hayırlı haberlerini alıcaz içime sanki sen hamileyim diyeceksin gibi bir his geldi inşallah benimde sanırım haftaya transfer olur inşallah bebeklerimizin gelişimlerinide yazarız birbirimize ALLAH HERKESİN gönlüne göre versin
slm minos suan bi aktif sensin ben il denemem olacak bazı sorularım olacak yardımöcı olabilirnmisin
evet canım ilk bende anlamadım içime nasıl doğdu yazılarını okurken öyle içten bir amin inşallah dedim eşim bile diğer odadan duymuş ne oluyor dedi inşallah hayırlısı ile bebeklerimize ilerde anlatırız sizi beklerken böyle arkadaşlıklar kurduk ne çabalar sarfettik diye bu arada bebeklerimize dedim ben ikiz olmasını çok istiyorum tabi önce sağlıklı olsun tüm bebişler ALLAHIM hayırlı evlatlar versin hepimize.