E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU1
Merhabalar arkadaslar bilenler biliyordur 2. tüp bebek için start vermiştim bu carsamba Allah nasip ederse hayırlısıyla yumurtalarım toplanıyor ve bildiğiniz üzere carsamba kandil. Allah ım insallah hayırlı etsin heyecanlanmaya yeni yeni başladım. Allah ım yardımcımız olsun benim ve benim durumumdaki tüm arkadaslarımın.
hayırlısı olsun canımmmmmmm
Merhabalar arkadaslar bilenler biliyordur 2. tüp bebek için start vermiştim bu carsamba Allah nasip ederse hayırlısıyla yumurtalarım toplanıyor ve bildiğiniz üzere carsamba kandil. Allah ım insallah hayırlı etsin heyecanlanmaya yeni yeni başladım. Allah ım yardımcımız olsun benim ve benim durumumdaki tüm arkadaslarımın.
canım allahım cabalarını boşa cıkarmasın bitanem hatta tüm isteyenlere bebiş versin
hayırlı olsun canım heyecanlanma cok güzel bir olay bu .biz de tüp bebek yaptıracaktık ama son tahlilde esimin spermleri yüksek cıktı asılama dediler .tüp bebekte tutma ihtimali cok yüksek bunu düsün
hemde mübarek günde oluyor allah gönlüne göre versinn amin
canım hayırlı olsun...inşallah bu denem tutar ve hayırlısıyla bebeişine kavuşursun inşallah...a.s.
bakalım benim yumurta toplama günüm ne zaman olacak...bende heyecanla bekliyorum...:1rolleyes:
hayırlısı olsun canım bende bu gün iğnelerime başlıyorum RABBİM peygamber efendimimizin (s.a.v)dünyayı şereflendirdiği bu güzel hepimizin işini rast getirsin inşallah
Canım cok tesekkür ederim. İnsallah canım cabalarımız bosa cıkmaz hiç birimizin. Senim sen ne zaman başladın? kacıncı gündesin? Bu ilk denemen mi? Allah ım seninkini de hayırlı etsin insallah hayırlı haberler veririz burdan.