telefonda gorusuoduk sadece tanışma ortami facebook oldu inanin 5 ay kadar konuştum ama herseyi paylasioduk ne kadar dogru ne kadar yanlış bilemem ama gerçekten sevdim o beni daga çok sevdi bazen dokunmadanda sevebiliomussun ama cok pismanim duzelir mi bilmiyorum
Doğrudur canım yargilamiyorum ama pek inanma onun sevgisine sen hatta kendininkine de bi ses duymayla iki dert anlatmaya ask falan olmaz olsa olsa heyecan olur bi hafta konusmasan yada başka biriyle konuşsan inan şuan bu konuyu açtığına bile gulersin ne bileyim ya ask görmek dokunmak hissetmektir biz adamların mimiklerjnden ne dediğini çıkarmaya çalışıyoruz geçtim ki sadece sesi olan biri nasıl guvenilir bi düşün değerli vaktini buna uzulmeyle harcama...telefonda gorusuoduk sadece tanışma ortami facebook oldu inanin 5 ay kadar konuştum ama herseyi paylasioduk ne kadar dogru ne kadar yanlış bilemem ama gerçekten sevdim o beni daga çok sevdi bazen dokunmadanda sevebiliomussun ama cok pismanim duzelir mi bilmiyorum
Utanıyorum ondan bilsem beni tekrar isteyecek inan herseyi yaparım ama yalani kabul edemiyor msj atmaya bile yüzüm yokBenden sana tavsiye gercekten sevdiysen ve guveniyorsan duzeltmek icin cabala
Utanıyorum ondan bilsem beni tekrar isteyecek inan herseyi yaparım ama yalani kabul edemiyor msj atmaya bile yüzüm yok
UtaniyorumBenden sana tavsiye gercekten sevdiysen ve guveniyorsan duzeltmek icin cabala
Benden sana tavsiye gercekten sevdiysen ve guveniyorsan duzeltmek icin cabala
5 ay konustuk ya nasıl anlatilir ki o kadar samimi davraniyorduk ki heran konusuoduk msjlasioduk sanki yan yanaydik ve sonuc bu duzelir mi bilmiyorum beni anlar mı hak verir mi bilmiyorum ama son sözü benim icin bir degerin kalmadı oldu kapat telefonu dediCok cok eskiden komsu kiziyla yapmistik buna benzer bisey.
Adam ahmetmydi neydi ismi.
Cam aciyodu bizde cam krik diyoduk.
Her gun konustuk ama.
Sonra ben dayanamadim dogruyu soyleyelim diye zorladim.
En sonunda soyledik.
Oglani ogrendiginde camden gordum o an, gozunden yas geldi galibaki gozunu sildi.
Cok pisman oldum, abi ozur dilerim hakkini helal et dedim.
Ama birzda aptalliktir ya, helede erkeklerde.
Arabesk takilip onune cikana asik olup sonra o arebeskin dahada dibine vurmak aptallik degilde nedirki?
Helede bu bahsettigim oglan, ya 3 gunde nasil asik olursunki?
Benim arkadaşım biriyle böyle Facebook tan tanışmış. Bir resimler gören aşık olur boy pos endam mükemmel. Kızım dedim fazla süper bu çocuk yok dedi tlf la konuşuyoruz vs vs.. Bunlar tanışacak lar izmir Karşıyaka'da. Bizde araç var elemanı ışıklarda alacağız çarşıda neyse bir tip belirdi ışıklarda kısa boylu tuhaf tipli celimsiz biri plakayı vermiştik hop diye atladı arabaya biz sok olduk
Arkadaşım bozuldu biz bir lokantaya girdik ben dayanamadım pardon dedim resimdeki değilsiniz hayırdır dedim bu tersledi beni sus çok konuşma diye. Tuvalete diye kalktık soluğu Urla da aldık tlf hattı değiştirdi arkadaş...
Uzerinden yillar gecmesine ragmen sen de hala onu dusunuyorsun. Neden yalanini itiraf edip devam etmeyi denemedin? En azindan vicdan azabin azalirdi. Adam belki 5 yildir seni aramayacakti. Seni takinti yapmis bellikiValla sen bana gore daha sanslisin hic olmazsa
gercek ortaya cikmis tek yapman gereken yüzsüzlük yapip pesini birakmamak
Uzerinden yillar gecmesine ragmen sen de hala onu dusunuyorsun. Neden yalanini itiraf edip devam etmeyi denemedin? En azindan vicdan azabin azalirdi. Adam belki 5 yildir seni aramayacakti. Seni takinti yapmis belliki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?