- 27 Nisan 2015
- 1.293
- 1.911
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok saldırgan gördüm sizi. O dönem 19 yaşında üniversiteye giden gençlerdik ayrıca dert etme nasıl hayatımız var diye düzgün oku düzgün algilaYaaa zaten akıl var mantık var, çok yakışıklı süper biri internette neden sevgili arasın ki? Aynı şey kadınlar için de geçerli diye düşünüyorum. Normal hayatta bulamıyor musunuz da internet üzerinden sevgili arayışına giriyorsunuz, cidden anlayamıyorum nasıl hayatlarınız var???
Amman hiç takma ya bu düşünceleri. Ben eşimle face den tanıştım. 3,5 yıllık evliyim.C
Cok saldırgan gördüm sizi. O dönem 19 yaşında üniversiteye giden gençlerdik ayrıca dert etme nasıl hayatımız var diye düzgün oku düzgün algila
Kayınvalden bu yüzden mi istemedi sevmiyor seni? İnternetten bulunan kız...Amman hiç takma ya bu düşünceleri. Ben eşimle face den tanıştım. 3,5 yıllık evliyim.
Artık nasıl hayatımız varsa !!
Bende 10 yıl önce nette tanıştım. Hatta ben ekledim önce onu çirkin de değilim güzelim gayet sevgilim de gayet yakışıklı bu arkadaş demiş ya normal hayattan bulamıyor musunuZ diye . Bulabilirdik elimiz yuzumuz duzgun ama birbirimizi bulduk .Bu işler sans meselesi. Şimdi baharda sözümüZ var kısmetse. Inşallah bizde sizin gibi evlendigimiz günleri görürüzAmman hiç takma ya bu düşünceleri. Ben eşimle face den tanıştım. 3,5 yıllık evliyim.
Artık nasıl hayatımız varsa !!
ya ılk öğrendiğinde tepkisi bence normaldi cunkü cok kızdı. ama sonradan anlattım yani başta güvenmedim dedim banada hak ver dedim. sonradanda bu ben değilim diyemedim seni kaybetmek istemedim dedim. gece msjlastık kızıdığı için özür diledi. söylememem gereken şeyleri dedim hakkını helal et dedi. sonra bir msj daha yazdı sakinleşince beni ara msj at falan dedi. kapım sana her zaman acık olacak yarın ararım ıstersen sen konusma beni dinle dedi. tekrar eskisi gibi olurmuyuz bilmiyorumBir fotograf Ne var canim sinir krizi gecirecek bu kadar ?tepkisi cok abartilianlayisli olmasi gerekti herkese resimmi atacagiz tanimadan? Sorsaydiniz ya beni begenmedinmi yoksa diye bastirsaydiniz abarti bence ....iyi madem gitmis Selametle
OO nil hanım polemik mi yapalım ?Kayınvalden bu yüzden mi istemedi sevmiyor seni? İnternetten bulunan kız...
İnşallah hakkınızda hayırlısıBende 10 yıl önce nette tanıştım. Hatta ben ekledim önce onu çirkin de değilim güzelim gayet sevgilim de gayet yakışıklı bu arkadaş demiş ya normal hayattan bulamıyor musunuZ diye . Bulabilirdik elimiz yuzumuz duzgun ama birbirimizi bulduk .Bu işler sans meselesi. Şimdi baharda sözümüZ var kısmetse. Inşallah bizde sizin gibi evlendigimiz günleri görürüz
Bence bir araya gelin senden hoşlanırsa devam edersiniz. Ben de şunu anlamıyorum insan sadece bir fotoğrafa Nasıl bu kadar aşık olur. Ne olursa olsun bir araya gelirseniz durum değişebilir benceKızlar nolur yardım edin büyük bir hata ettim. Biriyle facebooktan sans eseri tanıstım. Baslarda sevmiodum hosuma gitmiodu bende aktif olarak face adresimi kullanmadigim icin sahte bir hesapti ve tanimadigim bir kizin fotograflari vardi. Bu cocukla hergün konustuk fakat gerçek kimligimi guvenemedigim için diyemedim. Gel zaman git zaman bunla herseyi paylaştığımi ve hoslandigimi fark ettim ama guven konusuna cok onem verdigi için gercegi diyemedim. Hep yanimdaydi en zor anlarimda bile bana o kadar muhteşem davraniyordu ki tüm dertlerimi unutturuyordu ama ona gercekleri diyemedim kaybetmekten korktum. Beni herseyden herkesten çok sevdiğini soyluyordu. Bir dakika küs kalmama dayanamıyordu. Ama yapamadım her gorusmek istediginde bir yalan bulup erteledim. Sadece telefonda gorusuyorduk. Ama ben onu uzaktanda olsa gördüm. Icim o kadar yandiki dogruyu diyemiodum benim olmayan bir bir adami çok seviyordum. Ve bugün bütün herseyi ogrendi. Benim aslinda o kisi olmadigimi gercek adimi soyadimi herseyimi. Ama ben basta guvenmedigim icin yaptigimi ve her seferinde demeye calistigimi sirf kaybetmek istemedigim icin devam etmek zorunda oldugumu soyledim. Benim icin seninle olan bir dakika bile cok onemliydi diyemedim ne dersen haklısın dedim. Sinir krizi geçirdi. Demedigi kalmadi ama onu cok seviyorum. Haklı ne dese haklı. Şimdi yine kaybettim yine bitti hic dokunamadigim uzaktan izledigim adami kaybettim. Onun tüm hayallerini yiktim benim de umutlarim yıkıldı. Onun beni sevdigini hala biliyorum. Ama olay taze az önce yaşandı. Duzelir mi kızlar bana tekrar donermi. Nolur beni yargilamayin herşey başta guvenmedigim sosyal medya yüzünden oldu. Bana akıl verin lütfen.
güven konusuna çok önem verdiği için diyemedim dediğim gibi onun iyi niyetini anladığımda gerçekten muhteşem biri olduğunu gördüğümde çok geçti ama beni arayacağını konuşacağını söyledi hala kızgınım biraz geçsin dediSenin hatan farklı fotoğraf kullanmak olmuş. En başında guvenmediysen de bi süre sonra soyleseydin bari.
bana dedi zaten gel çık karşıma çıkmazsan o zaman hepten biter dedi. ama yüzüm yok utanıyorum ondan. çünkü gerçekten çok saf duygularla geldi bana.Bence bir araya gelin senden hoşlanırsa devam edersiniz. Ben de şunu anlamıyorum insan sadece bir fotoğrafa Nasıl bu kadar aşık olur. Ne olursa olsun bir araya gelirseniz durum değişebilir bence
Kızlar nolur yardım edin büyük bir hata ettim. Biriyle facebooktan sans eseri tanıstım. Baslarda sevmiodum hosuma gitmiodu bende aktif olarak face adresimi kullanmadigim icin sahte bir hesapti ve tanimadigim bir kizin fotograflari vardi. Bu cocukla hergün konustuk fakat gerçek kimligimi guvenemedigim için diyemedim. Gel zaman git zaman bunla herseyi paylaştığımi ve hoslandigimi fark ettim ama guven konusuna cok onem verdigi için gercegi diyemedim. Hep yanimdaydi en zor anlarimda bile bana o kadar muhteşem davraniyordu ki tüm dertlerimi unutturuyordu ama ona gercekleri diyemedim kaybetmekten korktum. Beni herseyden herkesten çok sevdiğini soyluyordu. Bir dakika küs kalmama dayanamıyordu. Ama yapamadım her gorusmek istediginde bir yalan bulup erteledim. Sadece telefonda gorusuyorduk. Ama ben onu uzaktanda olsa gördüm. Icim o kadar yandiki dogruyu diyemiodum benim olmayan bir bir adami çok seviyordum. Ve bugün bütün herseyi ogrendi. Benim aslinda o kisi olmadigimi gercek adimi soyadimi herseyimi. Ama ben basta guvenmedigim icin yaptigimi ve her seferinde demeye calistigimi sirf kaybetmek istemedigim icin devam etmek zorunda oldugumu soyledim. Benim icin seninle olan bir dakika bile cok onemliydi diyemedim ne dersen haklısın dedim. Sinir krizi geçirdi. Demedigi kalmadi ama onu cok seviyorum. Haklı ne dese haklı. Şimdi yine kaybettim yine bitti hic dokunamadigim uzaktan izledigim adami kaybettim. Onun tüm hayallerini yiktim benim de umutlarim yıkıldı. Onun beni sevdigini hala biliyorum. Ama olay taze az önce yaşandı. Duzelir mi kızlar bana tekrar donermi. Nolur beni yargilamayin herşey başta guvenmedigim sosyal medya yüzünden oldu. Bana akıl verin lütfen.